Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 10:20 am

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ами аз в А група не виждам класни и опитни футболисти:)

Пон Май 17, 2010 6:38 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
makaveli написа:

Вълев (гонзо) ?Как не виждаш :shock: :shock: :shock:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Май 17, 2010 6:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
venci_1913 написа:
makaveli написа:

Вълев (гонзо) ?Как не виждаш :shock: :shock: :shock:

тоя ми е много бърз....не мога го видя като хукне....кажи некой друг :D

Пон Май 17, 2010 6:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:

Така ли ? А аз защо пък виждам и млади , и перспективни , и опитни състезатели, само че е безмислено да изреждам имена , защото никой от тях няма да дойде при нас , защото ние за Дани Пеев с 300 зора дадохме 100 000 лева , а от продажби на играчи правим милиони ...

Пон Май 17, 2010 6:43 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
makaveli написа:

Така ли ? А аз защо пък виждам и млади , и перспективни , и опитни състезатели, само че е безмислено да изреждам имена , защото никой от тях няма да дойде при нас , защото ние за Дани Пеев с 300 зора дадохме 100 000 лева , а от продажби на играчи правим милиони ...
Така е само дебелия бидон не разбра че зада вземеш трябва да дадеш, едно класиране за ЛЕ избива всички вложения за играчи ама тлъстя бензинджия не знае 2 и 2 колко прави :wink:

Пон Май 17, 2010 9:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дебел плешив гъз ! Ега се пръснеш !

Сря Май 19, 2010 8:17 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов: Кокала обеща Европа, Вили не

"Касъмпаша има интерес към Мболи", призна босът на Славия
Президентът на Славия Венци Стефанов за пореден път обяви, че причината за уволнението на Вили Вуцов от поста старши треньор на клуба е разногласията между двамата.

„Емил Велев ще поеме тима, тъй като той има цели, които ние не успяхме да изпълним през този сезон. Славия трябва да играе в европейските клубни турнири. Разделяме се с Вили, защото той мисли по различен начин. Трябва да разчитаме на момчета от нашата школа, а не да даваме пари за скъпи играчи, които не вдигат нивото на Славия. Относно интереса към Райс Мболи от турския Касъмпаша мога да кажа, че наистина има такъв, но все още не са отправяли оферта”, призна Стефанов.

Чет Май 20, 2010 4:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Венци Стефанов: Кокала обеща Европа, Вили не

"Касъмпаша има интерес към Мболи", призна босът на Славия
Президентът на Славия Венци Стефанов за пореден път обяви, че причината за уволнението на Вили Вуцов от поста старши треньор на клуба е разногласията между двамата.

„Емил Велев ще поеме тима, тъй като той има цели, които ние не успяхме да изпълним през този сезон. Славия трябва да играе в европейските клубни турнири. Разделяме се с Вили, защото той мисли по различен начин. Трябва да разчитаме на момчета от нашата школа, а не да даваме пари за скъпи играчи, които не вдигат нивото на Славия. Относно интереса към Райс Мболи от турския Касъмпаша мога да кажа, че наистина има такъв, но все още не са отправяли оферта”, призна Стефанов.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: лелееееее колко е нагъл тоя!!!!!!!!!

Чет Май 20, 2010 6:03 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов: Славия трябва да преследва високи цели на всяка цена

Президентът на Славия Венцислав Стефанов, със закъснение от няколко минути, представи новия наставник на „белите” Емил Велев и плановете за близкото бъдеще на тима. На дневен ред в Славия остава водещата тройка в класирането. Стефанов обърна обширно внимание на клубната политика за развитие на млади футболисти. Собственикът на „белите” не пропусна и причините за раздялата с доскорошния наставник Велислав Вуцов.

„Искаме да направим от Славия отбор, който да се бори за по-високи цели и да участва в Европа на всяка цена. Да създава млади таланти, да имаме нов Благо, нов Чавдар и нов Митко. Да привлечем други млади футболисти, на които да бъде даден шанс. Виждате какво е дереджето на младежкия национален отбор. Футболистите наложени в първите отбори се броят на пръсти. Видяхте отбора на Белгия и за какво става въпрос. Докато беше треньор в "Левски" Емил Велев наложи и даде шанс на много млади футболисти, които сега имат място в българския футбол”, заяви Стефанов, предаде директно Novsport.com.

