Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 6:29 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Декларация на феновете след двубоя в Етрополе 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
браво на мен ми хареса :twisted: :twisted:

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Пет Апр 02, 2010 4:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
запомнете я и запомнете, че ви харесва защото следващата година когато кажа, че отбора ни е пълен с гугутки пак ще ме заплюете като гнил елемент...мъчно ми е да го кажа, но автора е прав - футболистите ни са лекета, гугутки, алкохолици...мъртви души!!

Само не съм съгласен на Вуцан. Незабавно трябва да си отиде. Не може такъв селянин да е треньор на Славия, не може да извинява абсурдното си гаменско поведение с адреналин и горене в играта. Тити Папазов също гори в играта, но никога не е псувал като каруцар и не е дърпал ушите на реферите. А Вуцан е типичен селянин, който като пие 5 ракии спуква жена си от бой, благославя я до десето коляно и си ляга. Това, че има 3 костюма не го прави дженталмен. Истината обаче е, че никога няма да си отиде или поне няма да е скоро защото Венци ще си прави далаверки с Вуцан старши и синето ще е на топло в непретенциозната Славия, отбор без амбиции в "ЗЛАТНАТА СРЕДА" на "българския футбол"

Пет Апр 02, 2010 8:18 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
За Тити хич, ама хич не си прав - показвал е среден пръст и е псувал наша агитка....

Пет Апр 02, 2010 9:11 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Ти май си забравил изцепките на наркоманчетата тити заедно с жоро младенов когато бяха посинени :wink: !!!!!!!

Нед Апр 04, 2010 7:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дано тия посерковци барабар с овчия си нправят труда да я прочетат тая деклараия :!:

Вто Апр 06, 2010 7:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
zissko написа:
Дано тия посерковци барабар с овчия си нправят труда да я прочетат тая деклараия :!:

Да я изсричат имаш предвид?!

Вто Апр 06, 2010 9:48 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Тази декларация е голяма глупост. Този вулгарен език не прави чест на този , дето я е писал. Голямата вина за отпадането ни е на Вуцов и на човека, който го е назначил !!! Голямата част от феновете не подкрепяме този тренъор, така че не говорете от името на всички, а само от ваше име !!! Футболистите играят както им нареди тренъора! Истинските фенове подкрепят отбора и са длъжни да му помогнат да се изправи в труден момент!! Много е лесно да риташ някой, който е паднал , истинският мъж му подава ръка да се изправи !!!

Вто Апр 06, 2010 10:11 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
slavist написа:
Тази декларация е голяма глупост. Този вулгарен език не прави чест на този , дето я е писал. Голямата вина за отпадането ни е на Вуцов и на човека, който го е назначил !!! Голямата част от феновете не подкрепяме този тренъор, така че не говорете от името на всички, а само от ваше име !!! Футболистите играят както им нареди тренъора! Истинските фенове подкрепят отбора и са длъжни да му помогнат да се изправи в труден момент!! Много е лесно да риташ някой, който е паднал , истинският мъж му подава ръка да се изправи !!!

Доживях...

Поне виж от кого е подписана декларацията, после изказвай компетентно мнение, "славист" (кавичките са уместни).

Вто Апр 06, 2010 10:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
сасъд за тия дето са долу на земята, да ги ритаме докато пукнат. Мижитурките не заслужават да се наричат футболисти!!!!
Декларацията може да е глупава в частта си за Вуцан (аз също не го харесвам), но за ритнитопковцие е 100% на място - гугутки!!

Вто Апр 06, 2010 10:48 pm
Профил
Току що регистриран
Аватар

Мнение Декларация на феновете след двубоя в Етрополе
Според мен там не бяхме се подготвили много добре.Които беше на мача щеше да види как всички от Етрополе цяла нощ се радваха че са ни били.Те не го и очакваха според мен :!: :!:

Сря Апр 21, 2010 8:30 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2