Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 7:39 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 56  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 3 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Поклон пред отбора който някога беше много велик !!!
Изображение

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Последна промяна slavia_fen на Пон Авг 30, 2010 12:51 pm, променена общо 1 път

Пон Авг 30, 2010 12:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
момчета, защо ме карате да се изказвам в посока подкрепа на Венци. НЕ, не съм фен на политиката му и ДА, искам да гледам отбора ми да играе силно не само в родната ни А група.
Обаче истината е, че тия търгаши не струват!!! Ето сега всички велики трансфери и на "Левски" и на Цска са с една единствена цел - да дойдат, да играят в Европа и да ги видят (Шеридън си го каза в прав текст).
Негърчето, вярно, дойде от 10та дивизия ама игра на световно и не пусна гол на Англия!!! На Американците пусна ама накрая....и аналната хълка му се разтвори за повече пари...а не беше продаден защото нямаше реална оферта за него...поне според мен. Защото на много хора проблема им е, че не си знаят цената и не могат да си искат...затва ни ебат по бригадите в Америка....там наще студентчета работят за жълти стотинки и се радват (а дебелите американци не искат и да чуят). Венци поне си иска за стоката и в това го бива. Не може да си продаваш старата колица за 2 бона и некой да иска да я вземе за 200 лв. И вие нямаше да я дадете...така че колкото и виновен да е Венцислав толкова може да има странични фактори, които да го притискат да постъпи така....няма да изтърве туко така златната кокошка, а се вижда, че и на нея не и се стои тук....

колкото до продадените - какво направихме миналата година??? НИЩО!! Какво взехме миналата година??? сасъд!!! Така че майната им на титулярите дето ги няма вече. Аз лично не вярвам Попара да е искал да остане, а Венци да го е пратил на проби в 10 различни отбори. По-скоро ми приличат на футболисти, които им е ясно, че няма да играят никога на високо ниво и гледат да напълнят джобовете като имат възможност...всеки лев е в плюс :(((

Ебаси толкова негативно ми е мнението към тия ритнитопковци, че чак е тъжно...ама тва е положението. И Ренет не струваше и Попара също!!! Райс да си заминава като толкова не му се играе при нас. Като му напълнят кошницата и не го искат после никъде попарата ще си я папка само той!!

А Христов е по-добър от Жуниор!!! Дайте му време и ще видите. Тепърва ще му се радваме!

Пон Авг 30, 2010 12:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
A кой е виновен , че играчите не искат да седят при нас ? Кой е виновен, че са в отбор без цели , който само участва в далавери и никога няма да играе в Европа ? Те нали говорят помежду си , тези неща са им пределно ясни , просто чужденците се усещат малко по-късно от българите ; нима не сте забелязали как говорят играчите ни - също като Венци : " играем мач за мач" , "нямаме конкретни цели" и т.н.
Дали за Райс не е имало никакви оферти - не мисля , просто Венци се е полакомил според мен и е провалил трансфера . Едва ли на Райс му се е седяло въобще в България , а според мен с тази смешна защита на ЦСКА ще му напълнят кошарката както казваш . Не можем да се сърдим на футболистите , които имат цели и амбиции , виновен е единствено В.С.
Не стига , че падаме непрекъснато от животните , а им даваме на тия мошеници супер вратар , точно когато имаме проблеми на този пост ... Дано мошениците от "Титан" прекарат по някакъв начин Дебелака :twisted: :twisted: :twisted:

Пон Авг 30, 2010 1:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Емил Велев пробва двама в контроли през седмицата

Отборът на Славия ще изиграе две контроли в края на седмицата, в които старши треньорът на белите ще изпробва двама футболисти, които карат пробен период в тима от Овча купел.

Бившият футболист на Сливен Стефан Киков и сърбинът Деян Комленович ще играят и в двата мача, след което ще стане ясно дали ще останат за постоянно в отбора.

Първият спаринг на белите е в четвъртък от 18 часа със Спортист Своге, а вторият е в петък от 11 часа сутринта, като противник ще е тимът на Доростол Силистра. И двата мача ще се играят на клубната база на Славия.

След втората контрола Емил Велев възнамерява да пусне своите футболисти в двудневна почивка заради насъбралата се умора в играчите на белите.

Ексклузивно в БЛИЦ: ЦСКА не взе под наем Мболи, а го купи от Славия

Алжирският национал вече е собственост на “червените”

Вратарят Райс Мболи вече е собственост на ЦСКА, разбра БЛИЦ. Не става въпрос за преотстъпване, както първоначално се появиха информации, а за покупка. Преди малко босовете на Славия и “червените” – Венци Стефанов и Димитър Борисов, се споразумяха по сделката. Мболи от днес е играч на ЦСКА, а любопитното е, че 31-кратните шампиони няма да платят огромната сума от 1 милион евро, която предварително бе поставена върху алжирския национал. В договора на вратаря обаче упоменато, че при негов трансфер зад граница голяма част от парите ще влязат в касата на Славия. Според непотвърдена информация процентите са над 70.

“Няма как да дадем Мболи на ЦСКА под наем, защото от началото на сезона той има изигран официален мач за нас. Това беше в двубоя с Калиакра, който загубихме с 0:1. Поради тази причина правата му ще бъдат откупени от ЦСКА. Имаме писмена договорка до точно определен срок те да ни платят парите. Сумата остава в тайна”, заявиха пред БЛИЦ от ръководството на Славия.

“Червените” имаха и друг вариант – аржентински вратар от Ривър Плейт, но след като се разбраха да купят Мболи, а не да го вземат под наем, се спряха на алжиреца.

Венци какъв капут си , ще видиш пари на кукуво лято от боклучиите :!: :!: Та нали точно така преебаха Черноморец за Мишел Платини , и до момента нищо не са платили и се съдят , а той за нищо не става ... Не съм очаквал , че е такъв глупак :evil:

Пон Авг 30, 2010 1:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
мн ни е притрябвал този Мболи:)
а гошко вратарчето да ни псува на мачовете и да го взимаме...незнам дали е както трябва

Пон Авг 30, 2010 2:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
То на нас може да не ни трябва, ама на него ние, българите, съвсем не му трябваме... Жалко, можеше да стигне далеч, за мене тоя вратар се размина с бляскавата кариера.
То нищо не се знае, ама не е на прав път за сега, според мен.

Пон Авг 30, 2010 3:31 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
http://topsport.ibox.bg/news/id_1401646009
май все пак има някаква надежда да не стане.

Пон Авг 30, 2010 4:34 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Hristov po dobur ot Jinior???
da be da ..
i le4kov togava e po dobur ot maradona...

Пон Авг 30, 2010 6:14 pm
Профил
Пристрастен

Мнение cs\V
Усещате ли какво става по оста:лефски-Метъла-Славия,а именно дават ни го без пари(щото Метъла си е скъпичък за наш Венци ),а наще си разтварят бузичките на дупенцата и 2 мача си падаме.Ще бъде голямо шоу.И стига сте пожелавали на Венци да си купува с парите лекарства(няма смисъл)много е стиснат,ще се лекува с билки.

Пон Авг 30, 2010 6:24 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Преди малко Венци каза по БТВ че за сега няма решение за М'Боли утре ще се знае ще стане ...

Пон Авг 30, 2010 6:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 553 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 56  Следваща