Автор |
Съобщение |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Видя се че изрусените цигани не могат да играят.. да пускат Райс и това е ! 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Нед Юни 13, 2010 3:31 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Тоя пич, не му и знам името, по БНТ дето коментира след мача. За треньора на Алжир: "Може би, единствената му грешка беше, че не пусна вратаря на Славия" - ФАКТ!
saract написа: Не си мислете че е лесно треньорът на Алжир да пусне Мболи титуляр.Заузи си е утвръдено име и изнесе тежеста в квалификациите - включително и суха мрежа в баража с Египет.А Райс на практика има само един много силен сезон със Славия.Но пък нашата А група не е особено популярна в Алжир. Не бе, виж сега, не че не си прав, дори след тази грешка сигурно пак ще пази той, но такъв глупав гол не може да не ти изяде титулярното място и то на световно, мамка му! Поне за мен така е по-логично... въпреки, че все още си мисля, че Райс все пак може и да не вземе участие.
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Юни 13, 2010 3:35 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
тоя ако не даде шанс на Райс да се докаже след всичките грешки на тоя палячо ,значи не става са Треньор 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Нед Юни 13, 2010 3:57 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
slavia_fen написа: тоя ако не даде шанс на Райс да се докаже след всичките грешки на тоя палячо ,значи не става са Треньор 
След провала на световното, Алжир направо да взимат кокала за треньор 
|
Пон Юни 14, 2010 8:25 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Уест Хям набеляза вратар на Славия
“Чуковете” готови да вземат Мболи, ако продадат Робърт Грийн
Уест Хям проявява интерес към вратаря на Славия Райс Мболи, който в момента е с националния отбор на Алжир на световното първенство. Съществува вероятност “чуковете” да се разделят с титулярния си страж Робърт Грийн. Въпреки че сгафи жестоко в мача Англия – САЩ (1:1), Грийн е искан от няколко английски клуба. Даже обаче да не се стигне до негова продажба, Уест Хям ще се опита да привлече друг вратар.
Новият мениджър на тима от Източен Лондон Аврам Грант е в много близки отношения с новия наставник на Славия Емил Велев. Източници на БЛИЦ от “Овча Купел” заявиха, че преди няколко дни израелецът е имал разговор по темата с Кокала. Мболи вече беше на Острова преди два месеца, когато изкара пробен период в Манчестър Юнайтед. Той остави добри впечатления на “Олд Трафорд”, но до договор не се стигна.
|
Вто Юни 15, 2010 11:40 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Мболи почти сигурен титуляр срещу Англия
Стражът на столичния Славия - Райс Мболи почти сигурно ще застане под рамката на вратата на Алжир във втория мач на тима от Мондиал 2010 - срещу Англия в петък. Титулярният вратар на "пустинните лисици" - Фаузи Шауши получи травма в коляното по време на вчерашаната тренировка и участието му в срещата с "трите лъва" е под много сериозна въпросителна. Ако в крайна сметка Шауши не успее да се възстанови за срещата, селекционерът на Алжир - Рабах Саадане със сигурност ще заложи на Мболи.
Дано , дано , дано 
|
Сря Юни 16, 2010 10:06 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Юни 16, 2010 10:18 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Чет Юни 17, 2010 12:35 am |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
не само че АНГЛИЯ отпада амаи АЛЖИР световен щампион 
|
Чет Юни 17, 2010 5:41 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
ico_tysona написа: не само че АНГЛИЯ отпада амаи АЛЖИР световен щампион 
е ми то Мболи си го каза още преди старта на шампионата 
|