Автор |
Съобщение |
KingDim
Пристрастен
|
saract написа: Славист пред дебют за националния
Аз че се напих снощи напих се.Но пък Генев национал............
И все пак не е честно.....Ако някой от Славия въобще заслужава място в национала това е Галин Иванов.Единственото хубаво е че тази повкивателна е сигурен жокер за скорошен трансфер на Генев.
Да ама Галин вкара гол на говеждия отбор и как ще го викнат в националния
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Сря Ное 10, 2010 11:28 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Виктор Генев: Славия е причината да съм в националния отбор
Младият футболист на Славия Виктор Генев коментира пред Гонг повиквателната си за националния отбор.
„Много съм щастлив от този факт. За мен това е чест, че ще играя за България. Надявам се да получа шанс за изява и да покажа нужните качества за националния отбор”, заяви Генев.
„Славия е причината да съм в националния отбор. През миналия сезон изиграх много малко мачове. Сега играя редовно, което за млад футболист е много важно. Много съм доволен, че в момента играя и се стремя във всеки мач да показвам високо ниво”.
„Честно да си призная и аз съм изненадан от тази повиквателна. Очаквам обаче че и други футболисти от нашия отбор същ могат да попаднат в държавния тим. Даниел Пеев, Галин Иванов, Богомил Дяков също имат качества за националният тим. Целта ми е да се представя добре, за да може и за в бъдеще да получавам повиквателни”, допълни Генев.
|
Чет Ное 11, 2010 7:08 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Смях в залата , Галиндо какво трябваше повече да направи за да бъде повикан , може би да вкара със задна от центъра 
|
Чет Ное 11, 2010 7:22 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
Хахаха това, че е вкарал един гол не значи, че трябва да го викнат в националния... защо не вкара на Етрополе в края на мача, защо пропусна още 125912305230512 положения?!.. Галиндо не е за националния, каквото и да си говорим 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Чет Ное 11, 2010 8:37 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
White Avalanche написа: Хахаха това, че е вкарал един гол не значи, че трябва да го викнат в националния... защо не вкара на Етрополе в края на мача, защо пропусна още 125912305230512 положения?!.. Галиндо не е за националния, каквото и да си говорим 
Прав си за тези неща , но Виктор Генев пък е още по-малко за националния  И все пак Галин е може би най-доброто българско дясно крило в А група , много по-добър от Дани Младенов да речем 
|
Чет Ное 11, 2010 8:58 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Viktor4o_Rs написа: White Avalanche написа: Хахаха това, че е вкарал един гол не значи, че трябва да го викнат в националния... защо не вкара на Етрополе в края на мача, защо пропусна още 125912305230512 положения?!.. Галиндо не е за националния, каквото и да си говорим  Прав си за тези неща , но Виктор Генев пък е още по-малко за националния  И все пак Галин е може би най-доброто българско дясно крило в А група , много по-добър от Дани Младенов да речем 
Мене ако питате, нито един от двамата не е за националният. Аз бих искал да видя Дани Пеев !!!
Чет Ное 11, 2010 10:18 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Галично има половин финт!!! Блажко поне имаше един цял едно време
Освен това е адската лакомия и вкарва веднъж на 20 положения. Това, че е направил един силен мач не значи, че е за националния. Той просто не показва израстване нито в техническо отношение нито като държание, няма амбиции, няма лидерство и характер....имам чувството, че го кара по инеркция - ако върви отбора и той играе, ако сме в дупка се покрива и той по терена...типичното чалга мислене. Десито яко му е размъти главицата.
Малко критично се получи, но наистина не е готов за национал....може би след време и още много работа да!
Дани Пеев също не е показал кой знае каква игра, но той просто стои по-стегнато, по-сериозно на терена, опитва се да се нагърпва с отговорност, да води момчетата напред....това са много важни качества за всеки един спортист!!!
|
Пет Ное 12, 2010 10:21 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Пет Ное 12, 2010 4:57 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
e tova 6te vlezne v istorita
_________________ FAR, FAR NORD
|
Пет Ное 12, 2010 5:26 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Славия ще чупи каръка срещу Монтана
Славия най-вероятно ще излезе без капитана си Йордан Петков срещу Монтана днес.
До последно треньорите на белите ще умуват дали да оставят Петков в групата, но по всяка вероятност това няма да се случи.
Собственикът на белите Венци Стефанов и треньорът Емил Велев са ядосани на защитника за направената дузпа в мача с "Левски", която коства победата на Славия.
Домакините излизат за задължителна победа срещу Монтана, тъй като са без успех вече 4 поредни срещи.
СХЕМИТЕ
Славия ще излезе в схема 4-4-2. Атаката ще бъде водена от голмайстора Николай Божов и Георги Христов.
В центъра на защитата като партньор на Виктор Генев се очаква да започне бразилецът Барбоса.
Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки ще заложи на състава от последните 5-6 мача.
Гостите ще излязат в схема 4-5-1, като на върха на атаката ще бъде Мирослав Антонов.
Зад него ще действа плеймейкърът Мирослав Иванов.
КОНТУЗЕНИТЕ
С травма в Славия е Том Маншров. Атанас Фиданин и Мурад Ибрахим от Монтана също пропускат срещата поради контузии.
Капитанът Даниел Гаджев не е в групата заради наказание.
В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Славия завърши 2:2 с "Левски" на Овча купел, а Монтана загуби с 0:2 от лидера в класирането Литекс.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Съб Ное 13, 2010 10:07 am |
|
 |
|