Почистване на стадион СЛАВИЯ - 5 юни 2010, 09:00 ч.
Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4221 Местоположение: София
|
Дебелата свиня може да ми яде гъза ! Няма да дойда, не защото не обичам нашия дом, но понякога едно зло е необходимо добро ! Дано играем на 'Васил "Левски"', дано Кокала си отиде още във втория кръг, а В. С. в третия ! Свинчарът да впрегне онези 20 мършовоза, който не спряха да се насират на същия този стадион толкова години вече, и всички дружно да почистат насраното си. И да продължава да им дава на говедата толкова билети, колкото си поискат, или колкото кюфтета може да изяде, не по 5 лв, а по 2 лв, и като се изсипат, дано му строшат седалките у главата плешива.
Чет Юни 03, 2010 6:53 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
SaKrAnTo 1913 написа: Дебелата свиня може да ми яде гъза ! Няма да дойда, не защото не обичам нашия дом, но понякога едно зло е необходимо добро ! Дано играем на 'Васил "Левски"', дано Кокала си отиде още във втория кръг, а В. С. в третия ! Свинчарът да впрегне онези 20 мършовоза, който не спряха да се насират на същия този стадион толкова години вече, и всички дружно да почистат насраното си. И да продължава да им дава на говедата толкова билети, колкото си поискат, или колкото кюфтета може да изяде, не по 5 лв, а по 2 лв, и като се изсипат, дано му строшат седалките у главата плешива.
Very well said, my friend 
Чет Юни 03, 2010 7:54 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Съб Юни 05, 2010 12:36 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3451 Местоположение: Sofia
|
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Юни 05, 2010 3:47 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Браво на момчетата ,които бяха днес. Почти 6 часа много здрава работа.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Юни 05, 2010 4:10 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Съб Юни 05, 2010 6:29 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Вие сте луди. Няма такава гавра с феновете на един отбор. Подигравка. Това никъде го няма по света.
Няма по-голям тарикат от Венци.
А инак този стадион, за да влезе в някакви стандарти, трябва да се събори и построи наново (и зная че това в нашата чалгарска татковина е невъзможно), всичко друго е за оня, дето духа...
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Съб Юни 05, 2010 6:48 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Съб Юни 05, 2010 6:54 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
asterix написа: Вие сте луди. Няма такава гавра с феновете на един отбор. Подигравка. Това никъде го няма по света. Няма по-голям тарикат от Венци.
А инак този стадион, за да влезе в някакви стандарти, трябва да се събори и построи наново (и зная че това в нашата чалгарска татковина е невъзможно), всичко друго е за оня, дето духа...
защо луди? и каква гавра,Славия е втори дом за много хора и разбира се,че ще искаме да си подържаме стадиона и да си играем на него.
никои не го прави за венци или за който и да е - прави се в името на Славия
най-лесно е да си пишеш в форума и до там...
Съб Юни 05, 2010 7:38 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Е добре де, позволи ми да изразя мнение. За това са форумите!
Мисълта ми, е че Венци използва фновете за да замаже положението пред разните там комисии, като използва любовта им за собствена угода. Защото в цивилизования свят за тази работа се наемат работници, на които им се плаща да я свършат.
Пък колкото и да е добро желанието на феновете, за такава работа си трябват специализирани фирми, а не група ентисиасти скофа и лопата. Инак евала за желанието! Но съм убеден, че след година стадионът отново ще прилича на нищо. Пак ли феновете ще ходят да го оправят?
Защо не впрегне футболистите, които са служители на клуба?
Освен това по-хубаво една година да не играем, но да го задължат да направи един нормален стадион. Така както се прави в Бургас, Ловеч, Каварна, Поморие и т.н.
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Съб Юни 05, 2010 9:13 pm |
|
 |
|