Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юни 20, 2025 9:22 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
На мене ми харесва.. Може и да стане футболист от него, но трябва в голям отбор с дисциплина и тренировки.
Иначе се съмнявам да дойде при нас, почни невъжможно ми звучи.

Съб Дек 04, 2010 8:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Говорите си наизуст - нито има някакъв шанс да дойде, нито го иска някой това леке, нито е собственост на ЦСКА , че да го менкаме за Райс :wink:
100 пъти по-добре Галин Богданов или Киро Огнянов, отколкото Лептена 8)

Съб Дек 04, 2010 10:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бразилци съдят Лечков

Адриано Миранда и Давид Лазари също напуснаха Сливен

Бразилските футболисти на Сливен Адриано Миранда и Давид Лазари последваха Дуци Симонович и също напуснаха клуба.

БЛИЦ разбра, че двамата играчи вече са подали жалби срещу Йордан Лечков и ще го съдят за неизплатени заплати по примера на Илия Илиев.

Миранда и Лазари ще бъдат последвани и от други футболисти на "войводите", които са бесни на кмета на Сливен.

Лазари не го познавам, но Миранда винаги ми е правил добро впечатление , а и е крило, където имаме нужда от подсилване :roll: От Сливен внимание заслужава и Деян Христов 8)

Нед Дек 05, 2010 10:39 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Райс Мболи: Не искам в ЦСКА

Вратарят отказва да продължи кариерата си при “червените” заради намаляването на заплатите, напира за трансфер в чужбина

Райс Мболи няма намерение да продължи кариерата си в ЦСКА, научи БЛИЦ. В разговор между алжиреца и боса на Славия Венци Стефанов, който държи правата му, вратарят е заявил категорично, че иска да напусне Борисовата градина.

Мболи не желаел да остане при “червените” през пролетния полусезон най-вече заради предстоящото свиване на бюджета в клуба. Шефовете на фирма “Титан” взеха решение да намалят драстично парите от януари месец нататък, като това ще рефлектира предимно върху заплатите на играчите.

“Какво да правя тогава в ЦСКА? Аз искам да си получавам редовно парите, а и нали предварителната уговорка беше да остана само до края на есенния полусезон, след което да бъда продаден”, недоволствал Мболи.

Източници на БЛИЦ съобщиха, че вероятността алжирецът да бъде продаден в чужбина през януари се е увеличила значително.

“Тази седмица очаквайте новини около Мболи”, лаконично заяви наш информатор.

Добро утро Виетнам, ше се сетиш :lol: :lol: :lol:

Пон Дек 06, 2010 12:52 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ха, неблагодарното овчарче....ела да риташ с мен всяка събота от 9 ч. на стадион Академик :lol:

Пон Дек 06, 2010 6:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Венци Стефанов: Какъв е тоя вой?! Само Патриарх Максим не търси Райс
Президентът на Славия Венцислав Стефанов сам пожела да говори пред Гонг за „проблема” с Райс Мболи. Вратарят, който играе под наем в ЦСКА, не се яви на тренировката на „червените” днес, и предизвика куп въпроси. Стефанов потвърди, че Мболи е болен, а освен това разкри и интересния факт, че Славия плаща заплатата на стража.
„Нищо не искам да кажа. Просто се чудя, какъв е тоя вой, каква е тая простотия?! Само от кабинета на Партирах Максим не се обадиха да питат къде е Райс Мболи. Момчето лежи вкъщи с температура, обадил се е на трима съотборници. Освен чорбар и левскар, друг не може да направи такова нещо, да създаде паника,” в свой стил изстреля Стефанов. „Аз знам къде е, защото се интересувам от моите момчета.”
Тъй като е съобщил на свои съотборници за заболяването си, Мболи е преценил, че може да не се обажда на треньора Милен Радуканов. „Защо да си вдига телефона, след като е звъннал. Само на мен ми звъннаха 10-15 ваши колеги. Добре, че съм по-устат, за да ги сложа на мястото им. Безкрайни простотии,” заяви Стефанов по темата.
„Като иска Радуканов, нека да го глобява. Това е техен проблем. Не се бъркам в управлението и в подхода. Аз не се бъркам на моя треньор, камо ли на Радуканов,” добави босът на Славия.
„Не мога да разбера едно нещо. Редно ли е някакъв такъв минимален проблем, да става тема номер 1 на българското радио, на българските вестници,” продължи да кове по журналистите Стефанов.
„Може да играе и в Непал, Монголия, има такива отбори. Във Франция може да играе ганкиното, този полусезон. Защо да няма вариант да се върне в Славия?! Може да играе в два отбора – Славия и ЦСКА. Вие ли го решавате това?!,” коментира още бъдещето на Райс Мболи Венци Стефанов.
Стефанов разкри факт:„Заплатите на Райс Мболи се плащат от Славия. Райс Мболи никога не се е редил на касата на ЦСКА, Райс Мболи никога не е оставал без пари.”
„Някога да съм си оставил каруцата в калта?!,” завърши Венци Стефанов на въпрос кога ще се реши бъдещето на вратаря.

