трансфери,селекция,кражби и продажби 3
Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Маншров и на мен ми харесва как се представя засега , Том доколкото знам може да играе и вътрешен халф , и крило , но за Дюлгера също ме е яд ... Мисля също , че има италиански паспорт и няма да заема място за чужденци, твърд титуляр за Локото си беше
Георги Христов , Том , Барбоса , Каптиев , Киков и Комленович на проби , за Урсула се говори - това е цял един нов отбор 
|
Вто Авг 31, 2010 10:48 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Този Том и той е от юношите 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Вто Авг 31, 2010 11:23 am |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
супер новина относно Дюлгера.
Браво! Най-накрая се разкара това селско леке. Този Том не го знам какъв е, но мисля,че не е чак толкова зле.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Вто Авг 31, 2010 11:47 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Локо Пд и Славия готвят сделка, но зациклиха
Сделка с обмяна на футболисти подготвят Локомотив Пд и Славия. По предварителна договорка между двата клуба при „белите” трябва да отиде бразилският халф Евертон Джилио - Том, за сметка на това в Локомотив ще трябва да играе Николай Дюлгеров.
В последния ден на трансферния прозорец обаче се появиха проблеми, които могат да стопират сделката. Те са свързани най-вече с бразилския футболист и неговия мениджър от страната на кафето, които трябва да обсъдят личните условия на Том и евентуално да се съгласят с тях.
Според запознати, самият футболист на Локомотив Пд също няма особено желание да сменя клубната си принадлежност. Двата клуба имат броени часове до затваряне на трансферния прозорец, за да решат проблемите и да разменят двамата играчи, като при всяко едно положение, двата тима ще запазят процент трансферни права на футболистите.
|
Вто Авг 31, 2010 12:37 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Помня, че Том изпълнява страхотно преки свободни.
Вто Авг 31, 2010 1:40 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Мнения на локомотивците за него :
Том не е във форма в момета. Добър в дефанзивен план при отнемане на топка, но много греши след като я отнеме при пас. Слаба физика като цяло, не е добър при високии топки и единоборства. Има хубаво центриране с десен крак и бие добре пряк свободни удари.
На мен лично Том ми харесваше много,най-голямото му достойнство е че играе със сърце и се раздава на 100 %.Може да играе и като дефанзифен и като офанзивен халф.Върши много черна работа и по-трудно се забелязва на терена.Основен недостатък е паса му,които често греши и предоставя възможности за контраатака.Том тъкмо навлезе във форма и ще ви върши чудесна работа.Като чета мненията ви за Дюлгеров смятам,че това са еднотипни играчи с едни и същи достойнсва и недостатъци.Незнам за к'во ги раменят.Аз си мисля,че ще останете доволни от Том.
Не го знам тоя Дюлгеров как играе ама МНОГО АМА МНОГО МЕ Е ЯД ЗА ТОМ ! Вярно е не е в най-добрата си форма но момчето милее за отбора, познавам го лично и сам ми го каза днес, че не иска да ходи там, а ако остане в Локомотив ще е в дубала.... пълна простотия
Ще ми липсва Том макар , че от миналата година има спад в формата , но винаги се раздава и играе със Сърце .
На мен лично Том не ми харесва като футболист. В дефанзивен план се справя - спира атаки, прекъсва пасове, бори се, отнема топката. Но ако до него няма подходящ играч който да даде пас, да направи атака - нещата свършват до там. Тръгне ли напред - лесно губи топката, няма извеждащ пас, няма поглед върху цялата игра. Пак казвам - лично мнение.
|
Вто Авг 31, 2010 1:57 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Помня, че Том изпълнява страхотно преки свободни.
Май го бъркаш с Даксон.
|
Вто Авг 31, 2010 2:03 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Между другото Янко Вълканов е свободен агент и преговаря с Берое-Защо да не си го вземем?Наше момче има качества - ето ти го необходимия флангови играч.А днес Георги Христов е давал интервюта пред Гонг колко обича "Левски".........Писна ми от такива.
|
Вто Авг 31, 2010 2:08 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
Като обичат "Левски" да си седят там!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Авг 31, 2010 2:11 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Емил Велев одобри халф
Старши треньорът на Славия Емил Велев остана доволен от показаното в пробния период от Стефан Киков и дефанзивният халф, който може да играе и като бек, ще остане в отбора на „белите”. За последно Киков игра за Сливен, но след три годишен престои в града под Сините камъни футболистът реши да смени обстановката и да заиграе в друг клуб. По всяка вероятност Киков ще се обвърже с „белите” за следващите три години.
„Киков е опитен футболист и е на хубава футболна възраст 28 години, с което мисля че ще е от голяма полза за нас”, сподели за Гонг наставникът на най-стария столичен клуб Емил Велев.
Ситуацията около другия футболист, който от вчера почна тренировки с тима на Славия, Владимир Каптиев не е ясна към този момент. Каптиев продължава да тренира с „белите”. Днес обаче се появи информация, че бившият клуб на Каптиев Дунав Русе може и да се спаси, което може да доведе до евентуално завръщане на младия футболист в край дунавският град.
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Деян Комленович бе отпратен от Славия след привличането на Георги Христов.
A иначе не знаех , че Янко е свободен агент , чудесно ще е да го вземем наистина - http://en.wikipedia.org/wiki/Yanko_Valkanov
|
Вто Авг 31, 2010 2:16 pm |
|
 |
|