Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 11:38 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 (1/8) Аржентина - Мексико 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
mishkar написа:
venci_1913 написа:
....Германците срещу отборите от Южна Америка нямат никакви шансове!

Прости му Господи, малък е не знае какво говори! :lol: :lol: :lol:

С игрите им до сега може да се спасят и да не паднат с повече от 4 гола дам!
Прости му на него Господи пред пенсия е!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Чет Юни 24, 2010 2:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци , стига брато , не си прав , това че не обичаш немците не значи , че трябва да говориш откровени неистини :wink: И уважавай все пак по-възрастните от теб :P

Чет Юни 24, 2010 4:46 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
TVV написа:
bodzhov_zv написа:
Европейският футбол беше в кома двайсетина години и май в ЮАР ще пукне окончателно. Парите не са всичко.

В първенствата извън Европа обикновено е така. На миналото, четирите полуфиналиста бяха все европейски отбори. По отношение на умората, тя е еднаква за всички, защото звезидте играят в европейските първенства, а не в МЛС и Джей Лигата. Единствената изненада (за мен, за други не) е тоталния крах на африканските отбори. Само Гана остана и то за малко и те да отпаднат, в един момент бяха на един гол.

Така е, но европейските отбори за първи път са млатени така повсеместно и от който ги хване. А Бразилия е на път да спечели титлата на пети континет. Що се отнася до Африка, бях предвидил това масирано оцвакване още по време на АФРО 2010 и не ме изненадва никак.

Чет Юни 24, 2010 10:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:

Така е, но европейските отбори за първи път са млатени така повсеместно и от който ги хване. А Бразилия е на път да спечели титлата на пети континет. Що се отнася до Африка, бях предвидил това масирано оцвакване още по време на АФРО 2010 и не ме изненадва никак.

Определено излезе прав за това. Аз очаквах ако работата се закучи, да има яко съдийско рамо за черните, но като изключим Гана, която се клaсира с две дузпи и два червени картона за противниците, нямаше такова нещо. Което впрочем е добре за футбола.

Прав си и за европейците, че на това световно като цяло са зле, много по-зле предишни световни. Но ще видим какво ще стане в елиминациите.

Чет Юни 24, 2010 11:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Дали мехикано нема да ги лъзнат с едни дузпи?

Нед Юни 27, 2010 12:05 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 15 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2