Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юни 20, 2025 11:31 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Еваларка на Кокала. :!:

Chelsea_69 : Ееее браво! Станахте шампиони 2-3 пъти с измисления ви отбор, и станахте голяма работа. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Вто Дек 07, 2010 11:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И Киков се раздели със Славия
Сря, 2010-12-08 14:33
Дефанзивният полузащитник Стефан Киков напуска Славия и ще си търси късмета в чужбина. 28-годишният Киков не е доволен от статута си на резерва на "Овча купел" и от факта, че старши треньорът Емил Велев не му дава шансове за изява.

Той се е договорил с ръководството на "белите" да не му правят спънки и да разтрогне по взаимно съгласие договора си с клуба още на първия арбитраж през декември.

"Сам реших да си тръгна от Славия. Няма никакви скандали, просто тук не можахме да се сработим", обясни играчът. Очаква се до седмица Киков да замине на проби в чужбина като варианти са отбори от Казахстан, Турция, Кипър и Румъния.

"Наистина имам няколко варианта за чужбина, но да играя навън не ми е фикс идея. При добра оферта от сериозен наш отбор с амбиции мога и да остана и в България", обясни Киков.

Футболистът вече има предложения от три български отбора, но първо изчаква да разбере условията от чужбина.

даже не съм знаел ,че го имаме в отбора тоя :D :D :D :D :D

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Сря Дек 08, 2010 3:10 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Тодор Колев: Кокала постъпи некоректно с мен

От 6 декември 2010 г. Тодор Колев и Йордан Петков не са футболисти на Славия. Двамата най-опитни играчи на „белите" бяха освободени от старши треньора на тима Емил Велев след дълги години вярна служба.

Новината, която първи..Меридиан Мач" ви съобщи, бе потвърдена след това и от самия Велев. Вчера вестникът потърси за коментар голмайстора на отбора през последните години.

Ето какво каза Тодор Колев за читателите на първия футболен всекидневник.

- Тодоре, очакваше ли, че Емил Велев ще те освободи?
- Честно, не съм очаквал.

-Защо напусна Славия през задния вход?
-Искам да ти призная нещо. И без това нямаше да подновя договора си. Той изтичаше през лятото, а на мен не ми се играеше повече в Славия. Пет години с известни прекъсвания са достатъчно.

-Преди това говорил ли си с някой от Славия да напуснеш отбора?
-Преди известно време исках да ме пуснат без пари. Да го направят като жест към мен. Играеше ми се в чужбина, а и все още ми се играе.

-Сега накъде?
- В чужбина. Не искам обаче да разкрия в коя държава. Няма да играя в България, а освен това от наши отбори нямам предложения.

-Няма ли да играеш в Етър?
-Не, към този момент това няма как да се случи.

- Какви бяха отношенията ти с Емил Велев?
- Не сме контактували много-много. Той просто е много некоректен. Знаете, че играех с контузия, бях на инжекции, връзвах си коляното, стисках зъби... За жалост обаче това не бе оценено.

-Според слуховете от „Овча купел" основната причина за твоето освобождаване е слабото ти включване в дербито с "Левски"?
-Не знам дали е така. След този мач обаче отношенията ни с Емил Велев станаха лоши. Реално за двубоя с "Левски" нищо не сме си говорили. Просто с поведението си и аз, и той знаехме, че няма как да продължим да работим заедно.

-Значи още тогава е било ясно, че ще се разделите?
-Аз при този треньор не исках да продължа да играя. Радвам се, че ме пуснаха без пари и сега мога да заиграя във всеки отбор, който ме поиска.

-Статистиката ти е отлична. 98 мача в „А" група за Славия, 46 гола...
-Да, така е. Дори и през този сезон, в който започнах само два или три мача като титуляр, пак вкарах няколко гола. Винаги
съм готов да помагам на Славия.

-Какво ще кажеш за престоя си в Славия?
-Само хубави думи. Искам да благодаря на Венци Стефанов, на Веско Събев. На всички от ръководството. Яд ме е, че през тези години, в които играех в Славия, не стигнахме до по-челно място в класирането и съответно до участие в евротурнирите.

