"Славия" - ПФК ""Левски"" АД
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Със стари курви нов бардак не се прави.Данчо Петков да си ходи.
|
Нед Ное 07, 2010 8:23 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
"А" сектор целия фул със слависти...стабилна агитка, но с Цска стояхме по-добре - накратко относно публиката, за футболистите - един неадекватен Данчо Петков...този ни е закопавал толкова пъти, омръзна ми от него...какъв капитан е този мекащ селянин ?! Слуга на дебелия...то не бяха смешни дузпи, мача със "Спартак" Варна ще го помня винаги...и куп други простотии, Тошко Колев - не става, не се движи...не е за Славия, благодаря му за лоялността и всичко, но престоят му в Славия трябва да бъде прекратен...За Илийката ще кажа, че може още да даде и да научи младие около себе си...Стефано има качества, дано тази грешка му е първа и последна...и така, Г. Христов му давам срок до мача с Локо София да покаже, че е играл някога професионален футбол ниво "А" група...щото от отиграванията му се забавляват много феновете на другите отбори..... остава кофти чувство, че не ги сгазихме тия оръфляци говежди от покрайнините на софия....next time 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Ное 07, 2010 8:39 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Голяма агикта, много бели фенове, купон по трибуните.
Другото за хората разбиращи от футбол.
ама си е друго като има слависти около теб навсякъде,а? а иначе дайте да не ходим на мачове.
сасъд за ЛЕФСКИ КЕНЕФСКИ, сасъд братя за умрелите им наркоманизирани фенове и един голям сасъд за конспирациите с дузпи и прочее.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Ное 07, 2010 8:49 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Сайтовете нямат какво да пишат има некви ебахти заглавията
Лилиййй майко, какви бомби на Славия - "Левски"
Феновете на "Левски" превзеха "Овча купел", Славия също извади агитка
Teя журналята нямат какво да кажат и се чудят какво да пишат.В Ловеч пак имаше некви журналисти тарикатчета ,ама в последно време нищо не могат да кажат
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Ное 07, 2010 9:13 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
В България няма читави и обективни журналисти, броят се на едната ръка тези, които са и те биват потъпкани от масовката.
Знам, че четете журналисти долни- затова сасъд за вас и владо зарков на вена да пукне, а майкъла да си забоде винкел отзад.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Ное 07, 2010 9:36 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
те спортлайн са си верни на името
това с журналстиката е проблем на цялото ни общество, ако не се посещаваха тези сайтове нямаше да ги има- ставаме консуматори и жадни за жълтини. (Това не е само в България) Все ми се иска публиката на Славия да е над тези неща.
|
Нед Ное 07, 2010 9:41 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Aз съм на същото мнение за Даната. Писна ми след всеки мач тоя да ми вика "Извинявам се" и "Съжалявам". Аз викам на мача с Монтана един трансперант. "Дедо Дана, и ние съжаляваме, но вече си за пенсия!"...
Нед Ное 07, 2010 9:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
О да , Майкъла го забравих - ами ето какво дерби е Славия - "Левски" прасе пелтечещо , най-старото софийско , много преди комунистическото четирибуквие да бъде създадено с указ 
|
Нед Ное 07, 2010 9:50 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: О да , Майкъла го забравих - ами ето какво дерби е Славия - "Левски" прасе пелтечещо , най-старото софийско , много преди комунистическото четирибуквие да бъде създадено с указ 
Стой и гледай този педал Майкъла как щесе скъса да хвали Славия.Такъв си е той- двуличен ,елементарен.Поне от 15 години при всеки трус на Армията ходи да се предлага за началник и все не го взимат.
|
Нед Ное 07, 2010 10:00 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
C/\ABuCTA написа: Aз съм на същото мнение за Даната. Писна ми след всеки мач тоя да ми вика "Извинявам се" и "Съжалявам". Аз викам на мача с Монтана един трансперант. "Дедо Дана, и ние съжаляваме, но вече си за пенсия!"... много е НАГАЛ СЕГА ГЛЕДАХ ИНТЕРВЮТО МУ НАИСТИНА СЕ ДЪРЖИ КРЕТЕНСКИ КАКТО С ИГРАЧИТЕ ТАКА И НА ИНТЕРВЮТО
|
Нед Ное 07, 2010 10:04 pm |
|
 |
|