„Не очаквайте да кажа лоша дума за Велислав. Времето, в което сме работили не е загубено. Той има своите качества и се надявам да продължи да ги развива. Имаше известно разминаване с вижданията ни за начина, по който трябва да развива Славия занапред. Използвам възможността да се извиня за казаното от мен. На всеки се случва да изпусне нервите си. Това, че имаше сериозни ощетявания през годината не може да бъде отминато и е факт”.

Поколение
„Ако младите футболисти ако не получат шанс до 18 -19 години те остават без надежди и отиват още по-надолу. Димо Атанасов 6 години е надежда, а вече е мъж за женене, ако продължаваме така ще си остане вечната надежда. Стремим се поне едно момче да излезе от школата и да получи шанс. За тези 17 години щом съм устискал досега... Когато видиш плодовете на своя труд, тогава имаш търпение да ги изчакаш да пораснат. Другите момчета играят много добре и наистина заслужават да играят в Славия. Денят се познава от сутринта. Като започне работата и се види, че нещата се получават, те ще имат шанса да вървят напред. Твърде много се спекулира с младите. Искам най-вече да виждаме плодовете на нашата школа. Може да са един или двама, важно е да ги видим. Цяло едно поколение сега няма да има нищо. След Благой, Митко и Чавдар не виждам нищо”.

Различия
„Имахме две - три различия с Велислав във вижданията си за бъдещето на Славия. Това е работа, не сме гаджета. Не чакайте да кажа лоша дума за него. Не само многото пари и силните играчи играят важна роля. Това не е философията на футбола. Моята е малко по-различна. С млади, талантливи и перспективни момчета можем да постигнем успехи. Гледахте ли мача в Белгия? Аз видях много положителни неща в отбора на Белгия. Димитър Пенев в продължение на две години налагаше Любо Пенев и Емо Костадинов, ама как ги налагаше. Освиркваха ги, но той ги взе и на световното. Оставете тези, които знаят за какво става въпрос да си вършат работата!”, заяви президентът на Славия.

„Хората навсякъде по Европа и света търсят млади футболисти. Основно трябва да се обърне поглед към поколението, което ще ни изведе на следващите световни финали и да имаме футболисти, с които да се гордеем.

Светлина
„Много искам да направим осветлението на стадиона. Ако има време ще го направим, но трябва да изчакам още 200 гласувания последното е в Министерството на околната среда, не знам за какво”.

Манталитет
„Ако зависеше от мен, да съм го променил отдавна. Твърдо бях убеден, че Славия щеше да успее през сезона. И аз, и футболистите. Ако трябва най-много да се нервирам това ще е за Купата, защото просто трябваше да отидем и да си я вземем”.

Пет Май 21, 2010 12:35 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Мнение 
zissko написа:
Viktor4o_Rs написа:
makaveli написа:

Така е само дебелия бидон не разбра че зада вземеш трябва да дадеш, едно класиране за ЛЕ избива всички вложения за играчи ама тлъстя бензинджия не знае 2 и 2 колко прави :wink:

не е вярно. направи си елеметарна сметка....За да избиеш пари от лига Европа, трябва да излзеш от групите поне. При нас как да стане? и да играем, трябва да бъде на Националния...
сметни колко е наема само на стадиона, плащане на полицията отделно
при гостуването - чартър, хотел, храна за играчите, като имаш предвид че почти навсякъде е по-скъпо..летищни такси, ако сепаднеш с някакви дърводелци от Дери Сити???до там само полета е 3,5 часа...излиташ през нощта за връщане - това оскъпява...или плащаш още една нощувка
- ето ти грубите разходи
- приходи - сам ги смяатй: колко ще вземеш от билети? БНТ или Ринг - колко пари ще ти платят за първия кръг? ако успееш да докараш някой приличен рекламодател, ОК...и пак няма да изкараш много

приемаме, че го минаваш този кръг...отиваш в следващия? падат ти се Елфсборг (Швеция), например...ще ги биеш ли????
какви ТВ права ще продадеш за отбор, който половината не могат да му произнесат правилно името? знаеш шведите какви са....това е Лига Европа....
не че съм против....и мене ме сърби да премерим сили, ама...донякъде съм склонен да разбера и Венци, макар да не го оправдавам

Пет Май 21, 2010 9:47 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 130  Следваща