Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 10:58 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Следваща
 Райс Райс Райс !!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://www.youtube.com/watch?v=KJ-XKADPBGw

РА- РА - РА - ААААААЙС - ГА - ГА- УЛЯЛЯЯЯ :lol: :lol: :lol:

Пет Май 14, 2010 11:34 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Клипчето е хубаво,песента - не, Райс е най-добрият ! :)

Пет Май 14, 2010 12:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://www.blitz.bg/sport/article/60751

Пет Май 14, 2010 5:24 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
много се радвам за райс и за това което му се случва , браво на момчето дай боже да има късмет само :))))

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Пет Май 14, 2010 5:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Четири английски клуба гледат М‘боли срещу Ейре

Пратеници на Манчестър Юнайтед отново ще наблюдават вратаря на Славия в контролата в Дъблин

Представители на Манчестър Юнайтед и още три клуба от Висшата лига на Англия ще пътуват до Дъблин, за да наблюдават изявите на вратаря Райс М'боли в контролната среща между Алжир и Република Ирландия на 28 май. Към стража на Славия интерес проявяват от Юнайтед, както и от още три клуба, завършили сезон 2009-2010 във втората половина на класирането на Висшата лига.

Както е известно М'боли прекара неколкодневни проби в Манчестър Юнайтед и привлече интереса на елитните отбори в Англия. "Червените дяволи" пък почти сигурно ще освободят един от резервните си вратари Бен Фостър, а мениджърът на тима Алекс Фъргюсън усилено търси негов заместник.

В момента М'боли и националният отбор на Алжир се намират на подготовка в Швейцария. Стражът на "белите" е един от четиримата вратари, които бяха включени в разширения състав преди началото на световното първенство. Алжир е в група "С" на Мондиал 2010 заедно с отборите на Англия, Словения и САЩ.

Райс М'боли, който беше избран за най-добър вратар в България за 2009 година, има сериозни шансове да бъде част от отбора на Алжир на световното първенство следващия месец.

Съб Май 15, 2010 3:33 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Райс Мболи: Мама скачаше от радост

Вратарят на Славия Райс Мболи даде специално интервю за алжирското футболно издание "Льо Бютьор". Той е на подготовка с националния отбор за световното първенство.

- Райс, предстои ви да се интегрирате в отбора. Как се чувствате?
- Тази повиквателна е гордост за мен. Не мога да намеря думи да опиша радостта си. Това е не само моя мечта, но и на майка ми, която не спря да скача от радост, когато разбра. Чувствам се 100% алжирец.
- Има и критици, които са против вашата повиквателна, защото не знаете нищо за Алжир.
- Вярно е, че не съм имал шанса да посетя Алжир, но това не пречи да съм един алжирец. Майка ми ме окуражи много да играя за националния отбор и аз поемам ангажимента към тази страна и нейните традиции.
- Имахте възможност да изкарате проби в Манчестър Юнайтед, това не се случва на всеки.
- Не се считам за звезда. Тези три дни в Манчестър са шанс за мен да общувам със звезди и голям треньор, какъвто е сър Алекс Фъргюсън. Това беше уникален шанс за мен.
- С кой играч общувахте най-много?
- Най-вече с Патрис Евра, който беше моят преводач там.
- Сега всички са в очакване на резултатите от тестовете?
- Ако те са успешни, двете страни трябва да преговарят. Моята цел е да играя в голям европейски клуб.
- Спрягат ви за титуляр срещу Англия и САЩ, тъй като сте с най-високи габарити?
- Нека първо вляза в групата от 23-ма играчи, които ще пътуват за световното. Останалите трима в отбора са много добри.

айде рааааайс айде м`болииии :lol:

Съб Май 15, 2010 10:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Касъмпаша поиска и М’Боли

Турският Касъмпаша, който вчера официално закупи Николай Димитров и Георги Сърмов от "Левски", е решил да насочи селекцията си основно към пазара в „А” група. В полезрението на югоизточните ни съседи е попаднал вратарят номер едно в България за миналата година Райе М'Боли, научи "Тема Спорт".

Стражът на Славия, който дори стигна до пробен период в Манчестър Юнайтед, а в момента е на лагер с разширения състав на националите на Алжир в Швейцария, е следен от дълго време от спортно-техническото ръководство на Касъмпаша.

Очаква се в близките дни представители на клуба да пристигнат в София, за да стартират директни преговори с Венцеслав Стефанов за закупуването на М'Боли. Те дори са готови веднага да броят 600 000 евро (около 1,2 млн. лева) за правата на вратаря - повече от 500-те хиляди, които през зимата бе подготвил за него руският Терек Грозни.

