Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 26, 2025 1:38 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 91 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
 Бойкот на Кокала 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Бойкот на Кокала
Едва ли има фен на Славия който да не е потресен от името на новия треньор.Кокала е катастрофа.Дайте идеи за протест.Нещо трябва да се направи.С такива треньори бялата идея умира.

Сря Май 19, 2010 2:05 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
не мисля, че е много по-различен от Вили Вуцов..какъвто и протест да има Венци си търси евтин вариант и някой, който да го слуша. Предполагам, че като почнеме подготовка ще се афишира Лига европа и тн.т и след 2-3-5 кръг, вече ще сме далече от истината и ще "играем мач за мач, пък каквото стане"
А пък ние много добре знае какво ще стане - някъде по средата на таблицата (5-8) място, загуби от "Левски" и Цска и тн.т...просто всяка година се повтаря едно и също....

Сря Май 19, 2010 2:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Все пак още не е на 100 % сигурно , силно се надявам да стане някакво чудо и Кокала да не наследи Вили ... Протестът не трябва да е само срещу Кокала , а срещу Венци , както правят говедата срещу Батков - стикери , плакати , листовки , из София и други градове , аз когато се прибера в Русе мога да мобилизирам хора и да се облепят стикери из града , имаме хора в Пловдив , Силистра , Свищов , по Черноморието , трябва нещо да се направи мамка му :!: :!:
Време е и да се направи група във Фейсбук срещу тия кретенщини в нашия клуб , по всеки възможен начин трябва да се достига медийно внимание и да се оказва натиск :evil: :evil: :evil:

Сря Май 19, 2010 2:22 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aз предлагам колкото и да е банално да направим една декларация до медийте. Имаме 1, максимум 2 дена преди всичко да е окончателно. Мисля да покажем нашите чувства към кокала още отсега за да се знае и да защитим Вуцов с идеята му за следващия сезон (която съвпада на 100% с нашата идея от немай кога преди всеки сезон). В крайна сметка наистина 2рия полусезон имаме само 3 загуби! Може да е тъпо, но си мисля, че трябва веднага да защитим Вуцов, защото алтернативата е повече от плашеща!!! Също така трябва и да направим чувствата си ясни и към дебелия и новата му "концепция", като покажем ясно до какво смятаме, че ще доведе тя.Така че пак казвам, имаме 1 макс 2 дена за да направим нещо инече следващия сезон е изгубен още от сега 19 МАЙ!!!

Сря Май 19, 2010 3:23 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Aз предлагам колкото и да е банално да направим една декларация до медийте. Имаме 1, максимум 2 дена преди всичко да е окончателно. Мисля да покажем нашите чувства към кокала още отсега за да се знае и да защитим Вуцов с идеята му за следващия сезон (която съвпада на 100% с нашата идея от немай кога преди всеки сезон). В крайна сметка наистина 2рия полусезон имаме само 3 загуби! Може да е тъпо, но си мисля, че трябва веднага да защитим Вуцов, защото алтернативата е повече от плашеща!!! Също така трябва и да направим чувствата си ясни и към дебелия и новата му "концепция", като покажем ясно до какво смятаме, че ще доведе тя.Така че пак казвам, имаме 1 макс 2 дена за да направим нещо инече следващия сезон е изгубен още от сега 19 МАЙ!!!

+1

Сря Май 19, 2010 3:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
бройте ме и мен !!! АЗ СЪМ ПРОТИВ ГОВЕДАТА В СЛАВИЯ !!!!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Сря Май 19, 2010 3:32 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
смяната на Вуцов не е заради слабо представяне или защото имаме 3 загуби, а защото има нахалството на иска на Венци пари за селекция!!! Той дебелия го каза, че имали разминавания за следващия сезон - Вили искал опитни играчи, за да гони класиране в Европа (както правят нормалните отбори), а Венци иска юноши (поне 5 в титулярите) и задължително красиране в лига Европа

Сря Май 19, 2010 3:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци иска да наложи юноши , за да продължи продажбите на футболисти , наясно е , че опитните играчи освен че са с по-скъпи финансови изисквания , са и по-трудно продаваеми , за разлика от някой талантлив младок ... Същевременно поставянето на "цел УЕФА" е прах в очите ни , той много добре осъзнава , че това няма как да стане , много обаче ни подценява пак казвам , ние не ядем доматите с колците и не вярваме на лъжите му . Мотото на този човек е - печалба ,печалба , печалба , без оглед на резултати , трофеи , фенове и т.н.

Сря Май 19, 2010 3:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Давайте декларация.

Сря Май 19, 2010 3:41 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
по големо говедо от кокала няма,смърт за говедата

Сря Май 19, 2010 3:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 91 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща