Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Сиваспор омайва Мболи
Той може да играе в Рома или Фиорентина, опонира Сандро Мацола
Сиваспор омайва Райс Мболи. Турците правят и невъзможното да привлекат вратаря на Славия. Медиите в Алжир и Франция вече разпространиха, че тези дни Мболи ще пътува до Турция за преговори.
- Не вярвам да е така. Без мое съгласие няма как да преговаря - заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов.
Все пак той не изключи възможността вратарят да заиграе в Сиваспор.
- Ако много държи да иде в Турция, сигурно ще стане. Но Райс може да играе на много по-високо ниво - допълни шефът на белите.
След силните мачове на вратата на Алжир срещу Англия и САЩ интересът към Мболи се повиши. Цената му също. Изглежда обаче, че той няма нищо против да премине в Турция.
Мболи бе залят със суперлативи и от Сандро Мацола. Легендата на Италия даде интервю за "Льо Бютьор".
- Вратарят на Алжир, този, дето игра в последните два мача, е много, много, много добър. Има всички качества да играе в Cерия А.
Попитан дали Райс има място в Интер, Мацола отговори:
- Интер си има Жулио Цезар. Но в Рома и Фиорентина спокойно може да се пребори за титулярно място.
Надежда Кърликова
|
Чет Юли 01, 2010 3:03 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Райс Мболи предложен на английския Тотнъм
Вратарят на Славия Райс Мболи бе предложен на английския Тотнъм. Алжирецът се представи отлично на световното първенcтво и със сигурност може да помогне на лондончани в Шампионската лига. Райс попадна в списъка на журналиста от bleacherreport.com Куастав Босе. Той предлага на Шпорите да вземат Мболи за резерва на титуляря Гомес. Освен вратаря на Славия в списъка попадат още Джо Коул, Майкъл Карик, Ашли Йънг, Симон Кяер, както и звездата на Байерн (Мюнхен) Бастиан Швайнщайгер.
Е за Швайни могат да си мечтаят само 
|
Нед Юли 04, 2010 3:15 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Рубин пита за М'Боли
“Славия” може да има проблем с трансфера на Раис М'Боли. Вратарят на Алжир е на почивка във Франция след световното. В това време клубът преговаря за сделка в чуждестранни отбори.
Конкретните оферти дотук са от турския “Сиваспор” и гръцкия “Олимпиакос”. От вчера интерес има и руският шампион “Рубин”.
Но Раис предпочита Турция. Мениджър говорил лично с вратаря от името на “Сиваспор” без позволението на “Славия”. По правилата на ФИФА преговори за трансфер с играч, който има договор, могат да се водят само с разрешение от клуба му.
Президентът на “Славия” Венцислав Стефанов обаче е бесен на турците и мисли да сезира ФИФА. В същото време шефът се опитва да убеди М'Боли, че трансфер в руския първенец или “Олимпиакос” (който ще играе в Лига Европа) е далеч по-добър вариант за 23-годишния играч.
Но главата на Раис явно вече е объркана от турските “подводници”, пуснати да го убедят да подпише със “Сиваспор”.
“Това ще е най-последният вариант - гневно отсече Венци Стефанов. - Не искам Раис да отива в Турция. А и те нарушиха правилата. Чакам конкретни параметри от “Олимпиакос” и “Рубин”, а и сигнал от Англия от следващата седмица.”
На Острова се писа за интерес от “Нюкасъл” и “Уест Бромич”, но засега в “Славия” няма оферта.
Същевременно Стив Ренет почти сигурно ще заиграе в елитния руски “Сибир”, след като бе харесан в контрола на отбора по време на лагер в Австрия, пише "Труд".
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Юли 04, 2010 10:45 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Нед Юли 04, 2010 11:36 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
А така, в Нюкасъл да ходи, а не при скапаните турци  Райс заслужава да играе в голям отбор и да продължава да се развива (:
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пон Юли 05, 2010 11:43 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Райс Мболи: Чакам оферта от Манчестър Юнайтед
Светът заговори за вратаря на Славия Райс Мболи след силнитe му мачове за Алжир на световното първенство срещу Англия и САЩ. Той даде интервю за в. "Либерте-Алжери".
