Автор |
Съобщение |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
Мен ме интересува едно: ЗАЩО НАБИХТЕ ХОРАТА В ТРАМВАЯ 
_________________ White club for white people
|
Съб Ное 27, 2010 11:41 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
^
иначе след мача много хубав коментар на Дани Пеев
а при първата ни дузпа абсолютен червен картон за буфера
|
Съб Ное 27, 2010 11:54 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Още преди време бях казал, че Кунчев може да е голям талант, но преди да стане голям вратар ще трябва доста да изстрадаме, доста глупави и неточни негови намеси да видим, трябва един вид да изживеем израстването му. Неговите грешки ще се отразяват на резултатите на отбора, неизбежно е. Не може да гоним високи цели когато нямаме опитен вратар, който да ръководи отбраната пред него и да вдъхва стабилност с намесите си. Кунчев не трябаше да бъде налаган като спешен вариант след напускането на М'Боли.
Може да ми говорите ала Венци, че ни трябват еди какви си младоци, от еди кои си от юношески формации, но истината е, че това с юношите се изтърка, а на Дебелия му е най-угодно така. Искаме Славия да е фактор в първенството, искаме Европа, а сме тръгнали с трици да ловим маймуни. Е, не става, съжалявам. Видно е, че имаме своите моменти проблясъци, на които се радваме и така вярата ни се подклажда, докато дойде следващото падение. И след това нови надежди и обещания преди отново да се сблъснем с горчивата реалност. Кому е нужно всичко това ? За капак държим и несретниците от Герена, та картинката придобива съвсем завършен вид. Ама така ще е, като търпим един човек да яде от баницата, ама нали знаете, че не е луд онзи, който яде от нея, а тези, коuто му я дават.
Нед Ное 28, 2010 12:00 am |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
white crusader написа: Мен ме интересува едно: ЗАЩО НАБИХТЕ ХОРАТА В ТРАМВАЯ 
Не ги е срам
Хулигани 
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Нед Ное 28, 2010 12:10 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
white crusader написа: Мен ме интересува едно: ЗАЩО НАБИХТЕ ХОРАТА В ТРАМВАЯ 
ей, да не сте направили някаква простотия 
|
Нед Ное 28, 2010 12:12 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Death_Squad написа: ^ иначе след мача много хубав коментар на Дани Пеев а при първата ни дузпа абсолютен червен картон за буфера
Абсолютно! +1
Дани Пеев ми се вдигна многократно в очите с това си изказване.
Нед Ное 28, 2010 12:25 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Дани Пеев е може би най-интелигентният футболист в А група и съм горд, че играе в Славия , мен ми направиха впечатление и думите му за статистиката срещу тях , като каза , че ако не бяхме паднали , подобрявахме рекорд от поредни мачове без загуба с Локо . Интересно колко ли други наши го знаеха това 
|
Нед Ное 28, 2010 12:34 am |
|
 |
agg
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Ное 30, 2003 3:14 am Мнения: 368 Местоположение: СОФИЯ
|
Стана истинско дерби радвам се че присъствах на живо. Много хубав мач прекрасна публика. Всичко имаше и такива мачове ще върнат публиката ни по стадионите. Доказахме, че правим по хубави дербита от животните. Надявам се да спечелим Купата на България.
|
Нед Ное 28, 2010 12:34 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Нед Ное 28, 2010 1:18 am |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
Наще глупаци, ако имаха повече от една мозъчна клетка, тоя мач отиваше на много на 0, но малшанс... Важното, е че вие сте доволни
|
Нед Ное 28, 2010 2:21 am |
|
 |
|