Все още обаче не е ясно как Стефанов иде реагира на предложението. Не е тайна, че той се надява Райе да бъде извикан за световното първенство в ЮАР, което със сигурност ще вдигне цената му многократно. М'Боли все още е в полезрението на Манчестър Юнайтед, а интерес към него проявява и завърналият се във Висшата лига Нюкасъл.

Друг от най-конвертируемите състезатели на Славия - халфът Павле Попара, пък е пред трансфер в холандския Де Граафшап. Засега обаче обстоятелството, че технича-рят няма паспорт на страна членка на ЕС, възпира преминаването му в Ниската земя.

Мисля , че 600 000 евро са малко за Райс, Венци със сигурност ще изчака да види дали ще го вземат на световното , Мболи заслужава да играе в силен западноевропейски отбор , а не в Митхад/Сюлейман/Осман/Касъм Паша 8)

Сря Май 19, 2010 1:27 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Няма връзка с Райс Мболи

Никой няма връзка с Райс Мболи. Нито хората от Славия, нито мениджърът му. Това разкри самият вратар в интервю за алжирския спортен ежедневник "Ле Бютьор".
- Няма никакво развитие около трансфера ми в Манчестър Юнайтед. А и да има, няма как да разбера. Дори агентът ми не може да се свърже с мен, тъй като съм си изключил телефона. Искам да съм напълно концентриран върху подготовката за световното първенство. Това е най-важното в този момент.
Вратарят на Славия е единственият играч от "А" група, който може да играе на световното първенство. Той попадна в разширения състав от 25 играчи , които са на подготовка в Швейцария с националния отбор на Алжир. На 28 май отборът играе контрола със Северна Ирландия, на следващия ден селекционерът Саадане ще обяви окончателния списък. От него ще отпадне един вратар.
- Дори това да съм аз, няма да се обидя. Ще уважа избора на Саадане. Все пак аз съм за пръв път в отбора. Но ако ме пусне срещу Северна Ирландия, ще направя всичко, за да му докажа, че не е сбъркал, като ме е повикал.

Съб Май 22, 2010 11:34 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Райс Мболи омая Алжир

Показа класа и даде заявка за световното, написаха медиите

Райс Мболи омая Алжир. Журналисти и фенове луднаха по вратаря на Славия. Медиите не спират да пишат за него, а запалянковците го пресладват за автографи. Истерията стана още по-голяма след първата двустранна игра на националите. Група от 25 играчи е на подготовка в Швейцария, Мболи е един от четиримата вратари. На 29 май селекционерът Саадане ще съобщи кои 23-ма ще пътуват за ЮАР. Шансовете на Мболи нарастват всеки ден, пише спортният ежедневник "Ле Бютьор". Изданието посвети статия на представянето на вратаря в играта, проведена в петък.
"Отборът на Мболи загуби, но той натрупа много червени точки. Показа отличен рефлекс при ударите отдалече, личи си, че следи внимателно играта. И не спира да командва защитата. През цялото време не спря за вика: "Вляво", "Тръгни, спри", "Внимавай, имаш човек до теб", "Подай" и т.н." Вестникът съобщава още, че преди мачлето четиримата вратари са загрели, спасявайки удари на останалите играчи. Мболи бил най-добър при ниските топки.
Интересът на вратаря на Славия не секва. Той даде поредното си интервю за вестник Le Temps d'Algerie.
- Момчетата в отбора правят така, че новите играчи да се чувстват отлично. Атмосферата е отлична - заяви Мболи. - Конкуренцията на вратарския пост е оспорвана. Тримата, които са в отбора, освен мен, са много добри. Но аз ще направя всичко възможно да пътувам за ЮАР.

Нед Май 23, 2010 11:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А група ще има представител на световното в ЮАР

Вратарят на Славия Райс Мболи попадна в състава на Алжир за световното първенство в ЮАР. Вчера вечерта преди заминаването на тима за Ирландия, където утре Алжир ще играе приятелска среща с отбора на Ейре, селекционерът Рабах Саадане определи 23-мата футболисти, които ще представят арабската страна на световното първенство. Стражът на "белите" Раис Мболи бе предпочетен пред Мохамед Земомуче (първият отляво), който играе в алжирското първенство.
По време на лагера на отбора в Швейцария преди световното първенство, Мболи оставил отлични впечатления с представянето си в тренировъчния процес, което е накарало Саадане да заложи на дебютанта. Мболи получи за пръв път повиквателна за националния отбор на Алжир, след като изкара няколкодневни проби в гранда Манчестър Юнайтед.

Така Мболи ще е единственият представител от българското първенство на предстоящото световно първенство. Тимът на Алжир ще замине за африканската страна следващият уикенд.

РАЙС НА СВЕТОВНО !!! РАЙС НА СВЕТОВНО !!! РАЙС НА СВЕТОВНО !!! :D :D 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted:

Чет Май 27, 2010 7:09 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Следваща