Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 12:55 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
 "Славия" - ЦСКА 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение 
BlackWind написа:
Slaviq, Monkata, съжалявам за неприятностите, 2 от 3те ареста станаха пред очите ми и двата станаха много след края на мача, когато нямаше почти никой на стадиона за да нямат проблеми да дърпат хора избирателно, както и стана.

5 минути след мелето някакви момчета от ЦСКА, дойдоха с цивилен полицай през терена за да стигнат до линейката заради пострадало момче. Именно същия цивилен лайнар, който по време на екшъна беше във В сектор почна да гледа от пистата към А сектор и да сочи хора по радиостанцията на останалите овце в униформа.

Разбира се, не посмяха да вадят хора от сектора, нито когато хората се изнасяха след края на мача, защото знаеха какво ще се случи, а изчакаха 15 минути след края на мача, когато бяхме останали 20 човека.

Малко преди да си тръгна, един човек го арестуваха за това, че беше ударил (силно казано) тунела. Минута-два по късно си тръгнах и съм бил очевидно точно зад Slavia и Monkata, когато прибраха Monkata. Опитахме да окажем някакъв отпор, но само с думи и 5 човека насреща нямаше какво да се направи.

Останахме и малко след като потеглихте и познайте какво чух да казва същия тоя цивилен русоляв нещастник, който явно се явяваше овчара на стадото: ТРЯБВА НИ ОЩЕ ЕДИН АРЕСТУВАН. Очевидно имаха бройка, която трябваше да изпълнят. Може би това е било акция БЕСНИТЕ или някаква друга тъпотия на Ал Бънди - не знам. Попитах ги дали им трябва доброволец ако трябва да се жертвам в името на каузата и акцията. Уви, продължиха да мълчат.

Никога не съм ги обичал, но онзи ден бях готов да ги лежа. Какво уважение може да предизвика униформа, когато мирише на пот и скара и се държи арогантно? Никакво, разбира се.

Да го духате, уважаеми господа полицаи, да го духате.

А вие, господин Тони Златанов, да го духате на Вихурата. Добър апетит, нещастнико

Този човек,който удряше по тунела,доколкото знам не е арестуван,тъй като го нямаше в районното,а единият от нас беше прибран,защото докато го изкарваха момчето при тунела,той се извика "пусни човека бе,боклук" и от там 2-ма полицая зад него го закопчават и му казват "ела сега да видиш кой е боклук?"
А за 3-тият от нас(когото го пишат като 40-годишен солиден мъж) беше,защото когато чорбарския стюард беше при линейката е метнал шише към него и шишето е паднало в краката на някакъв полицай,и защото при така нареченето меле,докато изнасяха чорбара е нарекъл тоя русолявия цивилен "говедо" и го е напсувал.А същият този цивилен в районното му каза на човека,че даже го е и ударил,за което човека каза,че е пълна лъжа(за което не се и съмнявам,че е лъжа тъй като,ако наистина го е ударил още тогава щяха да го арестуват).
А за това,че е било просто наредено да има няколко задържани фенове на Славия говорят доста неща.
1-во още докато загряваха футболистите,видяхме един човек с шалче на CSKA в сектор А,няколко човека започнахме да го освиркваме и да му викаме да се маха оттам и да си ходи в сектор В,оказа се че този човек е шеф на 6-то.
2-ро ние 3-мата сме напълно произволно избрани,тъй като 40-годишния човек и бил излезнал вече от изхода,но се сетил че си е забравил чадъра и се върнал,и докато питал полицаите на входа дали може да влезе да си вземе чадъра,отзад са го заключили двама.Аз очевидно бях прибран произволно,тъй като не съм направил това за което бях обвинен(както се видя и в съда).И третия човек явно беше за бройка,тъй като явно просто за търсили някой с причина,защото ако на всеки мач се заключваше всеки,който е извикал думата "боклук" не знам какво щеше да става по районните.
3-то няма как просто на мач между Славия и CSKA да има 3-ма задържани слависти и нито един чорбар и полицаите които вече си бяха в районното на работа ни се смееха,като разбраха че и 3-та сме слависти,после на следващия ден,когато дойдоха полицаите,които трябваше да ни закарат до съда,един от тях(който беше там някакъв по-главен ако мога така да се израза)се спука да ни се смее като разбра,че сме слависти през целия път до съда.Постоянно казваше..."аз тука си мисля,че някакви 3-ма цесекари някакви бесни ултраси,а вие слависти,не мога да повярвам това досега не ми се е случвало"...

Последна промяна Monkata на Пон Апр 26, 2010 4:12 pm, променена общо 1 път

Пон Апр 26, 2010 1:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Немога да повярвам докъде е стигнала мизерията на родния полицай а.к.а ушев. Без Коментар.

Пон Апр 26, 2010 4:06 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Официално: Съдията от Славия – ЦСКА “изгоря” до края на сезона коментари/1
27 април 2010, 15:52
БГ Футбол

София, България

изпрати на приятел
Разпечатай
Христо Ристосков със спрени права за 4 кръга

Съдийската комисия към БФС спря правата на рефера Христо Ристосков, който ръководи дербито между Славия и ЦСКА (1:3). Ристосков няма да ръководи мачове в 4 кръга, което означава, че вече може да излезе в лятна ваканция, тъй като до края на първенството остават 3 кръга.

Реферът отсъди дузпа в полза на ЦСКА за дърпане между Гранден и Александър Томаш. Именно тази ситуация се превърна в тема №1 след двубоя. Старши треньорът на “белите” Вили Вуцов нарече Ристосков престъпник, а после допълни, че за да се оправи българският футбол, трябва да има някои обесен съдия.

Президентът Венцеслав Стефанов също нападна Ристосков, като заяви, че е дошъл с поръчка, която е изпълнил в полза на ЦСКА.

Вто Апр 27, 2010 3:40 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Четирима запалянковци бяха задържани от столичната полиция след срещата между отборите на Славия и ЦСКА, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Двама от тях са осъдени от Софийския районен съд за извършените нарушения. Двубоят между тимовете беше на 24 април на стадион „Славия” в „Овча Купел”.

По време на мача са констатирани няколко нарушения, извършени от привърженици на отбора домакин. Хулиганите хвърляли по посока на игрището различни предмети, сред които и бутилка с минерална вода, която ударила служител на СДВР. Друг фен на Славия отправил обидни думи и закани към полицай от Шесто РУМВР.

Във връзка с установените нарушения, след края на футболната среща в Шесто РУМВР са задържани четирима запалянковци. На трима са съставени актове на основание чл.21 от Закона за охрана на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия.

В заседание на Софийския районен съд един от тях е осъден на глоба от 200 лева, а друг – на глоба от 300 лева и забрана да посещава спортни мероприятия в страната и чужбина за срок от една година.
http://slavia.gong.bg/view_article.php? ... _id=132545
ТЪПА ДЪРЖАВА

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Апр 28, 2010 10:31 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10