Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юни 21, 2025 10:44 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 99 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
 ТРЕНЬОРСКИ ГАЙГЕР АВГУСТ 

вярвате ли в треньора Емил Велев?
Да 12%  12%  [ 8 ]
Не 88%  88%  [ 58 ]
Общо гласове : 66

ТРЕНЬОРСКИ ГАЙГЕР АВГУСТ 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение 
Божо написа:
hibs_fan написа:
Първите такива обещания датират от 1999 година!

Даже 1998 :wink:

примерно "до 3 години Славия ще бъде в тройката, до 5 - ще се бори за титлата" смехории
ако има желание още догодина може да бъдем шампиони
най-дразнещото е, че се правят големи обещания и после нищо. поне нека да кажат "ще бъдем шести в следващите десет години" и да се знае

Вто Авг 17, 2010 5:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Tony Adams написа:
Пак да ходите да му чистите стадиона.

Е за тва и аз не отидох. Щото знаех, че в следващия момент ще се обърне и ще каже нещо такова.

Вто Авг 17, 2010 6:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци изригна пред БЛИЦ: Някои фенове са идиоти, ще им забраня да идват на стадиона!

Райс Мболи се върна днес в София, очакваме трансфер в чужбина, добави шефът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отсече, че някои от привържениците на тима са идиоти, имайки предвид постоянните скандирания срещу треньора Емил Велев. “Белите” допуснаха миналия кръг втора загуба в първенството, отстъпвайки на Берое с 1:2 в София.

Това не са нормални запалянковци, а идиоти! Ще им забраня да идват на стадиона! Сто пъти най-малко съм казал, че искам отборът да се обиграе с налагането на млади момчета. И че трябва да изчакаме за по-добри резултати. Има обаче такива нетърпеливковци, които само се чудят как да правят интриги и скандали. Няма да махам Емил Велев, макар че на някои доста им се иска”, заяви Стефанов пред БЛИЦ.

Той добави, че вратарят Райс Мболи се е завърнал в София тази сутрин. Алжирецът го нямаше известно време, което породи всякакви слухове.

“Момчето е тук. Знаете, че майка му наскоро почина, а веднага след това той игра контрола за Алжир срещу Габон. Мболи се прибра, но очакваме скоро негов трансфер в чужбина. Нямам информация, че Уест Хям са подновили интереса си към него”, каза още Венци Стефанов.

Вто Авг 17, 2010 6:28 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
White Power написа:
Спрете с това на кафево, че вече се става банално и тъпо :!: Всеки е прав за себе си и всеки казва истината такава кавто е. Да пяхме цял мач, но след последния съдийски викахме оставка и тн. после бяхма пред стадиона и пак викахем, но тука се пита къде бях останалите 700 човека който бяха на мача и защо бяхме само 20-30 души :?: И отговора е че явно им е писнало да се занимават или хич не им се занимава. Така че дискусията е излишна когато има маса тогава може да се говори за нещо по-сериозно.

Да, братле, банално е. Щото тия момчета дето само тва повтарят, за които имам най-голямото уважение за всичко което правят за Славия, от лигня и може би от сляпа вярност и любов към Славия не осъзнават в какво се е превърнала. Да, разбирам, ясно е, че всички ние ще сме на стадиона винаги. Но искате ли още 30 години от живота си (ако нямаме късмет дебелия по-скоро да пукне) Славия да е на тоя хал или по-зле? Представете си още няколко десетилетия Славия да е такава... Щото вече сума ти селски отборчета ни задминаха и по успехи, и по игра, и по манталитет, и по кво ли още не! Щото вместо да ги е страх от нас ето от Пирин некъв разправял "е кво следващия мач ни е със Славия така че ще оправим нещата"... Тва вас ако не ви дразни не знам. Или наистина вярвате сляпо в идеята Славия, или сте се предали. Надявам се да е 1то. Нека плюе по нас венци, нека сме му в очите. За това аз предлагам следния протест: на следващия домакински мач, на който знаем със сигурност, че дебелия е там, всички се нареждаме един до друг при парапета с лице към ложите и 1 по 1 си казваме мнението и за него, и за това какво е Славия в момента и каква искаме да бъде. Ако ще да вика куките да ни гонят! сасъд за мача както се казва. Ако не ни изгонят може и цял мач така да седим и да скандираме по негов адрес. И всички които само подкрепяте Славия във форума ви призовавам, идвайте на всеки домакински мач докато не го направим тва, ако не друго поне си изкажете яда по венци и си му кажете нещата в очите и си изкарайте болката, заради която вече не посещавате мачовете. Тва е 1то и най-малкото нещо, което можем да направим!

