Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 12:12 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ами или Мишо Венков или Янко Вълканов...? или ни бъзикаш :lol:

Сря Дек 15, 2010 1:25 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Червените с оферта за халфа, Велев не го дава

ЦСКА поиска футболиста на Славия Галин Иванов. Червените са се прицелили в талантливия халф и са влезли в преговори с президента на белите Венцеслав Стефанов. Дори двете ръководства да се разберат обаче, почти не съществува шанс крилото да заиграе при червените. Причината е, че треньорът на Славия Емил Велев не го пуска.
- Галин Иванов няма да ходи в ЦСКА. Няма никакъв шанс да заиграе на Армията. Ако ще напуска Славия, това ще бъде в посока чужбина. Иванов има още да се доказва, а след това да мисли за трансфер. Не му вдигайте много акциите - заяви за "7 дни спорт" Велев.
Президентът на Славия Венци Стефанов обяви по-рано, че Велев има последната дума по трансфера.
- Ако Галин Иванов му е много необходим, няма да го продаваме. Велев има последната дума - каза пред "7 дни спорт" Стефанов.
С оглед целите на Славия да се класира за евротурнирите, Велев едва ли ще промени решението си и ще се лиши от основен футболист.
- - -
Галин Иванов призна за ЦСКА

Футболистът на Славия Галин Иванов призна, че сериозен интерес към него има от страна на ЦСКА. Полузащитникът, който е минал през юношеските формации на "Левски" остави отлични впечатления с изявите си от началото на сезона в "А" група. Иванов призна, че е бил близо до трансфер в "червения" клуб и през миналия сезон, когато е бил харесан от тогавашния треньор Адалберт Зафиров.

"До вчера вечерта само бях слушал, че от ЦСКА имат желание да ме вземат. В късните часове се чух с хора от ръководството на "червения" клуб, с които разговарях. Не искам да споменавам имена. Тепърва ще помисля какво да правя", заяви за Topsport.bg Галин Иванов.

"Ако премина в ЦСКА това ще стане в началото на зимната подготовка на отбора. Още през пролетта, в края на миналия шампионат имах разговори с тогавашния треньор на отбора Адалберт Зафиров, но нещата си останаха на ниво разговори", разкри футболистът на "белите".

"Наясно съм, че желанието на ЦСКА да ме вземе е заради добрите ми игри на "Овча Купел". Мога да кажа, че Славия е класен отбор за нашето първенство и през тази есен показахме характер в много от мачовете. И аз като всеки български футболист имам желание един ден да играя в националния отбор", призна техничарят.

"Като всеки млад футболист и аз имах своя световен кумир. За мен това бе Тиери Анри. Харесвах неговите рейдове. А головете, които бележеше винаги бяха красиви", споделя Галин Иванов.
------
Оставям без коментар глупостите на Галин...
Въпросът е дали трябва да има солидна глоба за подобно изказване, когато треньорът е казал, че Иванов няма да ходи в друг български отбор.

Сря Дек 15, 2010 1:27 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венков едва ли ще е , а и не ни трябва при условие че имаме Виктор Дениран и Дреновички :D Тъпспирта не им вярвайте, Галин в аудиото за Livesport си каза, че иска в чужбина , а не в друг БГ отбор, така че няма смисъл да му скачате :roll:

Сря Дек 15, 2010 2:00 am
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение Ne
Ne e nikoi ot dvamata, vuoreki 4e mi se iska qnko da si se vurne ima kvo da dade na otbora ni!

Сря Дек 15, 2010 4:28 am
Профил ICQ YIM WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение !
Oba4e ot tolko futbolisti nikoi ne e ucelil pravilniq, joker igrae6e do skoro v grand v bg smeni 2 otbora i sega pak e v BG!

Сря Дек 15, 2010 4:30 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Само не кзвай Иван Иванов.............че за друг централен защитник не се сещам

Сря Дек 15, 2010 7:39 am
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Данчо Тодоров

Сря Дек 15, 2010 8:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Данчо тъча - не виждам логика в подобен трансфер.На неговия пост имаме достатъчно млади таланти.

Сря Дек 15, 2010 9:36 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Иван Иванов, Данчо Тъча , Валентин Илиев - макар че никой от тези не ми се вярва да дойде в Славия :lol: :lol: :lol: Сигурно е Йордан Тодоров, с оглед положението в Миньор - ако е той, аз бих бил доволен :wink:

Сря Дек 15, 2010 12:49 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение !!!!
Коко..не си играй на счупен телефон,ако знаеш нещо-казвай... :(

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Сря Дек 15, 2010 1:00 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 84  Следваща