Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Ебаси тия алжирски нападатели... Мега-зле, колко чисти положения...
Голям мач на Райс, по-добър от този с Англия, при гола просто нямаше какво повече да напарави. :/
|
Сря Юни 23, 2010 5:57 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Страхотен беше. Жалко за него, че отпаднаха. На истина нямаше какво повече да направи за гола. А американците след мача говореха така все едно са спечелили купата
Английският таблоид "Сън" пише, че завърналият се във Висшата лига Нюкасъл е готов да плати на Славия 1 милион паунда за вратаря Райс М`Боли, който в момента пази за Алжир на Световното първенство в Африка.
По този повод думи на боса на "белите" Венци Стефанов се появиха на страниците на английския таблоид. Според тях Стефанов признава, че има сериозен интерес към тъмнокожия вратар от страна на "джордитата".
"Интересът на Нюкасъл е много силен", цитира "Сън" президента на българския клуб. Припомняме, че преди старта на финалите в ЮАР М`Боли бе на проби не къде да е, а при 18-кратния английски шампион Манчестър Юнайтед.
Самият шеф на Славия отрече пред Sportal.bg да е коментирал каквото и да било пред английската медия. "Никой не е говорил с мен. Нито една британска медия. Все още съм добре с паметта и нямам спомен да съм давал интервю", каза Стефанов.
Сря Юни 23, 2010 6:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Райс с този мач си дигна още повече цената според мен , при гола защитника се блъсна в него и му попречи 
|
Сря Юни 23, 2010 6:15 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
С това уникално беззъбо нападение Алжир нямаха никакъв шанс да продължат.Иначе в защита не са лоши но футбола е игра на голове все пак.Имат нужда от нов Маджер нов Белуми.Въобще не съмнявам че Мболи ще им бъде дълги години титуляр.
|
Сря Юни 23, 2010 6:31 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Дам, поне едно нещо след мондиала ще е сигурно - новият титулярен вратар на Алжир се казва Райс Мболи.
Един свестен нападател да имаха тия алжирци щяха да се класират!
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Юни 23, 2010 7:56 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... avia-sofia
Офертата от Нюкясъл си изглежда сериозна.Аз си мисля че това дори е по добрия вариант от Манчестър Юнайтед.В Нюкясъл Райс ще бъде титуляр докато на Олд Трафорд в най добрия случай резерва на Ван дер Саар.Да на забравяме и Кушчак - въобще ситуацията в Манчестър Юнайтед е досат комплицирана.
|
Сря Юни 23, 2010 8:18 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не следя Нюкасъл , има техни фенове те да кажат , но доколкото четох , при тях си имат твърд титуляр - Стив Харпър , както и други добри резервни вратари така че не знам  Но със сигурност Райс ще играе в силен отбор , това е ясно 
|
Сря Юни 23, 2010 8:22 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Харпър е посредствен вратар.Абсурде да го предпочат пред нашето момче.
|
Сря Юни 23, 2010 8:26 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Tитуляр е Харпър. 2ри е младият Тим Крул, който е много обещаващ. Няма как Мболи да смени Харпър като номер 1, евентуално да се пребори за 2ри избор. Според мен обаче Мболи е поне на нивото на Харпър, ако не и по-добър, но няма как да стане 1ви избор, защото Харпър над 10 г стоя резерва на Шей Гивън и е много лоялен и си заслужи да пази сега. Иначе не мисля, че Харпър е посредствен вратар. Но този трансфер е малко вероятен като се има предвид ограничения бюджед за трансфери и това, че вратарския пост е най-подсигурен. Ако стане обаче, ще съм много щастлив. Според мен е спекулация с цел да му се вдигне цената и да се постави в светлините на прожекторите за други клубове. Нюкасъл често се използва с тази цел от таблоидите за съжаление.
Сря Юни 23, 2010 10:15 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
дано не отиде в нюкасъл,ако отива някъде,то поне да е титуляр там
ако ли не,да остава при нас ще е титуляр завинаги 
Сря Юни 23, 2010 10:38 pm |
|
 |
|