Бербатов спира с националния?
Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4228 Местоположение: София
|
Винаги ще го упреквам, че не го направи по-рано, а чак сега, много закъсняло решение, но по-добре късно, отколкото никога. Напълно разбирам постъпката му, напълно я подкрепям и оправдавам, пожелавам му никога да не се завърне в националния отбор, а същия такъв официално да бъде закрит. Сега да видя разбирачите и мистър "Правилен футбол" какви финали ще играят, може би за Каменица. Сега вече Бербатов няма да пречи на мега играчите като Кишишев и Бисер Иванов - Легендата, както и на говеждата част от журналисти. Браво на Бербатов за мъжката постъпка, не ми харесва в Манчестър, но за А отбора ни беше един от последните големите футболистu, такива няма да имаме повече.
Чет Май 13, 2010 7:52 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
SaKrAnTo 1913 написа: Винаги ще го упреквам, че не го направи по-рано, а чак сега, много закъсняло решение, но по-добре късно, отколкото никога. Напълно разбирам постъпката му, напълно я подкрепям и оправдавам, пожелавам му никога да не се завърне в националния отбор, а същия такъв официално да бъде закрит. Сега да видя разбирачите и мистър "Правилен футбол" какви финали ще играят, може би за Каменица. Сега вече Бербатов няма да пречи на мега играчите като Кишишев и Бисер Иванов - Легендата, както и на говеждата част от журналисти. Браво на Бербатов за мъжката постъпка, не ми харесва в Манчестър, но за А отбора ни беше един от последните големите футболистu, такива няма да имаме повече.
 Много правилно 
|
Чет Май 13, 2010 9:03 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: тъжен ден за българския футбол....до сега беше в червената книга, а днес официално умря. смешно е да се плюе по единствения ни качествен футболист. Толкова финес не е имало няма и да има. Обаче разни форумни герои и смешната паплач журналя изсипаха един тон помия по Бербатов. Ще ме прощавате ама 99,99% от хората, които критикуват Бербатов нямат най-елементарна двигателна (доре не футболна) култура. Футбола е колективен спорт!!! Не може един човек да влачи отбора на гърба си. Какъв капитан да си с топчо, мочо, кривия, дългия, правия и т.н.!?!?! Какъв капитан да си с Кишишев, Топчо, Илиев или Иванов в защитата??Или с невероятните ни халфове Мечовци, Благовци и сие?? Че излезе и каза, че не става трима човека да играят и те го разпънаха?? Да не би някой да е очаквал да ни заведе на 3 световни с тоя отбор?? и идва прекрасната възможност 90-100 килограмови сеирджии да захапят един от малкото ни успели футболисти. Ами да, то писва!! Той е в Манчо!!! ФАКТ!!!Струва 30 милиона!!! ФАКТ!! Не е вкарал 30 гола и айде веднага всички да го нападнем. И да цитираме вестник СЪН!!! Сън е жълт вестник обаче никой не го разбра или май не искат. Най се продават заглавия от сорта "Лекар преби дете и му взе баничката". Е да, не търчи като гламав като Тевез, просто е друг тип футболист. Това не значи, че е по-слаб от него! Но както и да е, няма да променя виждането на болшинството хора. Плюйте си, и после защо има приказка, че пред "българския казан" нямало дявол...
Абсолютно 
|
Чет Май 13, 2010 9:07 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
strange_affection написа: Аз донякъде подкрепям Бербатов. Той е един от малкото ни футболисти, от които наистина можеш да видиш нещо интересно на терена. Прав е при всичкото плюене да иска да се отдръпне.
Стара слабост ни е да плюем по успелите. В повечето случаи го правим от завист. Примерите за безброй много.

|
Чет Май 13, 2010 9:10 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Уникален талант и много слаба психика. Очаквах да го направи след първите няколко загуби в квалификациите заедно с двамата Петрови, но той поизбърза и честно казано, по-добре за всички, че го направи. Явно е че няма никаква мотивация да играе за националния и само се мъчи, а мъчеше и нас - от европейското в Португалия е призрак в моментите, в които е необходим, с изключение на един-два мача. Даже май че закъсня с отказването.
