Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13208 Местоположение: SOFIA
|
 Шампионската лига
"Интер" - "Байерн" ще е сблъсъка на финала. От доста време ще гледаме финал без участието на английски или испански отбор. Явно двете суперсили трябва да преосмислят някои неща, свързани най - вече с трансферната политика. "Байерн" е от европейските грандове, които правят много стриктна селекция от гщледна точка на финансовата дисциплина.
|
Съб Май 01, 2010 3:33 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Байерн вече загуби финала.Загуби !!! А купата служебно ще бъде отнета от Интер, защото така искам. 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Май 01, 2010 3:47 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Съб Май 01, 2010 3:52 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Скучен финал, въпреки, че любимият ми Интер ще участва. Просто Байерн и Лион бяха абсурдни полуфиналисти. Може би за феновете им, това не е така, но съгласете се, че в момента в Европа има 5 отбора, които изпъкват на клубно ниво. Това са Интер, Барса, Манчестър Юнайтед, Челси и Реал Мадрид. Всичко друго е поне класа по-долу.
Да, Лион и Байерн отстраниха съответно Реал и Юнайтед, но това не е отражение на реалността. Особено двойката Манчестър-Мюнхен.
Според мен (имайки предвид, че Байерн ми е един от най-антипатичните отбори въобще, а Интер - един от любимите от дете), Жозе и компания ще победят футболистите на Ван Гаал. Явно е, че се справят с отстраняването на отбори, които разчитат главно на един футболист (в случая с Байерн - Робен). Справката я видяхме в двубоя с Барса. Меси беше тотално обезличен в двата мача. Интер показва огромно израстване в тактически план. Показва характер в мачовете със силните отбори, играе много организирано, не слугува на играта на един изявен играч, както беше до началото на този сезон с Ибрахимович.
От другата страна е Байерн, който играе мъжки футбол, не блести с нищо, но пък успява да постигне необходимите успехи. Надви Юнайтед на Сър Алекс Фъргюсън с огромна! доза късмет. Явно беше дори и от космоса, че Червените дяволи са поне класа над немците. Мачовете обаче се развиха по такъв начин, че Байерн стигна финала. Ако тимът от Мюнхен спечели Лигата - то това ще е най-слабият победител от създаването на Шампионска лига.
Жозе има уникален шанс да спечели требъл с отбора на Интер. Дори и да не спечели нищо - той показва, че е един от най-големите треньори на нашето време. За кратката си досега кариера е постигнал феноменални резултати. Според мен, след този сезон, той ще потърси нова авантюра. Най-вероятно тя ще се казва Реал Мадрид.
|
Съб Май 01, 2010 4:02 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4228 Местоположение: София
|
"Интер"
Съб Май 01, 2010 5:00 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Дано Интер да спечели, дано, дано...
_________________ 1913
|
Нед Май 02, 2010 12:32 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
К*р за Интер.. ш*бани жабари! 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Нед Май 02, 2010 12:47 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Искам да попитам strange_affection
какво ще каже за финала на ШЛ Байерн-Ман Ю, когато говори за късмет......къса памет или просто пристастия?
Нед Май 02, 2010 6:14 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
mishkar написа: Искам да попитам strange_affection какво ще каже за финала на ШЛ Байерн-Ман Ю, когато говори за късмет......къса памет или просто пристастия?
аз мога да ти кажа: пристрастия
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Нед Май 02, 2010 10:19 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Моуриньо е голям пич - дано успеят Интер.
|
Съб Май 15, 2010 6:13 pm |
|
 |
|