Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 2:49 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци пред БЛИЦ: Мболи струвал 1 милион паунда? Информацията е стара

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов вероятно е най-щастливият футболен бос у нас, след като вратарят на “белите” и Алжир Райс Мболи направи чудеса на световното първенство в ЮАР. Босът на най-стария столичен клуб даде интервю пред агенция БЛИЦ.

-Г-н Стефанов, очаквахте ли Райс Мболи да се представи толкова силно на Мондиала в ЮАР?
-Да, очаквах. Даже се учудих, че той не започна титуляр в първия мач. Но след издънката на Фаузи Шауши бе повече от ясно, че настъпва мигът на Мболи.

- Вестник “Сън” написа, че цената му е 1 милион паунда.
-Това е стара информация. Цената на Райс постоянно расте, особено след мача с Щатите тя се покачи още.

-И колко е в момента?
-Повече от 1 милион паунда. Всяко спасяване повдигаше цената му с хиляди евро. Срещу САЩ Райс беше невероятен, но накрая нямаше късмет.

-Вие колко пъти се чухте с Мболи, докато той беше в ЮАР?
-Всеки ден разговаряхме. Снощи беше доста тъжен заради допуснатия гол в последната минута. Само повтаряше: “Шеф, трагедия, шеф, трагедия!”. Опитах се да го успокоя, но му беше доста мъчно.

-Предполагам сте го успокоили с някоя солидна оферта?
-Това рано или късно ще стане...

-Вярна ли е информацията за оферта на Нюкасъл?
-Не. Даже и за интерес от страна на Нюкасъл аз не знам. Ако някой е разговарял с англичаните от мое име, това е друг въпрос. Но аз не съм информиран.

-Откъде тогава има интерес за Мболи?
-Знаете, че той беше на проби в Манчестър Юнайтед. Чакам обаждане оттам. Още един английски клуб пита за Мболи...

-Има ли вероятност Юнайтед да купи вратаря и после да го преотстъпи на друг британски отбор?
-Всичко е възможно...

-Уест Хям ли е този тим.
-Не казвам...

-Само от Англия ли питат за Мболи?
-Не. Интерес има от Гърция, Турция, Франция и Германия. Немският тим, който е готов да прати оферта, е елитен и известен в България.

-Каква е вероятността да продадете Мболи?
-Много голяма. Особено след неговите силни изяви на световното първенство.

-Райс Мболи беше единственият представител на български клуб на Мондиала, след като националите не успяха да се класират. Станимир Стоилов обаче смело заяви, че ако бяхме там, сме щели да се представим по-силно от доста други отбори.
-(Смее се с глас). Навремето имаше един лаф, много як лаф: “Ако баба ми имаше дръжка, щеше да е мъжка!”. Какво да го коментирам Мъри? Като ги говори такива, да ни беше класирал...
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ

Чет Юни 24, 2010 7:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дебелия определно направи удара на живота си с Райс.

Чет Юни 24, 2010 8:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов: Пътуваме след 2 дни за преговори с Уест Хем

Президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви след контролата в Банско с Локомотив Пловдив (3:0), че Уест Хем има сериозен интерес към вратаря Райс Мболи и предстои пътуване до Лондон за преговори с чуковете.

„Смятам, че момчетата показаха, че не са си губили времето, играха добра. На този етап съм доволен. Виждам промяна, която определено е за добро. От всички искам, повече, но пътят е правилен”, каза Стефанов за проверката със смърфовете.

„Има много сериозен интерес за Мболи от Уест Хем. Казах Уест Хем, не Нюкасъл, ще пътуваме за Англия след два дни и се надявам нещата да бъдат финализирани.”

„В Сибир са доволни от Стив Ренет и там също може да се стигне до привличане”, коментира босът на белите.

Сря Юли 07, 2010 8:03 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов:Ударихме кьоравото с Николай Божов

Смееха ми се, като го взех, ама сега аз се смея, отсече президентът на Славия

Славия удари кьоравото с трансфера на Николай Божов, похвали се президентът на клуба Венцеслав Стефанов. Нападателят бе привлечен от Академик през лятото. Срещу Миньор в събота той влезе резерва, когато резултатът беше 0:1. Божов подаде за изравнителния гол на Цачев и вкара победния. И всичко това само за 7 минути.
- Да видим сега какво ще кажат критиците - заяви Стефанов. - Смееха ми се, като го взех през лятото, а сега аз се смея. Бил такъв, бил онакъв. Харесах си го на баража срещу Несебър. Като видях как сам вкара Академик в "А" група, си казах, че този играч е точно за Славия.
Критиките към Стефанов бяха заради възрастта на Божов - 33 години, и статута му в "Б" група. В Академик той не тренираше редовно, тъй като бе зает с бизнес, с който изхранва семейството си.
- Ако във всеки мач момчетата играят като срещу Миньор, проблеми няма да има - отсече още Венци Стефанов.
Той е учуден и неприятно изненадан от поведението на защитника Стив Ренет. Французинът замина за Сибир, където ще взима над 20 000 долара месечно, но учудващо защо се дърпаше.

