Автор |
Съобщение |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
1. Победа в края на един сезон........сезон, който отново не ни зарадва и не ни донесе поводи за гордост.
2. Възможността, която се откри за купата на България и която възможност проиграхме на четвъртфинала в Етрополе - възможността бе повече благодарение на късмет от отпадането на другите фаворити, а не толкова от силни и успешни игри на "Славия" през този сезон.
3. Дано за следващия сезон да се успее да се запази тандема в нападение - Жуниньо и Т. Колев.
4. И наистина поздравления за всички привърженици, които не спряха да подкрепят отбора през сезона 
Последна промяна Haide Belite на Нед Май 16, 2010 10:10 pm, променена общо 1 път
|
Нед Май 16, 2010 8:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Вили Вуцов: Най-вероятно Мболи ще отиде в Юнайтед
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов разкри след мача на „белите” срещу Берое, че вратарят на тима Райс Мболи най-вероятно ще премине в английския гранд Манчестър Юнайтед.
Както е известно, алжирецът бе на няколкодневни проби при „червените дяволи” и по информация на неговия треньор, е по-вероятно трансферът да се осъществи, отколкото да се провали.
Относно двубоя с Берое и впечатленията си от завършилото първенство, Вуцов коментира: „Поздравявам моите футболисти с добрия край на първенството, заслужихме победата днес. Не очаквах да запишем актив от 51 точки в шампионата и за мен първенството е успешно. Съжалявам, че миналият кръг не победихме Локомотив Пловдив, ако го бяхме сторили с днешния успех щяхме да бъдем на четвърто място. Не сме прежалили отпадането за Купата, то хвърли голямо петно върху целия сезон, но мачовете на елиминиране всеки може да отпадне”.
„Що се отнася до това, дали ще остана в Славия, ще кажа, че могат да ме сменят, когато поискат. Имах сериозен разговор с ръководството във връзка с това, че имам още една година договор и исках да знам, какво ще става с отбора отсега нататък. Имам някои разминавания с шефовете на Славия, но не бих казал, че те са фрапантни. Ако не ни съвпаднат идеите за развитието на отбора и ако ръководството прецени, че не съм си свършил добре работата, разбира се, ще ме освободи. Не ми е приятно да чета всеки ден платени информации от тоя и от ония, как ме сменят или как ме гонят. Ако не са доволни ще ме сменят, това е съвсем нормално”, завърши Вуцов, като допълни, че подготовката на отбора започва на 14 юни.
|
Нед Май 16, 2010 9:31 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Леле , ако иде в Ман Юнайтед наистина , всички ще си ударим гъза в тавана от кеф , поне едно нещо , с което да се гордеем , че продаваме на Ювентус и Манчестър , а не в Турция или Русия само  Нека стане факт все пак .
От казаното от Вили правя извода , че е доста възможно да бъде сменен , което е лошо , разминаванията с ръководството според мен са ясни - Вили иска да не се разпродават добрите ни играчи и да се отделят пари за добра селекция , Дебелака иска както винаги да продаде всичко читаво и да се вземат евтини смешници 
|
Нед Май 16, 2010 9:45 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: Леле , ако иде в Ман Юнайтед наистина , всички ще си ударим гъза в тавана от кеф , поне едно нещо , с което да се гордеем , че продаваме на Ювентус и Манчестър , а не в Турция или Русия само  Нека стане факт все пак . От казаното от Вили правя извода , че е доста възможно да бъде сменен , което е лошо , разминаванията с ръководството според мен са ясни - Вили иска да не се разпродават добрите ни играчи и да се отделят пари за добра селекция , Дебелака иска както винаги да продаде всичко читаво и да се вземат евтини смешници 
Надявам се да не си прав, но логиката в съжденията ти, за съжаление, изглежда железна.
_________________ 1913
|
Нед Май 16, 2010 11:58 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 StZ
Parvo edno goljamo Blagodaria na pi4a koito ni zakara s kolata si do Aiazmoto.
Izkarahme si strahotno razgledahme grada nastroenieto be kato na praznik
unikalni bjaha belite fenove pristignali ot grad Parvomai chte se radvam ako idvat i v sledvachtijat sezon.
Za ma4a kvo da vi kaja mn slabo parvo poluvreme Bobara napravi 11 grechki za edno poluvreme i logi4no be smenen,hubavot be 4e prez vtorot vidjahme savsem druga Slavia,mojeheme da gi bieme spokoino s 0-3 no kelner4eto v 4erveno ni popre4i osobeno za edno polojenie njakade km 89 min chteche da se polu4i mn krasiv gol.
Vajnoto e 4e gi bihme Vili gi izlaga takti4eski
Neka da ne zabravjame 4e prez tozi polusezon imame samo edna zaguba kato gost ot Poduenci sechtate se v kakav ma4
Vili da si jiv i zdrav
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Пон Май 17, 2010 10:25 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Пон Май 17, 2010 12:33 pm |