Автор |
Съобщение |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
[quote="C/\ABuCTA"....[/quote]
Ти сериозно ли мислиш, че скандирания от 30 човека ще променят нещо ?
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Авг 16, 2010 9:57 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Death_Squad написа: И кога хората ни подкрепиха в нашите протести ? Миналия сезон ? На един мач локо пд където трябваше всички да отидеме в сектор В или на мача с нафтата ? Значи правиме протести никой не ни подкрепя , подкрепяме и викаме пак ние сме виновни , еми крайно време е тъй наречените "други хора " да направят нещо. а ръкоплясканията за берое да си ги заврът някъде основателя 
По-точно май не може да бъде !!!
Не знам още колко време трябва да мине, за да разберете, че агитката си има собствена позиция по-всички въпроси засягащи Славия и ВСЕКИ, който иска да повлияе на тази позиция може да го направи единствено ако стане част от самата агитка. Колко пъти останалите слависти се съобразиха с агитката ? Колко от хората, които "ще застанат в последствие в агитката ако ги подкрепим в протеста" пяха заедно с нас миналия сезон ?
И направо ме очудват някои хора какво искат от агитката в сегашното и положение. Смешно е да искате ние да ви поведем в "борбата" при положение, че сте преброили вчера колко човека бяхме !!!
Т. не се сърди, батка, ама цял мач дори не застана в сектора за агитката, а сега обвиняваш, че сме били фенове на венциславия ...
Работата на агитката е подкрепа цял мач за СЛАВИЯ !!!!, не за тренерчета, гугутки майни или манекенчета. След мача видяхте всички, кои бяха пред централния вход ! И не се притеснявайте протест ще има, но подкрепата няма да спре...
Колкото до това да вървим по пътя на "Ботев" и "Спартак" - организира се голяма среща, на която да имат възможност да присъстват, колкото се може повече хора и се вижда имаме ли потенциал за такова начинание или не ... , защото да бием отбой и да философстваме голословно е най-лесно.
|
Пон Авг 16, 2010 10:50 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Josif написа: Death_Squad написа: И кога хората ни подкрепиха в нашите протести ? Миналия сезон ? На един мач локо пд където трябваше всички да отидеме в сектор В или на мача с нафтата ? Значи правиме протести никой не ни подкрепя , подкрепяме и викаме пак ние сме виновни , еми крайно време е тъй наречените "други хора " да направят нещо. а ръкоплясканията за берое да си ги заврът някъде основателя  По-точно май не може да бъде !!! Не знам още колко време трябва да мине, за да разберете, че агитката си има собствена позиция по-всички въпроси засягащи Славия и ВСЕКИ, който иска да повлияе на тази позиция може да го направи единствено ако стане част от самата агитка. Колко пъти останалите слависти се съобразиха с агитката ? Колко от хората, които "ще застанат в последствие в агитката ако ги подкрепим в протеста" пяха заедно с нас миналия сезон ? И направо ме очудват някои хора какво искат от агитката в сегашното и положение. Смешно е да искате ние да ви поведем в "борбата" при положение, че сте преброили вчера колко човека бяхме !!! Т. не се сърди, батка, ама цял мач дори не застана в сектора за агитката, а сега обвиняваш, че сме били фенове на венциславия ... Работата на агитката е подкрепа цял мач за СЛАВИЯ !!!!, не за тренерчета, гугутки майни или манекенчета. След мача видяхте всички, кои бяха пред централния вход ! И не се притеснявайте протест ще има, но подкрепата няма да спре... Колкото до това да вървим по пътя на "Ботев" и "Спартак" - организира се голяма среща, на която да имат възможност да присъстват, колкото се може повече хора и се вижда имаме ли потенциал за такова начинание или не ... , защото да бием отбой и да философстваме голословно е най-лесно.
Абе вие не разбрахте ли че никой не ви обвинява бе! Напротив хваля ви! Казвам, че тая енергия трябва да бъде пренасочена щото с тая позиция до никъде няма да стигнем! 13 г сме на тая позиция и както виждате НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ!!! И да не съм дошъл в агитката но отпред бях. И това което съм писал го казах на всеуслошание тогава! Не ми говорете на мен все 1 не знам за какво става въпрос и къде трябва да си кажа мнението! Много пъти съм си използвал главата за да помисля над това какво представлява Славия и съм го казвал и писал, но някои от вас просто се държат абсолютно неадекватно спрямо ситуацията в която е клуба. Може би щот са на кафево а а копелее ахаха... Както казах е време всеки да спре да се държи като ущипана госпожица! И ако не сте забелязали когато се викаше след края на мача целия стадион викаше - е за тва ви говоря. Кво било или не било е минало. До стената сме и от към игра и откъм 100годишнина и откъм манталитет и въобще няма 1 нещо което да ни е наред и за това не е виновен само венци ама и ние че го търпим! А замислете се кой по-точно отдолу на терена я заслужава тая подкрепа в момента като изключим юношите да кажем. За чии бе пичове? Богинята Славия ли се надявате да ви се усмихне от небесата или за собствен душевен мир щото сте подкрепили отбора в мача? Няма как никой от нас да има душевен мир при условие, че Славия е на колене! Ще го напиша отнова щото некой може да е на кафево докато го чете и да не го разбере: не ви обвинявам, че се подкрепя отбора. Казвам, че трябва да покажем АКТИВНО как искаме ние да изглежда Славия и какво се иска от ръководството, както и премхването на всички утрепки от Славия начело с реброто! Това с пеене САМО СЛАВИЯ няма как да стане. Това имам предвид. НАПИСАНОТО ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА СЛАВИЯ, НЕ САМО ЗА ХОРАТА ОТ АГИТКАТА. И честно казано ми е дотегнало от тва да подкрепям "идеята" Славия и отбора Славия от 13 години да играе по абсолютно 1 и същ начин въпреки сменените играчи и треньори през тези същите 13 години! Явно опира до манталитет в клуба, управление, до венци, но и до нас със сигурност. Време е да покажем какво искаме от Славия след като даваме толкова много и нерви и усилия и какво ли още не...
