Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 23, 2025 1:38 am

Отговори на тема  [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Следваща
 Джуниър в атака! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ????
white_man написа:
Гледам и слушам коментарите на Вуцов по КАНАЛ 3,и си мисля,че не е редно,треньор на отбор да дава оценки на играта на другите отбори от групата.....
Вие,как мислите?не е ли по редно да ги гледа работата като наставник,и да спре с телевизионните си изяви?

Да ти кажа честно , мен не ме дразни фактът че коментира , а ме дразни това , че говори много повече за "Левски" и ЦСКА, отколкото за нас ... Ето примерно ми е любопитно да чуя за новите аржентинци или има ли развитие с Илийката и Томаш , ама нищо не се казва , за Славия се говори съвсем малко , ето това не ми харесва

Нед Мар 07, 2010 6:30 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение Re: ????
white_man написа:
Гледам и слушам коментарите на Вуцов по КАНАЛ 3,и си мисля,че не е редно,треньор на отбор да дава оценки на играта на другите отбори от групата.....
Вие,как мислите?не е ли по редно да ги гледа работата като наставник,и да спре с телевизионните си изяви?

Абсолютно съм съгласен. Той нека си гледа неговата работа до колкото може, а пък другите няма какво толкова да ги коментира. Имам чувството, че само се чуди, как да изкоментира подуенските курви.

Когато си треньор на Славия забравяш личните си пристрастия. Точка.

Пон Мар 08, 2010 1:11 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вили Вуцов пред Novsport.com: Мачът срещу Пирин ще бъде много, много тежък

Колоритният треньор на Славия Вили Вуцов е доста притеснен от състоянието на терена на стадиона в „Овча Купел”. „Белите” посрещат утре от 15 часа тръгналия страхотно през пролетта тим на Пирин. В момента и двата отбора се намират на петото място в „А” група и това дава допълнителен интерес към мача.

Според Вуцов теренът е изключително лош, но няма какво да се направи. „Полагаме невероятни усилия да подготвим терена за мача срещу Пирин. Хем се чисти единият терен, за да можем да провеждаме тренировки, хем се чисти големият терен, за да се играе мачът. При всяко положение теренът ще е много, много тежък. При този терен се изравняват всички критерии за техника и тактика и отива само единствено на сила и на борба. Нашият отбор е подготвен добре физически, но знам, че и Пирин е добре подготвен и всичко ще се смъкне до борбата и до желанието и амбицията за победа. Вярвам, че нашите футболисти са безкрайно мобилизирани и независимо от тежките условия, ще търсим максимални усилия да вложим и да вземем мача", заяви в интервю за Novsport.com бившият треньор на "Левски".

Вили отсече, че в мача срещу Локомотив (Мездра) миналия кръг (0:0) реферът Христо Ристосков е спестил 7 жълти и 3 червени картон на домакините. „Гледах записа срещу Локо (Мездра) и видях убийствени грешки в наша вреда. Имаше седем пропуснати жълти картона и два или три червени. Който не вярва, аз записа съм го приготвил и извадил. В Канал 3 ще го пусна в неделя. При тия терени не трябва да се допуска такова ритане. Съдийството в този мач повлия в дадена насока”, ядоса се той.

В Славия обаче проблемите с контузени и некартотекирани играчи продължават. „По-малко се оправят проблемите със състава, но нито съм удовлетворен, нито съм спокоен. Отсъствието на тия важни играчи при всяко положение е голям минус. И Илия Илиев, и Томаш не са картотекирани, Стив Ренет не става още за игра, Павел Попара е контузен, сега се контузи и Алберони. Това са шест- седем основни футболисти. Не мога да кажа титуляри, защото няма такива, но са от най-основното ядро”, отсече треньорът.

Запитан докъде може да стигне Славия, като се има предвид вчерашното изказване на Иво Тонев пред Novsport.com, в което той каза, че в момента и петият в България може да стане шампион, Вуцов не се съгласи с това твърдение, защото според него нещата се решават извън терена. „Не мисля, че можем да станем шампиони, но ако утрешния мач дай Боже си победим и седим на близо от конкурентите, можем да сме един сериозен фактор в първенството. Доколко и как, кво, що, аз едно съм сигурен, че България не всичко се решава на терена. Доста неща се решават на друго ниво за жалост”, каза той.

