Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 30, 2025 11:50 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 Вярвате ли на Вуцов? 

Да остане ли Велислав Вуцов треньор на "Славия"?
Да 53%  53%  [ 28 ]
Не 47%  47%  [ 25 ]
Общо гласове : 53

Вярвате ли на Вуцов? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не става слаб тактик е :!: Просто и ясно :wink:

Нед Апр 18, 2010 12:08 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
strange_affection написа:
Не му вярвам, защото няма манталитета да бъда треньор на Славия. Той не разбира къде е - в какъв клуб е. Пред мен, в очите ми, сравнява Славия с Академик Сф, Миньор Пк и др.

Това е човекът, който каза, че феновете не могат да променят нищо. Това е човекът, на когото няма да повярвам никога!

Но, да - нека му дадат още време, така и така нищо няма да стане нито този, нито следващият сезон. Просто ние вече сме си ... не искам да го пиша :cry:
. Ако сме нещо повече от тези отбори би трябвало да биеме свинете

Нед Апр 18, 2010 4:00 pm
Профил
Познат

Мнение 
Тактика от типа, който вкара първи гол най-вероятно ще победи и на мен не ми харесва, но с тези футболисти е невъзможно да играем бърз и атрактивен футбол. Затова ще разчитаме на кюскане, дребни хитринки и късмет. Целият клуб се ръководи по този начин, трансфери с разтрогнали и недоразтрогнали играчи, навикване на съдийте за да не се види как се спъваме от топката и Т.Н.Т. С една дума докато Венци ни е шеф, Вуцов става. С всички които казват, че това не е СЛАВИЯ съм съгласен, но за момента това е положението.

Нед Апр 18, 2010 4:16 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Аз също съм против Вуцов. Просто такова отношение към нас, любовта към "Левски" (то ако ставаше за треньор нямаше да го махнат така от "Левски"), виж по го бива като журналист, но като треньор не става. Значи толкова е слабо първенството ни и такива като Вуцов се чувстват в свои води. Дано да не съм прав. Да ще видим мача с цска, който мисля да присъствам. Виж ако ги бием тях ще кажа в СЛАВИЯ има напредък.

Нед Апр 18, 2010 4:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! ВЪН ! Да, не отричам, че исках Стевица да си отиде, и изобщо не съжалявам, че плешивия напусна, защото всеки друг щеше да бъде по-добре от македонеца. Възлагах надежди на Вили, но той не оправда моето доверие, моята вяра в него, неговите обещания се превърнаха в думи без смисъл и затънаха в калта на Овча Купел. Той не заслужава да бъде треньор на институцията Славия, той не осъзнава, че това не е Калиакра, и не успя да се опълчи на В.С., а остави да бъде манипулиран и да не назовава нещата с истинските им имена. Превърна се в консуматор, а не мотиватор за отбора, приобщи се към утайката, и разкри истинския си характер. Този човек не заслужава да защитава интересите на нашия клуб, дори журналистическата му дейност е в разрез с всякакви спортни норми, недопустимо е. Абсолютен наемник, показа и говедото в себе си, дивак, селянин, потен овчар, вечните му оправдания ми омръзнаха, треньорските му качества избледняха с времето и му остана единствено словото, но и в това вече се изтърка. ВЪН !

Нед Апр 18, 2010 9:24 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
аз искам някой от форума да стане треньор :lol:
само в тая тема сигорно са писали повече от 10 "треньора" :lol:

Нед Апр 18, 2010 9:51 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
i az i sled vreme i na teh 6te im vikame ostavka

Пон Апр 19, 2010 5:59 am
Профил
Луд за връзване

Мнение 
ACAB написа:
аз искам някой от форума да стане треньор :lol:
само в тая тема сигорно са писали повече от 10 "треньора" :lol:
трениора е един и той е илиян...........голям фен!

Пон Апр 19, 2010 7:49 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
1т с буферите + 1т с литекс (и двете тук).....две тройки ни лепнаха говедата, дето кой ги не хвана, той ги не би.....остават 2 мача с отборите пред нас, ама на лошо отиват и двата...единствено за купата бележи прогрес Етрополе е малко повече от Криводол..... :lol:
абе нека остане , между другото Джамбазки с ония катъри също взе на литекс токова, колкото и ние....

Пон Апр 19, 2010 9:42 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
харесва ми че показва присъствие и характер на пейката, макар и по един леко просташки начин...обаче е глупав, няма усет за играчи, трудно налучква състава (най-точната дума при него), слаб тактик, неумение да прави балансирана селекция, не може да мотивира отбора (щом не можеш да го нахъсаш в мач като в Етрополе...), списъкът е дълъг...
ТАКА ЧЕ ТВЪРДО НЬЕ - ДА СЕ НАСОЧИ ИЗЦЯЛО КЪМ ШОУБИЗНЕСА :)

Пон Апр 19, 2010 10:24 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща