Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 1:38 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 9 мнения ] 
 Шансовете на Алжир 

Как ще се представи Алжир на световното?
Ще продължат напред (1 или 2 място в групата) 30%  30%  [ 8 ]
Ще се класират трети 15%  15%  [ 4 ]
Ще се класират четвърти, но ще затруднят всички 19%  19%  [ 5 ]
Те са тотален аутсайдер 37%  37%  [ 10 ]
Общо гласове : 27

Шансовете на Алжир 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Шансовете на Алжир
Сега бялата футболна общественост ще заследи изявите на екзотичният състав на Алжир. Причините са ясни - нашият човек, Райс, е извикан в разширения състав за световните финали.
Африканците попаднаха в група С на световното, където ще спорят с Англия, САЩ и Словения. До тогава са предвидени 2 контроли - със старите ни познайници Ейре и ОАЕ.
Стартират в третия ден от световното срещу Словения, а следващите мачове са през 5 дни последователно срещу Англия и САЩ.
Според мен едва ли ще направят нещо повече от 3 почетни загуби, но ще съм доволен Райс да влезе поне за няколко минути на световното.

За любителите на статистиките и анализите мога да кажа, че страницата в Уикипедия е учудващо добре поддържана и достоверна.

Последна промяна seth на Нед Юни 13, 2010 1:09 pm, променена общо 2 пъти

Нед Май 16, 2010 1:52 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мисля, че ще са трети, пред Словения. Не вярвам да успеят да се преборят с Англия и САЩ. Райс, Райс, Райс!

Нед Май 16, 2010 1:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Значи нека все пак да вземат Райс на Световното , защото ако отпадне от разширения състав , много слабо ме интересува Алжир какво ще направи :) Тази група за мен е една от най-тежките , и африканците определено са аутсайдер , не виждам как ще се преборят с класните Англия и САЩ , а Словения показа огромен напредък . Може и да запишат някой хикс , но ще отпаднат според мен :wink: Дано Райс пази на някой от мачовете , но трудна работа , все пак дори и трети вратар да бъде не е никак малко :D

Нед Май 16, 2010 2:07 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Според мен Алжир ще продължат напред - групата е много удобна.
Английският национален отбор за разлика от английския клубен футбол - все остава извън призовите места и трудно може да се похвали, че е фаворит на големите първенства.
За САЩ и Словения - не са от титаните на световния футбол.
Така, че ще стискам палци на Алжир. И ще се радвам ако Райс е в отбора!

Нед Май 16, 2010 5:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не вярвам да минат груповата фаза, Англия и САЩ са моите фаворити за продължаване напред.

Пон Май 17, 2010 7:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Райс М`Боли попадна в състава на Алжир за световното

Направилият великолепен сезон с екипа на Славия вратар Райс М`Боли ще бъде сред участниците на Световното първенство в ЮАР, след като бе избран в окончателния състав на Алжир.

Именно стражът на "белите" ще е и единственият представител на родната "А" група на Мондиала.

Предлагаме ви състава на Алжир:
Вратари: Йонес Гауауи (АСО Шлеф), Фаузи Шауши (Антант Спортив Сетиф), Райс МБоли (Славия, България)

Защитници: Абделкадер Лафауи (Антант Спортив Сетиф), Маджид Бугера (Рейнджърс, Шотландия), Карл Меджани (Аячо, Франция), Рафик Халиш (Насионал, Португалия), Антар Яхия (Бохум, Германия), Хабиб Белаид (Булон-сюр-Мер, Франция), Надир Белхадж (Портсмут, Англия), Джамел Месба (Лече, Италия)

Полузащитници: Хасан Йебда (Портсмут, Англия), Мехди Ласен (Расинг, Испания), Язид Мансури (Лориен, Франция), Адлан Гедиура (Уулвърхямптън, Англия), Риад Будебуз (Сошо, Франция), Джамал Абдун (Нант, Франция), Фуед Кадир (Валансиен, Франция), Карим
Зиани (Волфсбург, Германия), Карим Матмур (Борусия Мьонхенгладбах, Германия)

Нападатели: Абделкадер Гезал (Сиена, Италия), Рафик Джебур (АЕК, Гърция), Рафик Саифи (Истър, Франция).

Вто Юни 01, 2010 5:22 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
от 3-мата вратари само той е от европейски клуб 8) айде дано започне титуляр и да откаже нападателите на англия :D

Вто Юни 01, 2010 6:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Изглеждат ми не особено остри в атака.Иначе в дефанса са трудно преодолими /особено ако ползват и Райс/.Но пък са турнирни бойци.Аз лично съм фен на Алжир от 1982 г. когато с Маджер и Белуми биха ФРГ.Какъв мач беше!След това 1986 г. разказаха играта на Бразилия и само с уникален малшанс паднаха с 0:1.А 1987 г. Маджер наказа Байерн с един велик гол.Въобще 80 те години Алжир си бяха класа.

Вто Юни 01, 2010 7:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
saract написа:
Изглеждат ми не особено остри в атака.Иначе в дефанса са трудно преодолими /особено ако ползват и Райс/.Но пък са турнирни бойци.Аз лично съм фен на Алжир от 1982 г. когато с Маджер и Белуми биха ФРГ.Какъв мач беше!След това 1986 г. разказаха играта на Бразилия и само с уникален малшанс паднаха с 0:1.А 1987 г. Маджер наказа Байерн с един велик гол.Въобще 80 те години Алжир си бяха класа.

Чел съм затова , и после Австрия и ФРГ се наговарят , за да изхвърлят Алжир :roll: Голът на Маджер съм го виждал на клипчета , наистина страхотен , а и да не забравяме , че Зизу е с алжирски корени :D Въпреки това , алжирците нямат големи шансове в тази трудна група , дано наистина Райс е титуляр , изглежда ми много по-сигурен от другия , който започна срещу Ейре :D Запише ли и мач на световното , ще си увеличи още повече цената :P

Вто Юни 01, 2010 7:36 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 9 мнения ]