Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
smoky
Току що регистриран
|
geiarena_hooligan написа: ronaldo написа: А какъв се падаш ти, че ще следиш дали пиша ?? Здръвеееей, здръвеееей! Как няма да ви следим? Ние сме милиционерски отбор! На нас това ни е като професионално заболяване! А и трябва да ви разконспирираме- за това се занимаваме с вашия форум! Врага се разбива отвътре!!!! Чааааааааоооооооооооооо! А тов гейарена в никата щото Азис пя на герена ли е ?
|
Чет Мар 03, 2005 4:37 am |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Бан на темата до Събота дано и след това.
Чет Мар 03, 2005 6:11 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
|
NO COMMENT. Дано доживеем по-добри времена за нашия любим отбор. 
Нед Мар 06, 2005 4:39 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
ronaldo написа: NO COMMENT. Дано доживеем по-добри времена за нашия любим отбор. 
Tova moje da stane samo s drugo rakovodstvo

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Пон Мар 07, 2005 10:55 am |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
|
То това за съжаление не е концерт по желание,тези хора са СОБСТВЕНИЦИ на клуба.Ако намерим някой Абрамович да купи Славия от Маджо може и да стане работата.
Сря Мар 09, 2005 3:19 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Pi4ove,
dokato 4etiah komentarite predi ma4a s levski se iznenadah priatno ot optimizma na po4ti vsiki i ednovremenno si vikah moje li da sum tolkova 4ernogled???
Iavno sum bil realist oba4e, prosto se 4udia kak sled nikakva zimna podgotovka i bez nikakuv zariad moje da presledvame visoki celi.
Rukovosdtvoto prosto go niama, Venci e super dupedavets, ne dava i lev za novi igra4i, ne plasta iavno i na sustestvuvastite i nie iskame da biem dobituka. Prosto tova ne stava, i ako dopredi 5 godini vsiaka esen izlizahme s nai-mnogo 2-3 igra4i ot predi6nia polusezon, to pone tova sega ne e opravdanie. Sega 4eta Djambo da kazva 4e triabvalo vreme da se obigrava otbora, dokoga be djambo ste se obigrvate, kajete si, davame si dupetata na dobituka i tova e. Men ve4e ne me i buzikat kato ni biat, prosto si go priemat za nesto normalno. No vsustnost i da biahme napravili podgotovka pak stiahme da im se dadem, moje bi debelia smiata purvite dva ma4a za podgotovka za proletnia sezon. I men me e dosta sram, pravi ste kato kazvate 4e po-dobre da ne se sramim v Evropa. S nadejdata sa skorochni promeni...
|
Сря Мар 09, 2005 6:14 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3881 Местоположение: Sofia
|
В днешно интервю, оправдаващо играчите, Джамбо казва: "Само трябва да променим тази стара слабост - да създаваме цял куп положения, които да не реализираме. Тогава ще тръгнем напред".
Пък питам, кой да вкара, бе Джамбо. Янко Вълканов или Караславов - кой?! Че май на други вече не разчитаме...
WANTED: CENTER FORWARD !!!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Мар 09, 2005 10:25 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
|
Владимиров имаше страшен малшанс, аз просто такива пропуски не бях виждал(особено втория) но Рангелов с какъв статут е в отбора , че е постоянен титуляр като е в супер слаба форма ?Защо не пуска Стефанов титуляр ?Защо не вика Воденичаров, който се скъсва да вкарва при юношите ?Ясно няма да купуваме, ще налагаме млади и переспективни.Ами айде де налагай ги.Какво чакаш ?
Чет Мар 10, 2005 3:03 am |
|
 |
|