Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 Re: Вуцов ВЪН!!!
Death_Squad написа: Tи ли ще станеш треньор ? По добре аз 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Съб Апр 24, 2010 6:57 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
а ти кой си къде сиии?
там стой си...мишкиии 
Съб Апр 24, 2010 10:01 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
абе сасъд за Вуцов бе
ако ще и двама човека да си пишем тука
аман от простащина и арогантност... толкова тъпи хора има, че търпят виливци за треньори, бойковци за министри....затова сме на това дередже - щото байганьовщината е на върха.
сасъд за Венци и за Вили, не им пука за Славия и си взимат парите.
|
Нед Апр 25, 2010 9:11 am |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
|
Нед Апр 25, 2010 5:25 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
всеки знае ДА .... но Вили определено не е това, което трябва ...показва тактическа немощ, да не говоря за психическата ... а прословутият му хъс въобще не можа да го предаде ... да викаш и крякаш като заклещен не означава да си педагог
честно казано ме много разочарова, не с постигнатите резултати, дай да си сложим ръка на сърцето това ни е нивото, очаквах друга игра
ВС негодуваше х Кано, че играем защитно ...а сега какво играем?
Кано 2 пъти събира отбор от улицата и си я подаваха повече ..ние нямаме повече от 3 последователни точни паса, да не говоря за някаква мисъл или заучено положение ....а забравих задната греда на батДана...те вече топките го знаят и сами си одат там
|
Нед Апр 25, 2010 5:35 pm |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
|
Нед Апр 25, 2010 5:37 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
atm написа: всеки знае ДА .... но Вили определено не е това, което трябва ...показва тактическа немощ, да не говоря за психическата ... а прословутият му хъс въобще не можа да го предаде ... да викаш и крякаш като заклещен не означава да си педагог честно казано ме много разочарова, не с постигнатите резултати, дай да си сложим ръка на сърцето това ни е нивото, очаквах друга игра ВС негодуваше х Кано, че играем защитно ...а сега какво играем? Кано 2 пъти събира отбор от улицата и си я подаваха повече ..ние нямаме повече от 3 последователни точни паса, да не говоря за някаква мисъл или заучено положение ....а забравих задната греда на батДана...те вече топките го знаят и сами си одат там
Абсолютно съм съгласен , но пак казвам , моето мнение е - с Вуцов зле , без него още по-зле , не искам да гледам пак македонски, сръбски или други измисленяци за тренери ...
|
Нед Апр 25, 2010 5:40 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
ACAB написа: а ти кой си къде сиии? там стой си...мишкиии  А ти па се си голям разбирач ти каде седиш каиш
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Апр 25, 2010 7:18 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
zissko написа: ACAB написа: а ти кой си къде сиии? там стой си...мишкиии  А ти па се си голям разбирач ти каде седиш каиш
аз не седя бе бауш,ходи си вземи един душ 
Нед Апр 25, 2010 7:23 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Viktor4o_Rs написа: atm написа: всеки знае ДА .... но Вили определено не е това, което трябва ...показва тактическа немощ, да не говоря за психическата ... а прословутият му хъс въобще не можа да го предаде ... да викаш и крякаш като заклещен не означава да си педагог честно казано ме много разочарова, не с постигнатите резултати, дай да си сложим ръка на сърцето това ни е нивото, очаквах друга игра ВС негодуваше х Кано, че играем защитно ...а сега какво играем? Кано 2 пъти събира отбор от улицата и си я подаваха повече ..ние нямаме повече от 3 последователни точни паса, да не говоря за някаква мисъл или заучено положение ....а забравих задната греда на батДана...те вече топките го знаят и сами си одат там Абсолютно съм съгласен , но пак казвам , моето мнение е - с Вуцов зле , без него още по-зле , не искам да гледам пак македонски, сръбски или други измисленяци за тренери ... Вуцан щото е големия треньор и не е измислен ... Само да кажа че при Стевица срещу говеда и чорба къде къде играта беше на по високо ниво , но там вече фактора съдия ни еба майката
|
Нед Апр 25, 2010 11:16 pm |
|
 |
|