-Освен теб клубът се раздели и с Йордан Петков. Говорихте ли си вече с него?
-Да, още след като Емил Велев ни съобщи решението си. Той е от близо 10 години в Славия и определено заслужаваше по-добро изпращане. Поне да го бяха освободили през лятото. Сега той трябва тепърва да се чуди какво ще прави - да продължава да играе или да спира. Според мен с Данчо бе постъпено некоректно.

-Как ще се справи Славия без опитни футболисти?
-Трудно. Аз лично пожелавам успех на отбора, защото там прекарах отлични години. Като гледам обаче част от младите
момчета, не мисля, че отборът ще направи нещо сериозно през пролетта. Някои от тях не стават за Славия. Видяхме ги как играха срещу Локо (Сф) и Етър. Имаше много слабости. Без опитни обаче не става. Вижте в Милан колко играчи над 30 години има, а и това не пречи на отбора да е лидер в Серия „А".

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Чет Дек 09, 2010 1:34 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Тодор Колев сръвнява себе си и Йордан Петков с футболистите на Милан?!?!?!?!

Айде бегай, бегай...

Чет Дек 09, 2010 9:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Тези 46 гола на Тодор Колев за Славия са си факт.Но е и факт че за тези повече от пет години той така и не се превърна в истински лидер на отбора и не го поведе към победи.Кажете важен мач спечелен с гол на Тодор Колев.Иначе има качества и според мен можеше да даде доста повече на отбора.

Чет Дек 09, 2010 10:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
странно от какво е недоволен Тодор Колев..... плаща му се за да играе, ние го приютихме и го направихме футболист за да може да ходи и да изкарва пари на вън, когато го изритат се връща, търпим му постоянните контузии,.......вярно че не е лидер, а просто използвач ...да не би да е решил напечен мач с животинските отбори ? играл с травми, то и ние сме с травми и ходим на работа и когато лекара каже,че може и треньора прецени влиза и играе
ай сиктир от такива, като него

Чет Дек 09, 2010 11:01 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Отборите на Славия и Локомотив Пловдив си размениха играчи тази сутрин. Юношата на белите Николай Дюлгеров през пролетта ще играе на Лаута, а към Овча купел потегли бразилецът Евертон Джилио-Том.

Тази сделка трябваше да стане още преди започването на есенният дял на първенството, но тогава този вариант пропадна, защото беше часове преди затварянето на трансферният пазар и не стигна времето двете страни да се разберат.

За разлика от предишните преговори, когато бразилецът нямаше голямо желание да облече бялата фланелка, но след днешните преговори Том е променил мнението си и с радост ще играе за Славия.

Освен първото ново попълнение Том, наставникът на белите Емил Велев иска да привлече в отборът си още пет нови попълнения.

Освен с Дюлгеров белите се разделиха още с Тодор Колев, Йордан Петков, Стефан Киков и Радослав Рангелов.

Освен освободените Славия ще преотстъпи четирима от младите си футболисти в други клубове с цел натрупване на повече игрова практика. Това са Галин Богданов, Симеон Мечев, Емил Мартинов и Антонио Павлов.

Тези играчи ще бъдат постоянно наблюдавани от треньорското ръководство на Славия и при добро представяне ще могат да се завърнат на Овча купел.

жалко за преотстъпването на мечев и богданов

Чет Дек 09, 2010 3:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Е как Галин Богданов та той е готов за титуляр.А като освобождават и Данчо Петков оставаме с цифром и словом двама централни защитници.Само да не окаже че после ще съжаляваме за Дюлгеров - за мене си е много перспективен дефанзивен халф.

Чет Дек 09, 2010 3:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
A тоя Том какъв играе и как е по принцип ако някой знае да каже.
Жалко за Дюлгера и Ради Рангелов обаче.

Чет Дек 09, 2010 3:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Халф май по скоро дефанизивен - набор 1986 г.

Чет Дек 09, 2010 4:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 84  Следваща