Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 17, 2025 11:45 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 172 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Следваща
 "СЛАВИЯ" - ЦСКА 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
днес на кокала му свалям шапка, евала тактически мача бе заспал...цял ден нямаше как да вкарат
на вратаря още много му пари топката и му треперят краката, бат Дана много стабилен, дениран много игра и покриваше доста пробойни, ради димитров също бе на ниво, пеев и евреина се сработиха, само дето тошко колев не бе за този мач, той си става вече за резерва срещу провинциялните отбори

Нед Сеп 19, 2010 9:31 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Шапка пред всички бели фенове!

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Сеп 19, 2010 9:35 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ага дуууууу ду ду :lol:

Нед Сеп 19, 2010 11:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
всеки трябва да се бори и да се дава шанс,за да играят най-добре подготвените за всяка среща.
Да не паднем от високо в следващия мач.

Пон Сеп 20, 2010 6:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Чорбарите прекалиха.Определят загубата като "позор".Ало чорбарите толкова ли е странно и нелогично ЦСКА да падне от Славия?

Пон Сеп 20, 2010 8:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не мога да разбера докога ще толерират червените терористи , които чупят и трошат , а и вчера обиждаха на расистка основа Виктор Дениран :evil: :evil: В нормалните държави за расизъм се отнемат точки :!:

Пон Сеп 20, 2010 9:20 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не бях ходил на мач повече от година и половина, но иманно мач като вчерашния могат да ни върнат на стадиона. Беше ми адски кеф да видя на живо тази сладка и хъбава победа.
Истината, е че играхме с много хъс и желание (няма как иначе да е с толкова сини в отбора ни). Можехме да бием и с повече, но за жалост наще не си повярваха до края на мача. Толкова слаб ЦСКА не съм виждал от много време, но това не трябва да умаловажава победата ни. Браво и на играчи и на публика. Ако вземем и мача с Черноморец се надявам да видим доста повече публика следващото домакинство.

Не искам да критикувам, но някои футболисти се показаха доста бавни и тромави. За съжаление и Генев и Маншаров издъхват срещу по-бързи нападатели, но пък вчера ккмпенсираха с много борба и себераздаване.
Страхотен мач за Дяков и Дениран като крайни защитници.
Вратарчето само е нестабилно и трябва да се мисли по въпроса.

Радостно е, че взехме победа срещу ЦСКА, чакана повече от 8 години. За съжаление не знам какво трабва да стане за да бием "Левски"...примерно един светкавичен трансфер на 10-12 чорбалини като Спас Делев и сие, които да се метнатн на "Левски" както сините вчера се метнаха на Чорбалин :D

Пон Сеп 20, 2010 10:56 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
чорбарите всеки сезон са мега слаби до нашия мач и винаги ние ги реанимирахме, така че виждали сме и по-слаби цска и малко по-силни, но тоя път ги дозакопахме!!!

Айде честито!!!

Пон Сеп 20, 2010 11:02 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мноооого сладка победа! И мноооого голямо БЛАГОДАРЯ на отбора и феновете, които го подкрепиха на стадиона!

Но тази победа поражда в мен редица въпроси, като например:
1. Дали не предстои промяна в ръководството? Защото същото това ръководство досега изглежда не искаше да побеждава червените боклуци. И ако прекрасният вчера на терена и пред журналистите Дани Пеев не знае, не може или не иска да отговори на журналистите на въпроса защо 8 години Славия няма победа над цска, то аз поне знам кой е любимият отбор на Маджо, в който той се е състезавал, през цялата си спортна кариера като борец и защо до сега не му ставаше мъчно, когато Славия падне от тях, при това в много от случаите - с нечестни похвати...
2. Или пак надделя "спортният интерес" на ръководството към ... ТОТОТО? В такъв случай - задължително е да бием и Черноморец следващия кръг!
3. Или пък просто вчера наистина беше денят на Славия и с повече късмет и самораздаване на футболистите най-после успяхме!

Кой знае, кой ...

Аз знам само, че Славия не е "умрял отбор" и че ако действително има фейрплей, както от страна на нашето ръководство, така и от страна на по-богатите отбори, то няма да закъснее денят, в който отново ще пием шампанско от шампионската купа!!!

И нека си го пожелаем и да продължим да мечтаем - повече победи, повече успехи, повече публика!!!

Пон Сеп 20, 2010 12:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
На всички изтрезнели - честито,
на останалите - НАЗДРАВЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пон Сеп 20, 2010 12:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 172 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Следваща