Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юни 17, 2025 9:38 pm

Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 109  Следваща
 стадион "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бях чел , че има и изискване да се сложи по-висока ограда , май някои имат спомен от едни пичове , дето влязоха от трибуните и вкараха няколко гола - доста свежо си беше :D :D А иначе за седалките какво да кажа - животните ще ги изпотрошат , ако от мен зависеше , в сектор В слагах бодлива тел , ровове със сярна киселина и противопехотни мини :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Нед Май 30, 2010 9:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци: Ние ще слагаме осветление на стадиона, те ще го затварят - това са глупости!
31 май 2010 | 13:41 sportal.bg

Босът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg мълвата, че има вероятност стадионът на "белите" да не получи лиценз за новия шампионат. Според слуховете същото може да се случи и със съоръжението на "Левски" в квартал "Подуяне". Това би довело до голям парадокс, тъй като ЦСКА и Локо (София) също няма да имат право да ползват стадионите си и това ще доведе до масовото използване на Националния стадион. Не е ясно и какво ще реши БФС за новака в елита Академик, който също е столичен клуб.

Венци Стефанов обаче е спокоен за дома на най-стария столичен клуб. "Не знам за стадиона на "Левски", но за стадион "Славия" съм спокоен. Това са абсолютни глупости. Ние мислим на стадиона да слагаме електрическо осветление, а те щели да го затварят. Пак казвам - в Славия възнамеряваме да продължим да подобряваме нашия стадион и това са несериозни приказки", лаконичен бе президентът на седемкратните шампиони.

BOYS SOFIA ULTRAS

Пон Май 31, 2010 1:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ЗАКЛЮЧЕНИЯ ЗА:

Стадион „Славия”

- Трибуните и седалките не отговарят на техническите изисквания

- Необходимо е да се изградят достатъчно на брой вътрешни и външни санитарни възли

- Да се осигури двойно захранване на обекта с електричество

- Състоянието на волейболната и баскетболната зала не отговаря на техническите норми

- Външната ограда на стадиона и околната растителност позволяват нерагламентиран достъп и укриване на общо опасни средства

--------------------------------------------------------------------------------------------------

В Славия сигурни, че стадионът им ще е готов за началото на първенството
Ралица Караджова / 2 юни 2010 16:10 gong.bg

Ръководството на Славия ще направи всичко възможно да изпълни изискванията на общинската комисия, която да даде разрешение следващия сезон там да се играят мачове в А група. Изпълнителният директор на „белите” Веселин Събев заяви, че вече се работи по основните моменти от препоръките. „Поръчани са огради за сектори В и А, както и ограда за външната част на стадиона. Вече сме отстранили растителността пред съоръжението”, каза Събев.

Шефът на „белите” допълни още, че са поръчани и седалки, които ще бъдат поставени в сектор В. „Ще се запълнят процепите в сектор А под седалките, които причиняват течовете в спортните зали под сектора. Ще ремонтираме и двете зали – волейболна и баскетболна, въпреки че не са наша грижа”, каза още Събев. Той заяви, че ще бъдат покрити и изискванията на пожарната.

Веселин Събев разкри, че вече има подадени документи за поставяне на електрическо осветление и се чака разрешение за такова.

Така стадион „Славия” има голям шанс да получи лиценз за новото първенство, ако изпълни изискванията.

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Юни 02, 2010 4:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Чорбата са пуснали 10 лв за сектор Г....сметай колко е наема на Васил "Левски"... Венци верно ще трябва да се стегне защото иначе соленичко ще ми излезе...а в края на краищата стадиона в Овча Купел си е негова собственост така че няма да е от пусто в празно

Чет Юни 03, 2010 9:01 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нямам представа колко им е наема на чорбата, обаче Титаните са сключили договор за една година да чистят Васил "Левски" след всяко мероприятие, което се провежда там. Предполага се, че са получили солидна отстъпка.

Чет Юни 03, 2010 1:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Добре че са тези лицензионни комисии , за да се сети бензинджията да пооправи малко стадиона :evil: Много ми се ще да се въведе и правило , че умишленото отказване от европейски клубни турнири също носи наказания и големи глоби за Венци , тогава и в Европа ще играем със сигурност :wink:

Чет Юни 03, 2010 3:19 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Днес като се прибирах от училище минах пак през стадиона да видя има ли нещо ново и не знам дали миналия път съм го пропуснал или след това са го направили, но в А сектор половината седалки под козирката са махнати и са сложени долу до парапета, сигурно тях ще ги сложат (здравите седалки) във В сектор а в А ще сложат други.

Чет Юни 03, 2010 7:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Изображение

Изображение

Изображение

Ето и малко снимки да видите, че не Ви лъжа ;) :lol: :lol:

Чет Юни 03, 2010 7:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
``Fanatic`1913`` написа:
Вече сме отстранили растителността пред съоръжението”, каза Събев.

Какво са очистили бе.. тоя е пиян.. пред 'съоражението' няма растителност, но виж, вътре на трибуните има 1на джанка и другото дърво не го знам какво е.. тях да махнат добре ще е :) аа и паметникът на Димитър Благоев отново е обрасъл целият в буйна и тучна растителност... само лъжат майка им деба.. :evil:

Чет Юни 03, 2010 7:20 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
джанката не трябва да се пипа според мен!!! Ако ще да я обградят с ограда, но да си остане...

бравона тези, които ще чистят...Венци не заслужава, но не бива да му падаме на нивото...или поне да има чистене срещу вход за левче догодина...

Чет Юни 03, 2010 7:36 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 109  Следваща