- Райс, как си?
- Всичко върви възможно най-добре. Реших да се отдалеча от напрежението за малко. Прибрах се при роднините си във Франция, за да си почина на спокойствие.
- Къде ще играеш през новия сезон?
- Мога да ви кажа, че засега няма нищо окончателно. Всичко е неясно. Моят приоритет е Англия. Възхищавам се на това първенство. Обичам го много. Всеки говори, че съм се свързвал с този и онзи клуб. Аз обаче чакам оферта от Манчестър Юнайтед. Времето тече в моя полза. Освен това гарантирам ви, че не ме е страх от конкуренцията. Където и да подпиша, съм готов да се раздавам на 100%. Знам много добре качествата и възможностите си. И знам как да ги използвам.
- Говори се, че сте влошили отношенията си с президента на Славия Венцеслав Стефанов. Вярно ли е, че той пречи на вашия трансфер?
- Това са само слухове. В отлични отношения съм с него. Не е вярно, че иска да ме продаде в клуб, в който нямам желание да играя. Босът на Славия прави всичко възможно да ме прати в голям отбор и да ми създаде най-добрите условия.
- Кажете нещо за световното...
- Научихме много в ЮАР. Получихме голям опит, който ще ни помогне много за бъдещето. Знаете, че имаме мачове за Купата на Африка. Ще дойде и следващото световно през 2014 година. Мога да ви кажа, че е много лесно да стигнеш до върха, но е по-трудно да запазиш същия ритъм. От своето представяне не съм напълно доволен. Чака ме още много работа в бъдеще. Трябва да съм много трудолюбив, ако искам да се представям по-добре.
Тодор Петров, "7 дни спорт"
|
Сря Юли 07, 2010 1:16 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Абе не разбрахте ли, че Нюкасъл няма да го вземе! И тия нашите "медий" явно също не са го разбрали!
Сря Юли 07, 2010 1:54 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
М'Боли отива в Уест Хем
В рамките на два дни Райс М'Боли трябва да пристигне в Англия, където да се присъедини към отбора на Уест Хем.
Има вероятност вратарят да изкара няколкодневен период на аклиматизация преди отборът да замине на подготовка, след което да остане в тима.
На този етап преговорите между ръководствата на Уест Хем и Славия са в начална фаза, но след впечатляващите игри, които направи М'Боли на Световното първенство, Аврам Грант е сигурен на 90% на този етап, че иска да притежава талантливия вратар.
Името на М'Боли се спрягаше и за Нюкасъл, както и за няколко турски отбора, но в крайна сметка според ръководството на Славия това е най-добрата възможност за неговото развитие, съобщава "Дарик".
Мисля ,че е много вероятно да стане предвид линията Кокала - Грант , а като гледах вратарите им , най-известният е Робърт Грийн
Бате Венци пак удари кьоравото: 1.2 млн. паунда за Мболи
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново доказа, че е номер едно у нас, когато става въпрос за трансфери.
Sport1.bg научи параметрите по сделката за вратаря Райс Мболи, който в близките дни ще подпише с английския елитен Уест Хям.
От ръководството на "чуковете" ще платят 1.2 млн. паунда за стража на Алжир, който бе привлечен при "белите" от втородивизионния японски Рюкю Окинава като свободен агент. Договорът на футболиста пък ще бъде за 4 години.
Интересно е, че наставник на Уест Хям е Авраам Грант, който е близък приятел с треньора на Славия Емил Велев. Засега все още не се знае каква роля е изиграл Кокала за трансфера на Мболи.
|
Сря Юли 07, 2010 5:56 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
http://www.kumb.com/forum/viewtopic.php ... start=5760
Новината е излязза в фен сайта на Уест хям.Коментарите са доста любопитни.Не са очаровани.
|
Сря Юли 07, 2010 8:27 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Чет Юли 08, 2010 12:41 am |
|
 |
|