Надежда Кърликова

Пон Авг 09, 2010 12:26 am
Профил ICQ
Познат
Аватар

Мнение 
Аз ви казвах, че това е страхотен играч а вие не вярвахте. Независимо, че е на 33 години той е мъжкар и роден лидер! Само да знаете на нас, колко ни липсва. :cry:

Пон Авг 09, 2010 12:00 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
АКАДЕМИК София написа:
Аз ви казвах, че това е страхотен играч а вие не вярвахте. Независимо, че е на 33 години той е мъжкар и роден лидер! Само да знаете на нас, колко ни липсва. :cry:

Не, че се заяждам, ама още нищо не е направил. Вкарал и подал за гол в един мач = имал е ден. Ако играе по този начин всеки път тогава ще го призная. А на венци приказките никога не ги приемам за чиста монета, така че тепърва има да се доказва на това ниво.

Пон Авг 09, 2010 6:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов: Мъри няма да викне нито един славист

Вратарят на Славия Райс М' Боли ще пропусне утрешното домакинство на Берое заради погребението на майка си, сподели вчера пред „Тема Спорт" президентът на белите Венци Стефанов. Той потвърди, че стражът може да премине в тим от Русия.
„Да, наистина има интерес към него от Русия, но засега няма нищо конкретно. Не искам да назова името на отбора, тъй като твоите колеги веднага ще започнат да ми звънят. Надявам се в близките дни да има вече нещо конкретно”, допълни босът на Славия.

„Искам момчетата да играят силно срещу Берое и да бият. Дано са забравили грешната стъпка срещу Калиакра у дома. Ако още един път подходят несериозно, може пак да се стигне дотам, че да изпуснем Европа, както беше с Етрополе. И все пак още е рано да се говори за целта, но тя си остава Европа. Имаме добър отбор и треньор и мисля, че това е реално и постижимо. Всичко си зависи от футболистите", добави Стефанов. Той не подмина и темата за националния отбор, който загуби от Русия в контрола.

„Този път ми харесаха някои неща. Момчетата играха мъжки. Дано с времето да се представят още по-добре. Много важен е климатът", каза президентът на белите. Запитан кога да очакваме футболисти на Славия в националния отбор, той отговори:

„При този треньор не очаквайте слависти в националния отбор", завърши Венци Стефанов.

Съб Авг 14, 2010 12:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Тази тема трябва да бъде закрита, този човек не заслужава внимание, не заслужава подкрепа, не заслужава да бъде споменаван с добро..

Съб Авг 14, 2010 9:37 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Венци няма да маха Кокала, Мболи се завърна

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов каза тежката си дума. Емил Велев остава треньор на Славия въпреки двете домакински загуби от началото на сезона. След провала срещу Берое напрежението ескалира. Част от феновете поискаха оставката на Кокала, обиждаха го и го псуваха.

"Това не са нормални запалянковци, а идиоти. Ще им забраня да идват на стадиона", закани се Стефанов пред Блиц. "Сто пъти най-малко съм казал, че искам отборът да се обиграе с налагането на млади момчета. И че трябва да изчакаме за по-добри резултати. Има обаче такива нетърпеливковци, които само се чудят как да правят интриги и скандали. Няма да махам Емил Велев, макар че на някои доста им се иска".

В предстоящия четвърти кръг Славия гостува на Пирин в Благоевград. Белите взеха предишния си мач извън София - те победиха Миньор в Кюстендил с 2:1.

Вратарят Райс Мболи се присъедини към отбора. Миналата седмица той игра за Алжир в контролата срещу Габон, а след това бе на погребението на майка си в Париж. Мболи ще тренира със Славия, но много скоро ще напусне. Интерес към него не липсва и до края на трансферния прозорец той ще бъде продаден.

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Авг 18, 2010 9:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еее супер че остава (sun) :lol: :lol: :lol:

Сря Авг 18, 2010 10:57 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 130  Следваща