Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Ако идеята е да се наложи някакво окончателно мнение, въпреки фактите, тогава и шампиони да станем, нищо няма да се промени. 10-13 точки повече и загуби наполовина, всичко друго е упражнение в областта на ораторското майсторство.
_________________ 1913
|
Сря Май 12, 2010 5:38 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Тези 10-13 точки повече - 3 служебни с "Ботев" , плюс още 6 от мачовете с Локо(Пловдив) и Миньор , които бяха в София . Ако гостувахме наистина , дали щяхме да победим ? Отново 4 загуби от животните , отново срамно отпадане за Купата , нито 1 победа над отбор в Топ 4, ... Просто такива са фактите за съжаление , пак казвам , че за мен основната вина не е на Вили , но той не успя да промени манталитета ни дотук , дано при втория сезон успее , ако остане де , но ме съмнява 
|
Сря Май 12, 2010 5:58 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
"Какво щяхме", "какво би било", "дали би било"..., много теория.
Нека да увеличим точките и догодина с още 10 спрямо тази година, пък нека пак по нашенски да оплюваме фактите и да сме недоволни.
_________________ 1913
|
Сря Май 12, 2010 7:49 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Е и ако ги увеличим и пак сме 6-ти или 7-ми , каква полза , кажи ми ... Едва ли си доволен от сезона , наистина е малко по-малко зле от предишния , ама не ме грее това особено ...
|
Сря Май 12, 2010 7:58 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Божо, и Реал има повече точки от миналата година, даже ще постави своеобразен рекорд. Но това не значи, че Пелегрени не се провали.
Точките сами по себе си не са важни, важно е крайното класиране.
|
Сря Май 12, 2010 8:02 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Разбира се, че не съм доволен, но отчитам сериозен напредък спрямо миналата година. След двете години изиграни, на практика, без треньор, оценявам направеното, макар да има още много, какво да се желае. Но ние изкарахме годината, едва ли не, най-слабата в историята, това е нещото, което ме провокира да участвам в подобен безмислен разговор.
Реал може да го коментираме в съответната тема, за да не разводняваме нещата тук.
_________________ 1913
|
Сря Май 12, 2010 8:45 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
Сезонът е точно толкова "силен" колкото и този преди 2 години, даже сценариото е същото - есента тръгна добре, Венци разправяше, че не коментира отбори извън челната тройка, движехме се отлично до края на зимата и изведнъж глътнахме водица в няколко "възлови" мача. Даже май сега ще финишираме на същото място (6-то) със същия брой точки (47) и същия брой победи, равни и загуби... Дежа ву... Не виждам никакъв напредък. Докато миналият сезон тръгна изключително зле заради "звездната селекция", от която всички очакваха много, а футболистите гледаха кой по - бързо ще се омете я в Чечения, я в Ингушетия, я в Израел или Азербайджан...
Не виждам смисъл изобщо да анализираме. Догодина ще е същото като миналите 13. Дано поне направим селекция от футболисти, които да радват окото и да ни показват, че им пука за "Славия".
Последна промяна seth на Сря Май 12, 2010 11:20 pm, променена общо 1 път
|
Сря Май 12, 2010 11:15 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Ако паднем от Берое , Черно море ще ни изпреварят , едва ли ще сгрешат срещу Монтана вкъщи . А пък 5-ти не виждам как ще станем , Черноморец ще бият ваканционно настроените чорби , дано поне 6-то място запазим 
|
Сря Май 12, 2010 11:20 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Сезонът преди 2 години беше с 2 точки по-слаб от този преди 3 години, а настоящият е с 10-13 по-силен от предшестващия го. Разликата в началния старт е твърде очебийна, за да не и се обръщя внимание. А и все пак, по-коректно е да сравняваме последователни сезони, само така се вижда напредъка или изоставането в даден момент.
_________________ 1913
|
Чет Май 13, 2010 12:10 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
За мен сезоните са си абсолютно еднакви. Освен това сега има доста повече слаби отбори в А група. Не се наблюдава и развитие в спортно - техническо и тактическо отношение - играем абсолютно еднакво. Единственият плюс от минали години е, че през тази Вуци имаше доста по - голяма свобода за качествена селекция, от която той не се възползва и освободи доста футболисти.Например сам се остави без халфова линия като натири Гонзалес и Николов, а на техните места привлече Алберони и Илиев, които изиграха сумарно няколко минути.
|
Чет Май 13, 2010 8:43 am |
|
 |
|