Пон Дек 06, 2010 7:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Двамата най-опитни футболисти на Славия Йордан Петков и Тодор Колев бяха освободени от отбора вчера. Около обяд старши треньорът на тима Емил Велев привика играчите и в частен разговор им съобщи, че няма да разчита повече на тях.

Техният бенефис с белия екип се оказа мачът с "Левски", завършил 2:2. В тази среща въпросните играчи се запомниха с две фрапантни грешки, които лишиха Славия от първа победа над „сините" от 7 години насам. При 2:1 Колев изпусна отлично положение, а в 88-ата минута Петков направи глупава дузпа срещу Александър Киров, след чието изпълнение резултатът страна 2:2.

Не само този мач обаче е причината за раздялата с Петков и Колев. Както е известно, президентът на „белите" Венцеслав Стефанов неведнъж заяви че иска от Емил Велев да гради отбор, в който играят предимно млади момчета, тъй като с опитните футболисти „белите" така и не можаха да се класират за евротурнирите през последните години.

Йордан Петков е в Славия от 2001 г. За този период той изигра 159 мача за „белите в „А" група. В тези срещи защитникът се разписа 8 пъти. В по-голямата част от срещите Петков беше капитан на отбора. Колев пък дойде в „Овча купел" преди пет години.

Оттогава до 13-я кръг на настоящото първенството нападателят изигра 98 мача, в които вкара феноменалните 46 гола. По този показател той е наравно с най-голямата звезда на „белите" през този век Благой Георгиев.

Наставникът на Славия Емил Велев коментира освобождаването на двамата.

„Знам, че този момент е много тежък за тях двамата. Просто нямам друг избор. Трябва да се даде път на младите", сподели Велев. „По този повод искам да ви разкажа една история. Както знаете, през сезон 1995/96 бях капитан на "Левски". След това от моя бивш отбор от Израел - Ашдод, поискаха да се върна.

Аз го направих, проведох подготовка и след 2 или 3 мача треньорът, който ме познава много добре, ме освободи. Бях шокиран. Все пак преди това бях играл в Ашдод 7 години. Аз му казах, че не му преча, тъй като имам израелско гражданство и не заемем място за чужденец. Той обаче бе непреклонен.

След това подписах с Апоел Батян и играхме срещу Ашдод. В този мач аз вкарах гол и публиката на Ашдод започна да освирква треньора, който ме освободи. Това е футболът", разказа Велев.

супер новина :P

Вто Дек 07, 2010 9:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Кокала прави Петков треньор
Йордан Петков може скоро да свали капитанската лента на Славия и да седне на резервната скамейка като помощник на треньора Емил Велев
Капитанът на Славия ще помага на Емил Велев
Дългогодишният капитан на Славия Йордан Петков почти сигурно ще стане помощник-треньор на белите. Такова е желанието на самия Емил Велев. Новината съобщи президентът на клуба Венцеслав Стефанов. По този начин на Овча Купел опровергаха спекулациите, че играчът и Кокала са в конфликт.
Петков изпадна в немилост след мача с "Левски" (2:2), когато направи дузпа в последните минути и сините се добраха до равенството.
- Лично Емил Велев иска Йордан Петков да му стане помощник. Така ще спрат да се говорят глупости как двамата са в конфликт - коментира Стефанов.
Йордан Петков в момента е на 34 г. Роденият във Велико Търново футболист започва кариерата си в местния Етър. Освен в Славия играе и в още един от столичните тимове - Локомотив. Той премина на Овча Купел именно от червено-черните през 2001 г. Оттогава има над 100 мача с бялата фланелка. През 2006 г. игра за малко под наем в турския Самсунспор, след което се завърна в Славия.
Стефанов отрече, че нападателят на руския Амкар (Перм) Мартин Кушев ще се завърне в Славия като играещ помощник-треньор.
- Аз лично настоявам Марто да си остане в Русия дори и като треньор, защото парите, които ще вземе там, няма как да ги получи в България. Той няма да идва в Славия - каза босът на белите.

Вто Дек 07, 2010 10:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
След като Митко Събев дига бяло знаме и се отказва от "Черноморец" не можем и давземем нещо от там?

Вто Дек 07, 2010 9:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
По-вероятно е Арсенал да стане шампион, отколкото да вземем някой от Черноморец :lol:

Вто Дек 07, 2010 11:32 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 84  Следваща