Автор |
Съобщение |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
особено ако се осигурят и средства за селекция.Искам си награда!
|
Сря Апр 28, 2010 8:53 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
saract написа: По добре да вземем Окука - бие говедата където ги хване.Иначе Муслим не е лош вариант особено ако се осигурят и средства за селекция.
Тоя бухал не го искам в България даже, камоли при нас. Ше ми говори с преводач. 2 години е тука и не може да научи български! Бегай от тука бе!!! Ми се праи на много важен с преводач!
Чет Апр 29, 2010 2:08 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
море, баш сме играли добро, но съдията.... 
|
Чет Апр 29, 2010 2:23 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: saract написа: По добре да вземем Окука - бие говедата където ги хване.Иначе Муслим не е лош вариант особено ако се осигурят и средства за селекция. Тоя бухал не го искам в България даже, камоли при нас. Ше ми говори с преводач. 2 години е тука и не може да научи български! Бегай от тука бе!!! Ми се праи на много важен с преводач!
+1
Чет Апр 29, 2010 4:08 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
mishkar написа: C/\ABuCTA написа: saract написа: По добре да вземем Окука - бие говедата където ги хване.Иначе Муслим не е лош вариант особено ако се осигурят и средства за селекция. Тоя бухал не го искам в България даже, камоли при нас. Ше ми говори с преводач. 2 години е тука и не може да научи български! Бегай от тука бе!!! Ми се праи на много важен с преводач! +1
Така си е , тия сърби са отвратително нагли , един Бардон си говори човекът на български , бразилци и африканци съм чувал също , дето им е 100 пъти по-трудно да научат езика , само сърбетата се правят на важни  А на Окука успехите му са тва , че дъни де що свари говедата , иначе отпадна от Борац и 2 пъти поред не ги класирва за Европа ... Айде мерси , не ни трябва тоя грозник 
|
Чет Апр 29, 2010 6:32 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Топките са виновни!Вятъра и той!Не може да играем 2 мача на 2 месеца!Терените са лоши!Бутонките са мръсни!Екипите не са на "Пума"!Ние сме виновни ,че викаме!
еееее писна ми! Овчи,махай се от "Славия" тук няма място за селяни като теб.Подкрепях го ,подкрепях го ,ала в замяна получихме 3 точки от 8 мача с "Лидерите".Един хубав мач и то с Черноморец ,които бяха в криза и отделно сега са на 6 място!Колкото и да изглежда кофти тея ако са ни критерии за каква Европа си мислехме ние?Стевица го псувахме ,ама поне играха по-добре с животните ,а сега като гледах мачовете с говедата аз не бях гледал по-слаба "Славия".Няма правилна политика тоя бастун,Мездра едвам ги бихме с измислена дузпа ,Пирин ни разцепиха там и тука едвам измъкнахме Х ,Мотана ни би с 2:0 след много слаба игра там,Спорист ни спънаха за старт  В Етрополе отпаднахме заслужено !Центриранията са ни най-тъпото нещо (Задна греда)Нападателите си продадохме ,защитници нямаме!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
Последна промяна venci_1913 на Чет Апр 29, 2010 7:53 pm, променена общо 1 път
|
Чет Апр 29, 2010 7:47 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Чет Апр 29, 2010 7:53 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Еее Венци и мен ме изкефи  ..Абе Венци ли е не е лош
Майтапа настрана...и аз много надежди възлагах на Вили, ама се оказа, че говедото си е говедо, вари го, печи го....
Чет Апр 29, 2010 9:05 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Венци се опъна, оставя Вуцов
Вили Вуцов не класира Славия в Европа, но босът на белите Венци Стефанов ще го държи в отбора и през следващия сезон. Поне така твърди президентът на Славия.
- Информациите, че ще го сменим, са силно преувеличени - каза Стефанов
- Опасността да махнем Вили е колкото опасността утре да падне три метра сняг.
Венци е омекнал по въпроса за съдийството в мача с ЦСКА. Той призна, че белите са загубили заслужено, но не спомена Вуцов да има вина за това.
- Отборът заслужено загуби - каза Стефанов. - Ристосков не е главен виновник за загубата. Но той постави началото. Винаги когато играем срещу ЦСКА, се намира някой мизерник, който им дава аванс. А не е едно и също дали даваш аванс на Локо, Мездра и Своге или ЦСКА.
Стефанов смята, че Славия трябва до последно да играе за победа в настоящoто първенство. Така Вили ще трябва да бие Черноморец в Бургас още в следващия кръг.
- Отиваме в Бургас срещу Черноморец в добро настроение. Там има отлични условия за футбол, в лагера на противника ни са възпитани хора - каза той.
Венци го удари на майтап, когато стана въпрос за селекцията на Славия за следващия сезон. На въпроса кого следят за привличане той заяви:
- Следим Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Шарън Стоун и още една-две.
|
Пет Апр 30, 2010 9:57 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
venci_1913 написа: Топките са виновни!Вятъра и той!Не може да играем 2 мача на 2 месеца!Терените са лоши!Бутонките са мръсни!Екипите не са на "Пума"!Ние сме виновни ,че викаме!!
+100000000 
|
Пет Апр 30, 2010 1:16 pm |
|
 |
|