Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Лекета
ДесиСлава пее на Галин Иванов в нощен клуб
Попфолк дивата ДесиСлава успява да съчетава професионалния си живот с личния. Певицата пя до ранни зори в столичното заведение The Cotton Club, сред посетителите на който бе и нейният любим от Славия Галин Иванов, информира популярна рекламна агенция.
Гостите в заведението прекараха страхотни часове с най-големите хитове на ДесиСлава, която не спря да отправя поздрави към всички купонджии и своя любим мъж - футболиста на Славия Галин Иванов, който й се наслаждаваше от VIP сепарето заедно със свои приятели.
За всички фенове звучаха песните "Черен сняг", "Лъжа", “Бели нощи”, "Без тях не можем" и много други, а специално за своята половинка, Деси изпълни парчето "Два магнита”, споделяйки, че “тази вечер е настроена любовно, а това е нейната любима песен, за един специален човек”.
От агенцията не предоставиха снимки за доказателство, нито информация кога и как си тръгнал футболистът от нощния клуб. За сметка на това всички фенове на певицата могат да се убедят, че тя отново е на вихъра на вълната.
Предлагам в тази тема да постваме всички изцепки на нашите така наречени професионалисти ... Галине , глупако глупав , от 5-6 мача си най-слабият на терена и изпускаш 1000% положения, ама да се наслаждаваш на ДесиСлава си много добър  След 48 часа е най-важният ни мач , който би спасил сезона , а ти си до зори в Студентски град , няма ли глоби за тия бе  Така никога няма да направиш кариера Галинчо , проваляй си живота щом искаш така 
|
Чет Апр 22, 2010 3:36 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Райс никога не би направил подобно нещо, ако всички бяха с подобен манталитет, щяхме да сме в тройката.
|
Чет Апр 22, 2010 4:30 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Da go mahat takiva ne ni trjabvat,vidjahte kvo stana s onia diuner pri govedata
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Чет Апр 22, 2010 7:35 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3451 Местоположение: Sofia
|
Изключително слаб е Галин в последно вмреме и да не говорим какво положение изпусна в Етрополе
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Апр 22, 2010 8:06 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
Не знам дали е безумно слаб, но играе най - добре от всички в последно време. Жалко, че нямаме реализатор, който да се възползва от неговата пробивност и неговите пасове.
Нормално е след мач и 48 часа преди друг мач да разпуска. Далеч не в това е проблема на нашите футболисти.
|
Чет Апр 22, 2010 11:15 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1489 Местоположение: sofiq
|
Малко не сте прави.Едно време 81-85 къркаха в Бояна до обед и после мачкаха и се връщаха да си доприберат масата.ТАка че и до 8 да си стоял по масите на мача ако си го можеш си го можеш ,ако ли не тогава ставаш леке.
_________________ N 1
|
Чет Апр 22, 2010 11:29 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov , как го видя че играе най-добре не те знам ,като от няколко мача си е доста слаб и изпуска страхотни положения , иначе е талантлив спор няма , ама сам се закопава с тези неща . И стига с тези басни как едно време къркали , годината е 2010 , а не епохата на зрелия социализъм , не ги сравнявайте и с играчи-мъжкари като например 4-тите в света , да те и пиеха , ама и играеха , докато 95 % от днешните са силни само по дискотеките и са едни женски полови органи ... Всеки който е прекарвал тежка вечер и после е бил на работа или на училище знае за какво става въпрос 
|
Чет Апр 22, 2010 11:35 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1489 Местоположение: sofiq
|
Viktor4o_Rs написа: bodzhov , как го видя че играе най-добре не те знам ,като от няколко мача си е доста слаб и изпуска страхотни положения , иначе е талантлив спор няма , ама сам се закопава с тези неща . И стига с тези басни как едно време къркали , годината е 2010 , а не епохата на зрелия социализъм , не ги сравнявайте и с играчи-мъжкари като например 4-тите в света , да те и пиеха , ама и играеха , докато 95 % от днешните са силни само по дискотеките и са едни женски полови органи ... Всеки който е прекарвал тежка вечер и после е бил на работа или на училище знае за какво става въпрос 
Верно е МЪЖКАРИ бяха едно време.Това е огромната разлика,прав си.А баснята съм я виждал наживо.Баща ми държеше кръчма в Бояна. 
_________________ N 1
|
Чет Апр 22, 2010 11:38 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
yamata написа: Viktor4o_Rs написа: bodzhov , как го видя че играе най-добре не те знам ,като от няколко мача си е доста слаб и изпуска страхотни положения , иначе е талантлив спор няма , ама сам се закопава с тези неща . И стига с тези басни как едно време къркали , годината е 2010 , а не епохата на зрелия социализъм , не ги сравнявайте и с играчи-мъжкари като например 4-тите в света , да те и пиеха , ама и играеха , докато 95 % от днешните са силни само по дискотеките и са едни женски полови органи ... Всеки който е прекарвал тежка вечер и после е бил на работа или на училище знае за какво става въпрос  Верно е МЪЖКАРИ бяха едно време.Това е огромната разлика,прав си.А баснята съм я виждал наживо.Баща ми държеше кръчма в Бояна. 
Аз искам да кажа , че времената са вече доста по-други и вече е трудна работа да пият цяла нощ и да играят супер на другия ден , просто футболът много се е променил , изразил съм се неправилно 
|
Чет Апр 22, 2010 11:42 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Галин беше номер 1 на мача с Миньор ... ма че изпуска , изпуска ... явно на Деси го вкарва редовно ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Апр 23, 2010 1:26 pm |
|
 |
|