Аре са манете го тва кафевото за малко и почнете да използвате сивото а...
Пон Авг 16, 2010 11:29 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: Кокала доказа тоталната си некомпетентност, беснеят феновете на Славия
Запалянковците протестират срещу треньора
Привържениците на Славия от Националния клуб на слависта изразиха протеста си срещу наставника Емил Велев. Ултрасите се нахвърлиха срещу Кокала след края на мача с Берое в неделя, който беше загубен с 1:2 насред „Овча купел”. Това беше второ поредно домакинско поражение под ръководството на шампиона с "Левски".
Ето и целият текст на мнението на феновете: „Старши треньорът на ПФК "Славия 1913" АД Емил Велев за пореден път доказа тоталната си некомпетентност и невъздържаното си и неуважително поведение. Веднага след края на "драмата" с "Берое" той се отнесе арогантно с интервюиращата го журналистка, а след като влезе в тунела към съблекалните показа комбинация от три пръста с доминиращ среден на изпратилите го с викове "Оставка" 700 фена на стадион "Славия". Преди да влезе в автомобила си след напускане на стадиона, той заплаши с "ликвидация" привърженик на "белите", който търсеше обяснение за събитията на терена и извън него от небезизвестния Кокал.
В крайна сметка повече коментари и думи не са нужни. Случващото се в момента в най-стария роден клуб, в АД "Славия", е еманацията на последните 10-ина години, огледало на клубната политика във всяко отношение... Безрезервната подкрепа на агитката на "белите" до самия край на мача в неделя, както и овациите към играчите на "Берое" са това, което правят привържениците на този отбор толкова различни от всички останали.
Това от къде е цитирано?
|
Вто Авг 17, 2010 5:50 am |
|
 |
simeon aronov
Напреднал
Регистриран на: Пон Ное 03, 2008 8:07 pm Мнения: 75 Местоположение: Sofia
|
Да се маха тоя нещастник ,абсолютен некадърник.
|
Вто Авг 17, 2010 8:41 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
C/\ABuCTA написа: Josif написа: Death_Squad написа: И кога хората ни подкрепиха в нашите протести ? Миналия сезон ? На един мач локо пд където трябваше всички да отидеме в сектор В или на мача с нафтата ? Значи правиме протести никой не ни подкрепя , подкрепяме и викаме пак ние сме виновни , еми крайно време е тъй наречените "други хора " да направят нещо. а ръкоплясканията за берое да си ги заврът някъде основателя  По-точно май не може да бъде !!! Не знам още колко време трябва да мине, за да разберете, че агитката си има собствена позиция по-всички въпроси засягащи Славия и ВСЕКИ, който иска да повлияе на тази позиция може да го направи единствено ако стане част от самата агитка. Колко пъти останалите слависти се съобразиха с агитката ? Колко от хората, които "ще застанат в последствие в агитката ако ги подкрепим в протеста" пяха заедно с нас миналия сезон ? И направо ме очудват някои хора какво искат от агитката в сегашното и положение. Смешно е да искате ние да ви поведем в "борбата" при положение, че сте преброили вчера колко човека бяхме !!! Т. не се сърди, батка, ама цял мач дори не застана в сектора за агитката, а сега обвиняваш, че сме били фенове на венциславия ... Работата на агитката е подкрепа цял мач за СЛАВИЯ !!!!, не за тренерчета, гугутки майни или манекенчета. След мача видяхте всички, кои бяха пред централния вход ! И не се притеснявайте протест ще има, но подкрепата няма да спре... Колкото до това да вървим по пътя на "Ботев" и "Спартак" - организира се голяма среща, на която да имат възможност да присъстват, колкото се може повече хора и се вижда имаме ли потенциал за такова начинание или не ... , защото да бием отбой и да философстваме голословно е най-лесно. Абе вие не разбрахте ли че никой не ви обвинява бе! Напротив хваля ви! Казвам, че тая енергия трябва да бъде пренасочена щото с тая позиция до никъде няма да стигнем! 13 г сме на тая позиция и както виждате НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ!!! И да не съм дошъл в агитката но отпред бях. И това което съм писал го казах на всеуслошание тогава! Не ми говорете на мен все 1 не знам за какво става въпрос и къде трябва да си кажа мнението! Много пъти съм си използвал главата за да помисля над това какво представлява Славия и съм го казвал и писал, но някои от вас просто се държат абсолютно неадекватно спрямо ситуацията в която е клуба. Може би щот са на кафево а а копелее ахаха... Както казах е време всеки да спре да се държи като ущипана госпожица! И ако не сте забелязали когато се викаше след края на мача целия стадион викаше - е за тва ви говоря. Кво било или не било е минало. До стената сме и от към игра и откъм 100годишнина и откъм манталитет и въобще няма 1 нещо което да ни е наред и за това не е виновен само венци ама и ние че го търпим! А замислете се кой по-точно отдолу на терена я заслужава тая подкрепа в момента като изключим юношите да кажем. За чии бе пичове? Богинята Славия ли се надявате да ви се усмихне от небесата или за собствен душевен мир щото сте подкрепили отбора в мача? Няма как никой от нас да има душевен мир при условие, че Славия е на колене! Ще го напиша отнова щото некой може да е на кафево докато го чете и да не го разбере: не ви обвинявам, че се подкрепя отбора. Казвам, че трябва да покажем АКТИВНО как искаме ние да изглежда Славия и какво се иска от ръководството, както и премхването на всички утрепки от Славия начело с реброто! Това с пеене САМО СЛАВИЯ няма как да стане. Това имам предвид. НАПИСАНОТО ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА СЛАВИЯ, НЕ САМО ЗА ХОРАТА ОТ АГИТКАТА. И честно казано ми е дотегнало от тва да подкрепям "идеята" Славия и отбора Славия от 13 години да играе по абсолютно 1 и същ начин въпреки сменените играчи и треньори през тези същите 13 години! Явно опира до манталитет в клуба, управление, до венци, но и до нас със сигурност. Време е да покажем какво искаме от Славия след като даваме толкова много и нерви и усилия и какво ли още не... Аре са манете го тва кафевото за малко и почнете да използвате сивото а... Ми добре нека тия хора дето викагха 15 секунди оставка и си тръгнаха после да ни поведат , ние хората на кафево ще ги последваме
|
Вто Авг 17, 2010 11:26 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
Спрете с това на кафево, че вече се става банално и тъпо  Всеки е прав за себе си и всеки казва истината такава кавто е. Да пяхме цял мач, но след последния съдийски викахме оставка и тн. после бяхма пред стадиона и пак викахем, но тука се пита къде бях останалите 700 човека който бяха на мача и защо бяхме само 20-30 души  И отговора е че явно им е писнало да се занимават или хич не им се занимава. Така че дискусията е излишна когато има маса тогава може да се говори за нещо по-сериозно.
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Авг 17, 2010 11:41 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
FeverNew написа: Viktor4o_Rs написа: Кокала доказа тоталната си некомпетентност, беснеят феновете на Славия
Запалянковците протестират срещу треньора
Привържениците на Славия от Националния клуб на слависта изразиха протеста си срещу наставника Емил Велев. Ултрасите се нахвърлиха срещу Кокала след края на мача с Берое в неделя, който беше загубен с 1:2 насред „Овча купел”. Това беше второ поредно домакинско поражение под ръководството на шампиона с "Левски".
Ето и целият текст на мнението на феновете: „Старши треньорът на ПФК "Славия 1913" АД Емил Велев за пореден път доказа тоталната си некомпетентност и невъздържаното си и неуважително поведение. Веднага след края на "драмата" с "Берое" той се отнесе арогантно с интервюиращата го журналистка, а след като влезе в тунела към съблекалните показа комбинация от три пръста с доминиращ среден на изпратилите го с викове "Оставка" 700 фена на стадион "Славия". Преди да влезе в автомобила си след напускане на стадиона, той заплаши с "ликвидация" привърженик на "белите", който търсеше обяснение за събитията на терена и извън него от небезизвестния Кокал.
В крайна сметка повече коментари и думи не са нужни. Случващото се в момента в най-стария роден клуб, в АД "Славия", е еманацията на последните 10-ина години, огледало на клубната политика във всяко отношение... Безрезервната подкрепа на агитката на "белите" до самия край на мача в неделя, както и овациите към играчите на "Берое" са това, което правят привържениците на този отбор толкова различни от всички останали. Това от къде е цитирано?
Oт сайта е
|
Вто Авг 17, 2010 12:12 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
хахахаха....не е много по темата ама честно казано 700 човека на се ходили на мач на Славия от годиниииииииии 
|
Вто Авг 17, 2010 12:14 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
хайде сега да се разберем за едно!
какво искаме ?
1.2.3.
чета че ще има среща, къде как с кого, какво ще се пита и т.н.
|
Вто Авг 17, 2010 1:25 pm |
|
 |
|