Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
C/\ABuCTA написа: Видяхте ли му пресконференцията на тоя бе?! 1во явно не разбира от футбол защото дори не може да изкоментира "нелепите" голове на Берое и 2ро си личи че го боли сасъда за Славия тоя измекяр!!! Просто агитката вместо като мантра да повтаря 1 и съща песен цял мач трябва от нея да тръгне протеста да се маха тоя нещастник и гарантирам, че като тръгне оттам ще бъде подхванат от целия стадион! Помислете малко... Айде ходете и ръкопляскайте на калиакра и на берое с нас не се занимавай
|
Пон Авг 16, 2010 1:34 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Няма такова пеене, от мача с "буферите" насам, малка агитка, големи хора 
|
Пон Авг 16, 2010 1:37 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Death_Squad написа: C/\ABuCTA написа: Видяхте ли му пресконференцията на тоя бе?! 1во явно не разбира от футбол защото дори не може да изкоментира "нелепите" голове на Берое и 2ро си личи че го боли сасъда за Славия тоя измекяр!!! Просто агитката вместо като мантра да повтаря 1 и съща песен цял мач трябва от нея да тръгне протеста да се маха тоя нещастник и гарантирам, че като тръгне оттам ще бъде подхванат от целия стадион! Помислете малко... Айде ходете и ръкопляскайте на калиакра и на берое с нас не се занимавай
Тоя па "с нас" ще ми говори.Брато ако не го осъзнаете това, а само се зомбясвате с тая подкрепа (искам да ме разбереш точно: подкрепата е страхотна и наистина е на ниво. Отдавна не се е случвало въпреки резултата хората да пеят цял мач без да спрат и за секунда, за което едно голямо БРАВО!) НО това за съжаление няма да доведе до никъде при така създалата се ситуация в Славия. Видяхте, че въпреки че не спряхте цял мач да подкрепяте нямаше никъква нотка на надигане в отбора. Изравнителния гол не стана факт от някакъв масиран натиск от нашия отбор и вместо след като го вкараха наистина да се втурнат и да натискат те играеха така все 1 водим 3:0 и логичното се случи. Следователно тази страхотна подкрепа не им влияе ни най-малко на тея гугутки и меко казано не я заслужават. Тази подкрепа не е за 1ви сезон. Тя винаги е била налице въпреки издънките им. А издънки има бол. И все им ги прощаваме. Явно няма да се променят нещата по този начин. Както знаеш много съм мислил как да се променят и в момента това е моето мнение, а и не само мое. Дори в 1 протест целия стадион да е обединен и да вика ще е по-добре, защото ще създаде такава култура и в хора, които не са в агитката и след това може голяма част от тях да започнат по-активно да подкрепят отбора по време на мач, което е още един + за това което се опитвам да ви кажа. Помислете малко, Бойс, обсъдете го, а не веднага да се държите като ущипани госпожици да ми се защитавате все едно някой ви напада. Точно обратното. Просто мисля, че тази енергия която има във вас трябва да бъде насочена в протест В ТОЗИ МОМЕНТ САМО, а след това отнова в подкрепа за отбора.
Пон Авг 16, 2010 2:30 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Реброто трябва да остане, ако си тръгне още повече ще затънем... 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Пон Авг 16, 2010 3:27 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Toчно обратното. Време е вече да искаме нормален знаещ и можещ треньор след 13 години най-накрая да поеме Славия. Не може отбор, клуб и име като СЛАВИЯ да се задоволява с Ратковци, Стевици, Овци и Кокали (извинявам се на пропуснатите)!!! Виждате какво прави Черноморец. Един такъв треньор, 2 години работа без много голям резултат и ето вече нещата се случват. Мислите ли, че това може да се случи с подобен човек като нашите досегашни наставници и за 5 години работа даже? Ми НЕ, не може.
Пон Авг 16, 2010 3:33 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Стига глупости.Ще направим нещо, като венци реши.Никакво значение няма треньора.Дори Грозданов да дойде все тая.Нищо няма да се промени.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Авг 16, 2010 3:37 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Няма как да се случи нищо хубаво , докато Венци не пожелае това , а от 14 години той не желае да сме фактор в първенството , устройва го да си живуркаме , да продава мачове , да пласира всеки малко по-добър наш играч в чужбина и това е ... Затова и се назначават такива като изброените по-горе (Ратко , Альоша , Кокала и т.н.) , за да си измие после ръцете с тях  Защото Дебелака е много умен , много по-умен от 90 % от другите мутри , начело на футболните ни клубове - стига да желаеше , Славия щеше да е един от най-силните отбори в България . Ето сега стига да иска и да бяхме нормален отбор , щеше да махне това недоразумение Велев , свободни и кадърни наставници колкото искаш - Червенков , Грозданов , Пламен Марков, да върне Вуцов , Дочев дори ... Но защо да го прави , чак когато натрупаме още 4-5 загуби и отпаднем от отбор от А окръжна за Купата , ще се смени говедото ...
Последна промяна Viktor4o_Rs на Пон Авг 16, 2010 3:51 pm, променена общо 1 път
|
Пон Авг 16, 2010 3:43 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Chelsea_69 написа: Стига глупости.Ще направим нещо, като венци реши.Никакво значение няма треньора.Дори Грозданов да дойде все тая.Нищо няма да се промени.
Приветствам най-накрая едно сериозно мнение от теб братле, но позволи ми да не се съглася. Ние се водим най-интелигентния отбор в Българя, а последните 2ма "треньора" не могат да стъпят и на малкия пръст по този показател на всеки 1 от феновете ни. Кажи ми отива ли на името Славия такъв/такива треньор/и, че да ми обясняваш стига глупости?
Пон Авг 16, 2010 3:44 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Как да не могат да стъпят...Кокала съм убеден ,че пие повече от Вихурата  На името на Славия не отговарят, но за моментното състояне на отбора са си идеални.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Авг 16, 2010 4:08 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Пон Авг 16, 2010 4:15 pm |
|