Автор |
Съобщение |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Юни 14, 2010 12:35 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
студентче, приятелю,
не познавам този нападател, знам само, че академик рират след нас в събота ... истинате, е че на никой от другите отбори не му се влизаше в А група, заради парите и вие го отнесохте
дано само не сте като своге и да завършите така сезона ....в което се съмнявам, като познавам дедото който ви ръководи ...
все пак успех
|
Пон Юни 14, 2010 10:05 pm |
|
 |
АКАДЕМИК София
Познат
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 4:13 pm Мнения: 42 Местоположение: София
|
Поживем, увидем.
Мерси, и на вас успехи.
П.С. Дедото не ни ръководи. 
|
Вто Юни 15, 2010 1:28 am |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Не искам да звучи неуважително, нито пък мястото на този коментар е тук, но винаги съм си мислел, че единствения фен на Академик е Цецо Академика, който всъщност е фен на "Ботев" Пловдив
Поздрави
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Юни 17, 2010 9:19 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
и вихурата е от академик 
Чет Юни 17, 2010 11:22 am |
|
 |
АКАДЕМИК София
Познат
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 4:13 pm Мнения: 42 Местоположение: София
|
Все пак сме повечко.
Първо, аз не съм Цецо, после освен мен и Цецо има и други.
Вярно е, че не сме много, но колкото толкова. 
Последна промяна АКАДЕМИК София на Чет Юни 17, 2010 5:56 pm, променена общо 1 път
|
Чет Юни 17, 2010 4:14 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
АКАДЕМИК София написа: Все пак сме повечко. Първо аз не съм Цецо, после освен мен и Цецо има и други. Вярно е, че не сме много, но колкото толкова. 
Разбира се , че е така , ние не сме животните , че да почнем да избиваме комплекси за това колко сте  Успех и на вас 
|
Чет Юни 17, 2010 4:16 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Емил Велев: Славия ще играе по друг начин
Доволен съм от новите, старанието и желанието, разкри треньорът
Новият треньор на Славия Емил Велев вече 2 седмици работи с отбора. Белите победиха Чавдар (Етр) с 3:0, а Велев не скри, че на този етап е доволен от показаното. Той има собствен стил на работа и желанието му е играчите да го възприемат в най-кратък срок.
- Г-н Велев, хареса ли ви Славия в първата контрола за сезона срещу Чавдар (Етр)?
- Да, доволен съм от отбора. Нещата ставаха малко мудно, но това е нормално след тежката подготовка. Играчите имаха по 45 минути да покажат какво могат. Видях желание у всички, а това е много важно. Момчетата се стараят, а аз искам именно това. Все пак има още много какво да се желае от отбора.
- Доволен ли сте от новите попълнения?
- Да, включват се добре сред останалите. Познавам качествата на тези момчета отпреди и знам какво могат. Няма с какво да ме изненадат, добри футболисти са.
- Какви са впечатленията ви от младите, които искате да налагате в Славия?
- Давам им шанс за изява, защото знам, че имат качества. Доволен съм и от тях, направиха някои хубави неща. Също показаха старание, но искам занапред да се представят още по-добре.
- Има ли футболисти, които ще отпаднат за втория лагер в Банско?
- Засега няма такива. Групата остава същата, но тя не е никак малка.
- Ще успеят ли да се сработят Виктор Генев и Йордан Петков в центъра на защита?
- Би трябвало да се сработят и се надявам това да стане бързо. И двамата са добри футболисти, на които може да се разчита. Имаме и Стив Ренет. Очаквам той да се върне в отбора. Ако все пак бъде продаден, ще търсим друг вариант.
Няма да имаме проблеми със защитата защото разполагаме с достатъчно добри играчи.
- Очаквате ли още нови футболисти в Славия?
- Ще пристигнат още някои играчи. Това може да стане тази, следващата или по-следващата седмица. Няма точна дата, на която чакаме някой.
- Какво стана с Мамаду и Фидел от Рилски спортист, които бяха на проби?
- Има неяснота около документите им. Подали са домкументи за бежанци, цялата работа обаче е несигурна. Иначе са добри футболисти, но няма как да разчитаме на тях.
- Какви са първите ви впечатления от френския футболист Франклин?
- Дойде при нас без подготовка и ще му е трудно да се справи. На пръв поглед има добра физика, но искам да видя качествата му в още 1-2 мача. След това ще преценя дали ще остане в отбора.
- Изпълняват ли точно указанията ви играчите?
- Да, това е от първостепенно значение. Играем по друг начин и те трябва да свикнат бързо
В един момент движенията трябва да се автоматизират и положенията да се отиграват така, както трябва. В Славия има много добри футболисти и това не би трябвало да е трудно постижима цел. Засега не сме променили кардинално нещата. Като започнат мачовете, ще видим как ще стоим на терена.
- Върху какво ще наблегнете по време на втория лагер в Банско?
- Най-важното е отборът да се обиграва и да се изпълняват правилно тактическите упражнения. Новите футболисти пък трябва да свикнат с обстановката и всички да станат едно цяло.
- Жребият за новото първенство ви среща с Калиакра в първия кръг. Добър съперник ли са каварненци за старт на шампионата?
- За мен всички съперници са равни и няма голямо значение кой ще срещнем в първия кръг. Калиакра е за първа година в "А" група и ще се хвърля във всеки мач, за да запази мястото си. Футболистите им ще са амбицирани, очаквам тежък първи мач. Надявам се обаче да стартираме с победа, това е единствената ни цел.
- Доволен ли сте, че Славия е домакин в първия кръг?
- Това също няма особено значение, но винаги е по-добре, когато играеш вкъщи.
Очаквам подкрепа от нашата публика, а ние ще направим всичко възможно, за да я зарадваме с победа.
- Какво ви направи впечатление от световното първенство до момента?
- Най-много ме впечатлиха отборите на Аржентина, Бразилия и Германия. Отличават се от останалите участници.
- Те ли са вашите фаворити?
- Аз нямам фаворити, просто обичам да гледам качествен футбол. Трите отбора умеят да играят атрактивно и красиво.
- Защо европейските отбори се представят неубедително на фона на останалите?
- Възможно е някои отбори да са подценили първенството и да не са влезли в мачовете с правилната нагласа. Дългите първенства и тежките мачове от Шампионската лига също оказват голямо влияние. Повечето играчи са много уморени. Видяхме какво стана с Англия.
- Вратарят Райс Мболи стана едно от откритията на първенството. Съжалявате ли, че няма да можете да разчитате на него през предстоящия сезон?
- Естествено, че съжалявам, защото той е много добър вратар. Всеки поема по своя път и това е нормално. Очаквам Райс да бъде продаден в близко бъдеще. Дано момчето се развива и да върви само нагоре.
Тодор Петров
|
Чет Юли 01, 2010 3:15 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4222 Местоположение: София
|
Съб Юли 03, 2010 8:00 pm |
|
 |