трансфери,селекция,кражби и продажби 3
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Това е много добра новина.
|
Сря Май 12, 2010 11:19 am |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
Браво! Попара е пич 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Сря Май 12, 2010 1:41 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Венци Стефанов: Няма да спирам Попара
Президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви пред Гонг, че няма никакво намерение да спира развитието на сръбския футболист на „белите” Павле Попара. В момента халфът се намира на пробен период в новака на холандската Еридивизи Де Граафшап.
„Ако от холандският клуб решат да задържат Павле аз няма да го спирам”, заяви Стефанов. „До този момент нямам обаждане от Холандия, но ако го харесат ще преговаряме”, допълни босът на „белите”.
Стефанов се слави с добрият си нюх на пласиране на малди футболисти в отбори от западна европа и акотрансферът на сърбина се осъществи ще е поредното доказателство за това.
Кога ли пък е спирал някой???????
|
Сря Май 12, 2010 2:37 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Дори не е приключило първенството все още , а един от основните ни играчи отива на проби в холандски новак ... Леле ,сега като се отвори една разпродажба , Райс , Попара , Жу , Галин , Тодор Колев - всичките тия може да ги продаде и окото му няма да мигне  Поне да вземахме качествени заместници или да се ремонтира стадиона , а то ...
|
Сря Май 12, 2010 2:43 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Нито се вземат нови играчи, които да земестят продадените, нито се ремонтира стадиона, само шкембето на Льо Шиши расте с всеки изминал ден 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Сря Май 12, 2010 5:08 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: Дори не е приключило първенството все още , а един от основните ни играчи отива на проби в холандски новак ... Леле ,сега като се отвори една разпродажба , Райс , Попара , Жу , Галин , Тодор Колев - всичките тия може да ги продаде и окото му няма да мигне  Поне да вземахме качествени заместници или да се ремонтира стадиона , а то ...
Освен за вратарчето за никой не ме е яд...
Сря Май 12, 2010 6:09 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Всичко е ясно, освен защо още се тюхкате, чудите и коментирате, че продаваме най-добрите сред некадърните си играчи, а нито се взимат нови кадърни, нито стадиона се ремонтира - докато Венци е "на власт" в Славия ще е така! Най-много да направи осветление, щото в случая ножа опря до кокала и надали ще му се дават кинти за наем на друг стадион, защото ще излезе в пъти по-скъпо, въпреки че и това е някак съмнително.
Айде и със здраве!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Май 12, 2010 7:35 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
[/quote]Освен за вратарчето за никой не ме е яд...[/quote]
така е,само малко Жу добри голове вкара,но имаше и слаби мачове
малко нямаше кой да му ги и подава толкова де...
галин дано и него го продадем някъде,след пропуска в етрополе много го намразих това чалгарче
Сря Май 12, 2010 9:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Те че са слаби гореизброените (без Райс и Жу) - така е , но другите пък са направо трагични ... Трябва да разкараме най-напред Яшар , Бобъра , Вълев и прочие хубостници  Проблемът е , че ще дойдат същите некадърници на тяхно място 
|
Сря Май 12, 2010 10:02 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Сря Май 12, 2010 10:18 pm |
|
 |
|