Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Днеска защитата беше пълна анархия, да се връща капитанската лента на БАТ ДАНА!
|
Съб Ное 13, 2010 10:33 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
Death_Squad написа: Днеска защитата беше пълна анархия, да се връща капитанската лента на БАТ ДАНА!
ши
зо
фре
ни
к
днес пак бяхме слаби в защита,но с тоя продажник сме още по-зле
Съб Ное 13, 2010 10:47 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13221 Местоположение: SOFIA
|
Ставаме като "Барса" на Кройф - зрелищни мачове независимо с кого играем  По - добре 3:2 отколкото 1:0. Важни са трите точки и фактът, че през цялото време водехме в резултата и изхода от двубоя не беше поставен под съмнение и за минута.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Ное 14, 2010 4:00 am |
|
 |
misho_slaviq
Познат
|
slavist написа: saract написа: Проблема е в липсата на качествен дефанзивен халф.Нито един от четворката халфове не обича да се занимава с защитни истории и да руши играта на съперника.А такъв играч е необходим. Цитат: Ние си имаме перфектен дефанзивен халф - Ники Дюлгеров , просто Кокала изпълнява поръчка като не го пуска в игра ( това го чух случайно) . Що се отнася до евреина , тоя е толкова измислен ,че няма повече накъде- като балерина се разхожда , нито веднъж не съм го видял да влезе на шпагат или да скочи за висока топка ! |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Славия уреди контрола за паузата
"Белите" мерят сили със Спортист (Своге) във вторник на "Овча Купел"
Славия уреди контрола за паузата в шампионата. "Белите" ще мерят сили с втородивизионния Спортист (Своге). Проверката ще е във вторник от 14:00 часа на стадион "Славия".
Както е известно, в сряда - 17 ноември, националите на България ще играят контролен мач със Сърбия (съседите връщат визитата от есента на 2008 г., когато в Белград ни разбиха с 6:1). Сред повиканите в представителния отбор е и защитникът на Славия Виктор Генев.
Следващият шампионатен мач на "белите" е след две седмици - гостуване на Локомотив (София) на 27 ноември. Другата събота пък избраниците на Емил Велев ще се играят 1/16-финал за Купата на България срещу Лудогорец в Разград. /БЛИЦ
Да се уведоми онзи лудак фен на Своге с жълто яке Миньор на мача на Славия вчера , да се уведоми , да се , се 
|
Нед Ное 14, 2010 3:41 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
тоя Генев е по-бавен и от бат Дедана...нямам думи и за двата гола дето ни ги вкараха.
По-добре да върнат Дюлгеров да играе двойка защитник с някой малък от нашата си школа...
мача с локото ще е тежък. Обикновено играем успешно там, но с тази защита не ми се мисли....а и няма с какво толкова да ги накажат...макс 1000-2000лв глоба...
|
Пон Ное 15, 2010 10:03 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Пон Ное 15, 2010 10:39 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Асамоа вече е прододен и едва ли ще си даде зор сещу нас.
|
Пон Ное 15, 2010 10:40 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
|
Пон Ное 15, 2010 4:04 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13221 Местоположение: SOFIA
|
Нападателят на Славия Георги Христов заяви, че е загубил желанието си за игра по време на втория сезон в бившия си клуб "Левски". Въпреки това, той не таи лоши чувства към "сините".
"Гонзо и Ясен Петров ми казаха, че ще разчитат на мен, но аз исках да сменя обстановката. През втората ми година в "Левски" загубих желанието си за игра. Радвам се, че сега отново футболът ми носи щастие", заяви Христов.
Той премина в Славия в края на август. Ако беше останал на "Герена", трябваше да се бори за място в състава със звездата Гара Дембеле и с младата надежда на "сините" Исмаил Иса. Затова Христов предпочете трансфера при "белите".
Нападателят реализира първите си две попадения за новия си клуб в миналия кръг срещу Монтана. За изявите си той получи наградата за най-добър футболист на 14-ия кръг на "А" група.
"Чувствам се много добре тук. Много се радвам, че амбициите тук са големи. Искаме да стигнем поне до финала на Купата, за да можем да играем в Европа. Това е най-прекият път до там", добави Христов.
Той премина в "Левски" през 2008 г. след истинска трансферна сага с предишния му клуб "Ботев". Пловдивчани отнесоха казуса с трансфера му чак до Спортния съд в Лозана и заплашваха, че ще провалят кариерата му. Въпреки това, Христов иска един ден да се завърне при "жълто-черните".
"Един ден и това ще се случи. Искам да играя отново за "Ботев", но не мисля, че това ще стане толкова скоро", завърши нападателят на Славия.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Ное 20, 2010 6:36 pm |
|
 |
|