Вто Авг 17, 2010 7:58 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
сменете заглавието, не БАРОМЕТЪР, а ГАЙГЕР

Пет Авг 20, 2010 8:08 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
atm написа:
сменете заглавието, не БАРОМЕТЪР, а ГАЙГЕР

Готово. :lol:

Пет Авг 20, 2010 8:17 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Емил Велев:Вярвам в Славия дори когато губи

Трябват ни резултати, няма кой да ни чака, заяви треньорът

Емил Велев започна колебливо в Славия и още на старта загуби от Калиакра. Последва победа в Перник и ново поражение от Берое вкъщи. Напрежението по оста фенове-треньор също ескалира. След успеха над Пирин обаче ситуацията е напът да се нормализира. Именно затова Велев ще търси задължителна домакинска победа срещу Локо (Пд) в следващия кръг.

- Г-н Велев, къде Славия надигра Пирин и кое ви донесе победата?
- Основното беше, че ги надиграхме в разиграването и задържането на топката. Играхме търпеливо, но същевременно редувахме остри атаки по крилата и през центъра.
- През второто полувреме отборът излезе преобразен. Какво променихте на почивката?
- Казах на играчите, че трябва да си повярвят повече. Накарах ги да атакуват съперника по-смело и настоятелно. След почивката задържахме повече топката. Това е нещо, което винаги съм искал от футболистите. Срещу Пирин се получи, дано и в следващите мачове е така. Има какво още да се желае, ще продължаваме да работим усилено. Никой няма да ни чака, трябва да постигаме резултати.
- Имаше ли момент, в който да си помислите, че Славия отново няма да победи?
- Не. Вярвах в победата през целия мач. Имам вяра на тези футболисти. Дори когато губехме срещу Калиакра и Берое, мислех, че ще обърнем резултата. Победата срещу Пирин дойде много навреме, за да се стабилизират нещата.
- Имаше ли напрежение след домакинските загуби от Калиакра и Берое?
- Свикнал съм да работя под напрежение. Здраво стъпил на земята съм и не се влияя много от тези неща. Искам в мачовете да правим това, което тренираме през седмицата. Нормално е да не се получава всеки път. Опитваме се да изградим отбор, като налагаме младите играчи редом до опитните.
- След победата на Пирин ще се нормализира ли ситуацията в Славия?
- За момента да, но ни предстои много тежък мач с Локомотив (Пд), който също трябва да спечелим. Трябва да побеждаваме, но не мислим само мач за мач. Гледаме напред във времето и следваме целите си. Наистина е много важно в началото да се трупат максимален брой точки, но искаме да играем и добър футбол. Иначе футболистите ми трябва да имат едно мото - "Винаги победа".
- Николай Божов вкара нови два гола. Утвърждава ли го това като титуляр на върха на атаката?
- Никой не е със сигурно титулярно място. В Славия има много добри футболисти, които са равностойни.
Играчите са почти на едно ниво и занапред ще ми е много трудно да избирам стартовия състав. Всички искат да са титуляри и се борят за това. Жалко, че могат да играят само 11, няма да ми е лесно.
- Успя ли Божов да свикне с натоварванията в тренировките? След първото занимание едва дишаше.
- Да, вече няма никакви физически проблеми. Показателите му са идеални. Божов направи много добра подготовка по време на двата лагера и това се вижда в мачовете.
- Доволен ли сте от новите попълнения в Славия?
- От всички може да се желае повече, защото знам, че те го могат. Трябва да израстват с всеки мач. Доволен съм от Виктор Генев, който по традиция набира скорост постепенно. С течение на мачовете греши все по-малко. Божов играе добре и вкарва. Иван Цачев също се представя добре. Маншров не е на нивото, на което аз го познавам. Срещу Пирин направи добър мач, но не е готов напълно. Разиграва добре топката и се включваше добре в атака и защита. На всички ще им трябва още малко време, за да се аклиматизират. Колективът в Славия е добър, новите бяха притени много радушно.
- Залагате на младия Стефано Кунчев на вратата. Не е ли това голям риск?
- Да, риск е, но трябва да го поемем. Младите трябва да бъдат налагани. Противник съм на мнението, че при 1-2 грешки даден играч трябва да бъде закотвен на скамейката. Дори да сгреши в някой мач, няма да подходим крайно към него.

- Очакваше се Емил Петров да замени Райс Мболи.
- Емо Петров също е добър вратар, на който може да се разчита. Дълго време лекуваше контузия. Както казах, конкуренцията е много голяма и на всеки пост изборът ще е труден.
- Правят ли ви добро впечатление младите футболисти от школата?
- Да, много съм доволен от момчетата. Няма да прекъсваме работата си с тях. Някои вече са в първия отбор, ще има и други. Постепенно ще им даваме шанс и ще ги налагаме. Една от целите ни е да работим сериозно с играчите от школата.
- Защо стана така, че Славия победи два пъти като гост, а допусна две домакински загуби?
- Отдавам го на малшанс. Не искам да говоря за Калиакра, срещу които направихме много слаб мач. Срещу Берое не отстъпвахме, дори бяхме по-добри. При 1:1 обаче допуснахме нелепа грешка и бяхме наказани. Не заслужавахме да загубим. Време е да бием като домакини.
- Пречи ли ви публиката, която реагира остро в много ситуации?
- Би трябвало феновете да не пречат на играчите, а да им помагат. Лично аз им обръщам по-малко внимание и гледам да не се влияя.
Публиката на Славия е взискателна и когато нещата не се получават, има гняв. Всички трябва да знаят, че съм в Славия, за да върша добре своята работа и в момента съм славист. Мисля само за доброто на отбора.
- Срещу Пирин бяхте обиждан през целия мач, защо е това негативно отношение към вас?
- И аз се чудя, трябва да попитате феновете на Славия. Никога не съм имал допир с тях и не съм се заяждал. Още след контролата с Макаби започнаха да се настройват против мен. Не съм казвал нищо лошо за тях, ще трябва да се изясним. Не ми е приятно, получава се нещо като рецидив. В "Левски" имах същия проблем с публиката.

