Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 6:19 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 56  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 3 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе ние се ебаваме , но доста хора из форумите казват , че не е слаб никак , аз си признавам че не съм го гледал , феновете на Академик го харесват много , все пак има 66 мача за тях и 29 гола , което значи , че вкарва гол на 2 мача средно , не е зле , но това ако е вярно , че тренирал 2-3 пъти в седмицата само и си гледал бизнеса , ми звучи много несериозно :roll:
Понеже Венци чете форума - изгонете Вълев и върнете адаша от Своге 8) :lol: :lol: А да , и Кокала да спре с телетата , имам чувството , че ако някой от форума е тренирал в "Левски" , също ще бъде привлечен :lol: :lol:

Пет Май 28, 2010 9:06 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Понеже Венци чете форума - изгонете Вълев и върнете адаша от Своге 8) :lol: :lol: А да , и Кокала да спре с телетата , имам чувството , че ако някой от форума е тренирал в "Левски" , също ще бъде привлечен :lol: :lol:

:shock: това сериозно ли?

Пет Май 28, 2010 9:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
Viktor4o_Rs написа:

:shock: това сериозно ли?

Бе чете той - чушки и домати :lol: :lol: :lol:

Пет Май 28, 2010 10:07 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Гледах го на баража този пич и това си мислех как не играе в А група,доста е добър но е на 33 г

Съб Май 29, 2010 1:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе той и Керчев стана звезда в Мездра. :lol:

Съб Май 29, 2010 4:47 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Според Меридиан Мач от 29.05. 2010 г. в славия идва и Антонио Павлов - голмайстор на Видима-Раковски /бивш юноша на "Левски"!/ :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Съб Май 29, 2010 3:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Звездата на Видима "Раковски" избяга в Славия

След като привлече вече звездата на Академик (София) Николай Божов, отборът на Славия договори и младия нападател на Видима "Раковски", който е и голмайстор на своя тим, Антонио Павлов.

До тази информация се добра пръв FOOTBALL24.BG. Треньорът на 'белите' Емил Велев е харесал много играта на младия талант, който е юноша на "Левски", и той ще започне подготовка с "белите".

Неговото напускане е голям удар за отбора на Видима, който може да бъде напуснат от още куп основни футболисти, които са с изтичащи договори.

Съб Май 29, 2010 3:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нигерийският футболист на Славия Виктор Дениран отново ще се завърне в отбора, след като изкара миналия сезон като преотстъпен в тима на изпадналия вече Спортист Своге.

Защитникът бе преотстъпен в отбора на Своге заради големия брой чужденци извън Европейския съюз в тима на Венцислав Стефанов през миналият шампионат. След продажбата на бразилеца Дубала и преотстъпването на Дениран Ортега в Армения през зимната пауза, „белите” нямат проблем с квотата си за чужденци извън ЕС.

Виктор Дениран е собственост на Славия, а е все още и действащ шампион с юношите на Славия, родени през 1990-та година.

Съб Май 29, 2010 3:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Всъщност отзивите за този Антонио Павлов са повече от добри.Но проблема е че е юноша на говедата и тягостното усещане че ставаме "Левски" 2 се засилва.

Съб Май 29, 2010 3:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Tози Антонио Павлов има 28 мача и 10 гола за Видима през изминалия сезон - http://www.sportal.bg/statistics_player ... layer=4042
Само не разбрах какъв играе , някъде пише халф , другаде нападател ; напълнихме се с играчи от Б група , което въобще не е сериозна селекция според мен ... Впрочем нападателите ни станаха немалко - Жу, Тодор Колев , Вълев , Николай Божов , Иван Цачев (?), Антонио Павлов ... Това ми подсказва , че по всяка вероятност Жуниор или Тодор Колев ще бъде продаден :evil: :evil:
Иначе новината за Виктор Дениран е чудесна , дано остане и се налага отляво на защитата :D

Съб Май 29, 2010 4:06 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 56  Следваща