Без него няма да станем извъднъж по-силни, обаче като резултати няма да има и кой знае какъв спад. Да, най-добър е от всички други, при това с класи, но както се видя срещу Ирландия в Дъблин, не е толкова важен, колкото беше навремето, когато всъщност му се играеше.
|
Чет Май 13, 2010 9:14 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
защо да му е слаба психиката...той е подложен на изключително огромен натиск. Според мен и най-железния да си пак ще се огънеш.
И в Англия го критикуват, но тук се осраха. Да не се повтарям за вестник Сън ама....след мача с Блекбърн го съсипаха. Бил слаб ала бала...обаче никой не каза, че целия отбор играеше като...Славия
В гонг 3 дена водещо заглавие беше колко е зле, а така между другото мина и една статийка, в която се казваше, че според гласуване Бербатов бил най-добър на терена...ама нали трябва да се продава, да се чете...дайте да оплюем някой, че на Вуте да му стане топличко не от постигнатото от някой сънародник, а от собственоръчно опикания си от кеф диван.
Напълно го подкрепям, за мен е кеф да го гледам дори и как спира топката. Натъжи ме единствено статията от днес в Гонг, че никога повече няма да го видим на живо..че за нас той става нещо като Руни - един далечен футболист от световна класа с който нямаме нищо общо...Прави са, жалко е че няма да можем да го видим повече на живо...но аз ще продължавам да му се кефя и да го гледам.
Успех на Митко и сасъд за всички журналя!!
Айде сега нека играят всички, на които не се даваше шанс и само ревяха. На ход са Божинката, Рангелов, Мицанки, Камбуров и всички животинкси нападатели. Дерзайте и да ви видим колко много ви пречеше Бербатов!
|
Пет Май 14, 2010 8:34 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Митето Рангелов  Айде Мърлио надяваме се да вземеш Рангелов
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Май 14, 2010 9:24 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Е, ще го видим на живо, ако "Славия" се класира в евротурнирите
Не мисля, че класата на отбора ще се понижи при отсъствието на Бербатов, нито че ще се повиши. Моите уважения към него и всичко, което е постигнал, но в националния отбор не ни е извадил срещу нито един силен противник. Кой е най - силният му мач? Кой е най - решителният му гол?
Тъпо е, че няма да играе в националния, но с това не идва края на света.
|
Пет Май 14, 2010 11:13 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
bodzhov_zv написа: Е, ще го видим на живо, ако "Славия" се класира в евротурнирите Не мисля, че класата на отбора ще се понижи при отсъствието на Бербатов, нито че ще се повиши. Моите уважения към него и всичко, което е постигнал, но в националния отбор не ни е извадил срещу нито един силен противник. Кой е най - силният му мач? Кой е най - решителният му гол? Тъпо е, че няма да играе в националния, но с това не идва края на света.
Aми и аз така мисля , последният му важен гол е срещу Хърватска , когато направихме 2:2 в Загреб . Иначе вкарва редовно на Андора , Люксембург , Исландия или Малта , но срещу силните противници винаги се губи , просто той е гениален футболист , но не става за лидер , защо никой не критикува един Марто Петров ? Марто винаги се раздава за отбора , въпреки че като футболни качества отстъпва много на Берба  Що се отнася до критиките , ами това е част от играта , да е станал счетоводител или инженер и нямаше да го критикуват по вестниците . Какво да каже един Джон Тери , намериха че баща му продава наркотици , че майка му е крадла , че печелел пари като води хора да разгледат Стамфорд Бридж , и че чука жената на Уейн Бридж ... Да сте чули да се е отказал от националния отбор на Англия ?
|
Пет Май 14, 2010 11:25 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Британският вестник Таймс прати изненадващо българският нападател Димитър Бербатов от Манчестър Юнайтед в турския Бурса, където играе също бивш български национал - Димитър Иванков.
Според информацията на изданието, вторият в турския елит Бурсаспор е проявил интерес към вече бившия национал. Вестникът допълва, че е малко вероятно Бербатов да напусне "Олд Трафорд" това лято, въпреки изключително слабия сезон, който нападателят записа с фланелката на "червените дяволи". Ако това все пак стане, то Бербатов ще подпише с клуб извън Острова.
Самият благоевградчанин, заяви че той е част от английския вицешампион Манчестър Юнайтед и ще остане там.
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2544419
|
Съб Май 15, 2010 7:57 pm |
|
 |
|