Автор |
Съобщение |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Прав си , хубаво е отрано да се организираме , мачът на сезона е това 
има още мачове ...до края на сезона 
|
Нед Мар 07, 2010 3:33 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Viktor4o_Rs написа: Предлагам лека-полека да почваме с разузнаването на Чавдар Срамно равенство постигна Чавдар в първият си домакински мач за 2010г. То бе срещу Пирин Гоце Делчев изиграна мач пред 500 зрители на калният терен в Етрополе. Ето как се развиха действията: В 6-ата мин Георги Калайджиев открадна една топка и излъга няколко защитници на Чавдар и направи 1:0 за Пирин. В 18-ата мин Юлиян Куртелов изравни. След още 5 минути домакините поведоха, точен бе капитанът Николов от дузпа. През втората част играта се изостри още повече и Пирин ликува в 51-ата мин, когато Мустафа Шериф от 20-ина мeтра изравни. Следващия мач за Чавдар е другата събота във Велико Търново.
Те и миналия кръг загубиха в Симитли с 1:0, но са много корав отбор с добра организация за стандартите на "Б" група. Не бива да ги подценяваме.
|
Нед Мар 07, 2010 5:45 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
На мача с Пирин се записвайте за екскурзията до Етрополе. Цената е 5 кинта.
|
Нед Мар 07, 2010 7:07 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Josif написа: На мача с Пирин се записвайте за екскурзията до Етрополе. Цената е 5 кинта.
По всяка вероятност няма да съм в София за мача с Пирин , докога е записването за Етрополе , там съм 
|
Нед Мар 07, 2010 7:26 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
От сайта на Чавдар :
9. Предстои 1/4 финал за “купата на България” срещу отбора на Славия. Бихте ли дали някaва прогноза и ще можем ли да победим?
- Искрено се надявам на победа. Още когато разбрах, че ще дойда да играя в Етрополе осъзнах, че това ще бъде НАЙ-СЕРИОЗНИЯТ И ОТГОВОРЕН МАЧ В ЖИВОТА МИ, и ще се постарая да дам най-доброто от себе си за да ги победим.(Радко Мутафчийски)
- КОИ БЯХА СЛАВИЯ..???(Юлиян Куртелов) - сасъд ЗА ТЕБЕ ДОЛНО ПРАСЕ , ДРУГАТА СРЯДА ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОИ СМЕ 
|
Сря Мар 24, 2010 4:15 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Viktor4o_Rs написа: От сайта на Чавдар : 9. Предстои 1/4 финал за “купата на България” срещу отбора на Славия. Бихте ли дали някaва прогноза и ще можем ли да победим? - Искрено се надявам на победа. Още когато разбрах, че ще дойда да играя в Етрополе осъзнах, че това ще бъде НАЙ-СЕРИОЗНИЯТ И ОТГОВОРЕН МАЧ В ЖИВОТА МИ, и ще се постарая да дам най-доброто от себе си за да ги победим.(Радко Мутафчийски) - КОИ БЯХА СЛАВИЯ..???(Юлиян Куртелов) - сасъд ЗА ТЕБЕ ДОЛНО ПРАСЕ , ДРУГАТА СРЯДА ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОИ СМЕ 
Ето това имам предвид в поста си в темата за мача с лефски... 
Сря Мар 24, 2010 1:22 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Радко Мутафчийски ми е бивш съученик и се познаваме от много време. Той е левскат, но това не му пречи да уважава противниците си и Славия в частност. Много свестно момче, което има много качества. Дано някой ден успее да развие таланта си и да покаже на Вили, Кокала и Конзо, че сбъркаха в преценката си за него.
В сряда мисля, че ще бием.
|
Сря Мар 24, 2010 8:54 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Да идва този мач по-бързо и да видим какви ще ги свършим, всички само за него мислим, всички погледи са насочени към Етрополе, това осмисля съществуването за през този сезон..
Сря Мар 24, 2010 8:55 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
В сряда на 31ви март имаме гостуване в Етрополе, гостуване което е доста важно с оглед на останалите отбори които ще продължат на полуфиналите. Приканваме всички верни слависти да дойдат да подкрепят белия отбор,като сборния пункт за екскурзията е 11 сутринта пред стадиона.Цената на пътуването е 5 лв,а самия мач започва във 16:00ч.Рейсът ще тръгне в 1 без 15 и шоуто ще започне
Айде дигайте се, освобождавайте се от работа, училище и т.н. !
|
Пет Мар 26, 2010 12:48 pm |
|
 |
Wolf_Sa
Напреднал
Регистриран на: Съб Яну 03, 2009 7:59 pm Мнения: 112 Местоположение: plovdiv
|
тама ще сме да го еба ....
_________________ Аз съм Батман,Аз съм Зоро,аз съм истински юнак.Хубава си моя горо след едно шише коняк!!
|
Пет Мар 26, 2010 1:04 pm |
|
 |
|