Пет Мар 12, 2010 3:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Вили Вуцов: Победата в Етрополе е задължителна

Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов сподели в интервю за "Topsport.bg", че неговият отбор ще излезе само и единствено за победа в мача срещу Чавдар (Етрополе) за Купата на България. Младият наставник, който изпитва сериозни проблеми с формирането на стартовия състав, изрази и опасенията си относно състоянието на терена в Етрополе.

"Имаме кадрови проблеми преди мача с Чавдар. За жалост доста играчи са контузени, а имаме и наказани. Мога да кажа със сигурност, че Богомил Дяков пропуска мача. Той има скъсано мускулно влакно и очаквам да не играе поне 10-15 дни", сподели Вуцов.

"Роберт Петров също не е готов. В групата е, но по всяка вероятност няма да се появи на терена. Ники Петров също има проблеми. Той е мъжкар и биткаджия и вярва, че ще преодолее болката и евентуално ще може да играе. Ради Рангелов започва да стъпва леко, но и той е аут за мача.

Франсиско Алберони също продължава да е в лазарета. Тошко Колев също няма да може да играе заради натрупани жълти картони. При това положение със сигурност ще включа още от младите състезатели в отбора. Определено смятам, че най-сериозните ни проблеми са в защита. Там на практика имам само четирима здрави играчи. Добрата новина е свързана с Пепи Димитров, който се чувства по-добре, един от малкото", каза Вуцов.

"За нас друга алтернатива освен победа няма. Това е един жизненоважен мач, който трябва да вземем на всяка цена. Всичко друго, освен победа, ще бъде провал за нас. Залогът на тази фаза от надпреварата е много голям", коментира треньорът на столичани.

Вуцов не скри и опасенията си относно състоянието на терена. "Теренът в Етрополе по принцип е ужасен и не дава условия за добър футбол. Разбира се, че това ме притеснява. За жалост това не е новост за нашия футбол, така че се надяваме да се аклиматизираме възможно най-бързо към терена и условията за игра", каза в заключение наставникът.

Вто Мар 30, 2010 10:39 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
"Гледах запис и видях, че не беше отсъдена чиста дузпа за нас. Според мен дори от Стара Загора я видяха, само не и Йорданов. Не знам Ники Йорданов дали е сърдит на Славия, какво сме му направили, но ако има такова положение в нашето поле, съм сигурен, че ще бие световният рекорд на Юсейн Болт, за да стигне до точката на дузпата”, уверен е Вили Вуцов.

Вто Мар 30, 2010 11:14 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
http://football.sportal.bg/news.php?news=231386
Какъв си ти бе ОВЧАР ,че да се сърдиш на феновете!

Пет Апр 09, 2010 7:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ei bukluk gabrovski nagal Sram nemach li be seltik???????????????
Na li si golemija razbira4 kolko pati zavarchvame 0-0?chto osvobodi igra4i kato Dubala i Ortega,zachto ne nalagach junuchi?zachto psuvach igra4ite na maika na trenirovka?Zachto vse mechach v rabotata na sportnotehni4eskijat chtab?Ako si majkar se mahni s navedena ovcha tikva a ne da obvinjavach publikata

Съб Апр 10, 2010 8:32 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
ЦСКА щял да сърба "Павлето на Вили"
Чет, 2010-04-15 14:55

Маститият наставник на Славия Велислав Вуцов трепти с честотата на въртене на центрофуга десетина дни преди двубоя с ЦСКА за шампионата. Срещата е на 26-ти април на стадион "Славия" в квартал "Овча Купел".

“Не знам дали ще финишираме на третото място, но ЦСКА ще ни сърбат попарата. Този мач трябва на всяка цена да го спечелим и аз съм убеден, че ще ликуваме. А и по този начин ще върнете доверието на президента Венцислав Стефанов”, уверен е Вуцов.

Чет Апр 15, 2010 3:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
20:00 часа днес по Ринг "Специално " с гост Вили :D

Чет Апр 15, 2010 3:57 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
"Изпълнихме вече програмата максимум. И да завършим на пето място, няма да ме е срам."
"Чета, че съм се канел на ЦСКА - няма такова нещо."
"След грешката в Етрополе и Сульо и пульо взеха да ни критикуват."

Съб Апр 17, 2010 4:13 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 145 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Следваща