- Ще успеете ли да счупите каръка на Овча купел срещу Локо (Пд)?
- Дай, боже, време е. Ще е много труден мач, защото в момента настроението и самочувствието им са приповдигнати.
- Какво мислите за тях?
- Разполагат с много добър и доказан треньор в лицето на Христо Бонев. Направиха и силна селекция. Имат лидери като Здравко Лазаров, който им е най-добрият футболист. В средата на терена и в защита също са стабилни.
- Какво е мнението ви за първенството след първите 4 кръга?
- Интересно първенство, както предполагах. Всеки може да победи всеки, ще има още много изненади.
- Има ли отбор, който се очертава като хит на сезона?
- Черноморец. Бургазлии надиграха и победиха заслужено както ЦСКА, така и "Левски". Ще видим дали ще успеят да задържат формата си.
- Кои са отборите, които отстъпват от позициите си, в сравнение с миналата година?
- При ЦСКА има проблеми, но това е отбор, който винаги ще се оправи. ЦСКА си е ЦСКА.
Неочаквано Миньор все още няма точка
Имат добър треньор и качествени играчи. Трябва да им се гласува доверие.
- Каква е разликата между това да си треньор на "Левски" и на Славия?
- Няма такава. В Славия имам прекрасни условия за работа. Базата и организацията са перфектни. Отговорността и натискът са еднакви в двата клуба.
- Какво очаквате от българските отбори в Лига Европа?
- Ще се радвам много, ако всички влязат в групите. На Литекс ще им е най-трудно, но може пък да вкарат 3 гола. Видя се, че АИК е по-добър отбор от Калмар и на "Левски" също няма да им е лесно. Сините обаче трябва да се класират, домакини са. ЦСКА почти си осигури място в групите.

Тодор Петров

Пон Авг 23, 2010 1:53 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Една странна или може би не чак толкова странна идея ми се върти в главата.
Преди 2-3 години четох в някакъв вестник за организациите за нелегални залагания в българския футбол. Беше споменато, че освен Коко Динев, също и в.с. имал свой кръг от клубове, включващ Пирин, Миньор, Славия и "Спартак" Вн. Като че ли не е много случайно, че двете ни победи са като гости срещу два от тези клубове. А на фона на играта, която показаха срещу Калиакра и Берое е повече от страннно. Мисля, че предстои мач с Локо Пд. Имат да връщат от миналата година три точки, Коко Динев + в.с. могат да издоят някоколко букмейкъра едновременно, при всички положения ще е интересно, като най-вероятно е венциславия да победи.

Пон Авг 23, 2010 7:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Кокала преби ултраси на Славия

Емил Велев се саморазправил с двама бели привърженици

Старши треньорът на “Славия” Емил Велев-Кокала е пребил двама фенове на “белите” след шампионатния мач с “Пирин” в Благоевград в събота, спечелен с 2-0 от столичани, съобщава “24 часа”.

Инцидентът е станал на площада в село Усойка на главния международен път Е-79 при прибирането на отбора към София. Автобусът с футболистите и спортно-техническото ръководство на “Славия” спрял в селото за вечеря в сръбския ресторант “При Миро”. За зла беда там се намирала и група запалянковци на “белите”, които подкрепяли любимците на стадиона в Благоевград. Въпреки победата през целия мач феновете на “Славия” не спряха да обиждат и псуват собствения си треньор. Вулгарните сцени продължили и в село Усойка още при слизането на бившия наставник на “"Левски"” от рейса. Явно афектиран от псувните Велев с бързи крошета успял да се саморазправи с двама от ултрасите. Единият се оттеглил от “бойното поле” с кървящи устни и съмнение за избити зъби, а другият пострадал по-леко от гнева на Кокала. И двамата фенове обаче се заканили, че ще извадят медицински свидетелства и ще съдят самозабравилия се треньор.

Самият Велев е отрекъл категорично да е имало инцидент с привърженици.

Пон Авг 23, 2010 1:47 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Журналисти-терористи, ей, ей!

Пон Авг 23, 2010 2:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 99 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща