Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 4:02 pm

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Chelsea_69 написа:
"С кокала в Европа, на подготвителен лагер" - силно.много силно :lol:

В Банско :lol:

Чет Авг 19, 2010 11:46 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
che kakvo mu e na bansko :D stiga s tazi evropa

Чет Авг 19, 2010 12:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
С Кокала не в Европа , ами с Родопа :lol: :lol: :lol:
Не мога да разбера разните нетърпеливковци , чакат отбора да тръгне само някакви си 12-13 години - еми малко търпение бе :!: :!: :!: Тия младоци бат Дана , Илия , Божов , Тодор Колев, Дяков нали трябва да натрупат малко опит , тогава искайте резултати ... Ще спра да ви пускам на стадиона , ще остана само аз на него , който посмее да дойде ще го целя с бутилки , ама тоя път стъклени , не пластмасови :wink:
Подпис : Венци Дебелака 8) 8) 8)

Чет Авг 19, 2010 2:16 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
венци вари кокалиии...омагьосани , хий :lol:

Пет Авг 20, 2010 7:53 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Тази тема вече три години и кусур е "важна". А какво важно има в изцепките на WC - нищо. Каквото и да каже, все тая.
Затова вече я омаловажаваме, но няма да я заключваме - ще се лашка някъде из златната среда на първа страница, защото това е любимото място на WC.

Пет Авг 20, 2010 8:19 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци за феновете на Славия: Простаци!

Не обиждайте Кокала, иначе ви гоня от стадиона, постави ултиматум босът

“Който се държи просташки и ругае треньора и играчите, ще остане извън стадиона на “Славия”!”

Заканата дойде вчера от президента на клуба Венцислав Стефанов, който е бесен от разпрата между запалянковци и треньора Емил Велев след 1:2 от “Берое” преди 6 дни. Тогава фенове ругаха наставника, а един го нарече “мърша”.

“Това е просташко поведение, а аз не знам сред феновете ни да има простаци - коментира шефът на “белите”. - Привържениците на “Славия” са интелигентни, а тези хора не са. Говорих цяла седмица с наши запалянковци и им обясних: Или си подкрепяйте отбора, или нямате място на трибуните. Ще намеря начин и ще спра от стадиона тези, които се държат като простаци! Аз знам кои са нападнали с грозни думи Велев. Те са привърженици на предишното треньорско ръководство, опитаха се да ме убеждават да не сменям Вуцов. Не че той има нещо общо с тези простотии, просто те искаха да остане", откровен е босът пред "Труд"

Стефанов се обърна към агитката и с обяснение за слабия старт на сезона и спортно-техническата ситуация в клуба. “Да, загубихме два мача, но нищо хубаво не става бързо и веднага. Феновете трябва да видят, че се гради отбор от млади играчи, налагаме три наши деца от школата, плюс още младоци като Стефано Кунчев, Галин Иванов, Виктор Генев, Иван Цачев, Атанас Дреновички... Няма как те изведнъж да заиграят на високо ниво без никакъв опит. Велев е питал отбора в съблекалнята дали не им тежи целта - да играем в евротурнири, дали оттам не идва напрежението. Той се освободи от няколко по-възрастни футболисти, сега ще търсим отбори на няколко други, а на тяхно място ще се опитаме да наложим още деца. Това е идеята ми - след няколко години отборът да е от юноши на “Славия” или момчета, които сме взели съвсем млади. Трябва обаче време и търпение. Мен ме боли, даже повече от феновете, когато падаме, защото ръководството дава свои пари вече 17 години. И направихме немалко неща, които ще останат и след нас.”

Съб Авг 21, 2010 9:54 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Лелелелел колко е нагъл :evil: За какъв се мисли бе, ебати нещастника. Но има и друго. Защо си позволява да говори така ??? Какво му дава смелост, че да се опълчи на феновете. Как така един човек ще забранява на феновете на Славия да изразяват мнение или протест, да изразяват позиция. Ами просто е. Ние не сме много, лесно може да ни манипулира с действия, и да ни обещава и омайва, както вече го прави години наред. А ние кротко ще си подкрепяме Славия и ще си затвармя очите за истиските проблеми в този клуб с първоизточник В.С. Ние сме си виновни, защото търпим.

Би трябвало това да означава 'война'....

Съб Авг 21, 2010 10:19 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Би трябвало ама нали виждаш... Как ще се бориш с/у венци и т.н. Сега някой предполагам съвсем ще клекнат след заплахата от забрана за посещение (нещо, което ако не се лъжа може само съд да постанови) Ще станем съвсем за посмешище ако почнат и да ни гонят от стадиона! Виждам вече как ни ебават - хаха преди бяха 1 маршрутка хора, сега са един мотопед и т.н. Просто ме боли да го кажа, но в момента се борим с чорбата за най-жалкия и смешен отбор в А група. И като знаем, че тия нещастници имат лоби и ще ги вдигнат, за нас нищо добро не виждам в близко бъдеще, камо ли планове за 100-годишнината... Ако продължаваме така... преди 1-2 години си викахме да правим опело на Славия, ама сега е 5 пъти по-зле от тогава... Правете си изводите момчета - сега май не е точно времето за стикерчета да се правят, а?

Съб Авг 21, 2010 12:15 pm
Профил ICQ
Напреднал
Аватар

Мнение 
не сте в позиция в която можете кой знае кво да му сторите на Венци, най мноо да му направите густото съвсем да ви няма на стадиона.

Съб Авг 21, 2010 2:23 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bene написа:
не сте в позиция в която можете кой знае кво да му сторите на Венци, най мноо да му направите густото съвсем да ви няма на стадиона.

Aма добре си го написал! Не ви е зле Славия да е в тва положение на всички, независимо в коя група, а?

Съб Авг 21, 2010 3:01 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 130  Следваща