трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
 ehe
hahah, to 6e pi6e po mediite skoro!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Сря Дек 15, 2010 1:59 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Коки хайде давай на ЛС пък ние няма да пишем из форума.не е честно така да ни палиш фитилите и после чакай пресата.........
|
Сря Дек 15, 2010 2:31 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Така или иначе ще сме 6-ти к'во значение има 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Дек 15, 2010 3:22 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Сря Дек 15, 2010 3:41 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
месля, че е Андрей Желязков ...преди време игра на този пост и в националния, а е и в България
айде или казвайте или да си играем с пишките 
|
Сря Дек 15, 2010 5:06 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Дек 15, 2010 5:45 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Ексклузивно за Novsport.com
Венци Стефанов и Емо Велев пред Novsport.com: Галин Иванов в ЦСКА? Няма такова нещо!
Президентът на Славия Венци Стефанов и треньорът на тима Емил Велев категорично отрекоха появилите се информации, че Галин Иванов е трансфериран в ЦСКА.
По-рано през деня бе плъзнала информация, че бившият младежки национал на България вече е уреден за "Армията", но се оказа, че няма нищо подобно.
"Няма нищо вярно в тези информации, незнам от къде ги черпите. Дали бихме се разделили с Галин? За това си говорете с треньора Емил Велев, защото аз не съм по спортно-техническата част. Той решава кой да продаваме и кой да привличаме", заяви пред Novsport.com. босът на "Белите" Венцеслав Стефанов.
Нашата медия успя да се свърже и с Кокала, който остана доста учуден от поредната глупост, която са написали нашите колеги журналисти.
"Какво? Галин Иванов в ЦСКА? Категорично няма такова нещо, Галин си остава при нас и няма да ходим там", лаконичен бе в мнението си бившият наставник на "Левски".
Самият Иванов пък отказа да коментира, дали би заиграл на "Българска Армия" и каза, че все още не е наясно с бъдещето си.
"Трансфер в ЦСКА? Незнам за подобно нещо", не скри учудването си младокът.
"Честно казано не мога да коментирам подобни неща и не знам от къде ги четете. Колкото до това, къде ще бъда след Нова година, не мога също да коментирам. Изчакайте, има време. Засега съм футболист на Славия", добави Галин.
|
Сря Дек 15, 2010 7:42 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
ЦСКА договори с Локо Сф и Славия двама нови
ЦСКА реално вече привлече двама нови играчи. В навечерието на последния мач за календарната 2010 година срещу Порто, босовете на „червените” стартираха зимната селекция на тима.
Според информация от Борисовата градина, вече е договорено привличането на Галин Иванов от Славия и на Светослав Дяков от Локомотив Сф.
На този етап новината е потвърдена единствено от страна на „червените”. Това е възможно да представлява и 50% от цялата селекция, която ще предприемат в ЦСКА. Шефовете на отбора категорично се заканиха, че ще вземат едва 3-4 нови играчи, но ще освободят много повече, най-вече от привлечените през лятото чужденци.
ЦСКА явно е на път да промени и заканата си от средата на тази година, в отбора да бъдат привличани само чуждестранни попълнения, като последните трима привлечени – Бандаловски, Дяков и Иванов са българи.
http://slavia.gong.bg/view_article.php? ... _id=175285
Ники Александров /
15 декември 2010 19:03
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Дек 15, 2010 8:51 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Венци ако не продаде Райс в силен руски отбор след този мач в Порто , никакъв бизнесмен не е 
|
Чет Дек 16, 2010 12:02 am |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
15 декември 2010 19:31
Ексклузивно за Novsport.com
Венци Стефанов и Емо Велев пред Novsport.com: Галин Иванов в ЦСКА? Няма такова нещо!
Президентът на Славия Венци Стефанов и треньорът на тима Емил Велев категорично отрекоха появилите се информации, че Галин Иванов е трансфериран в ЦСКА.
По-рано през деня бе плъзнала информация, че бившият младежки национал на България вече е уреден за "Армията", но се оказа, че няма нищо подобно.
"Няма нищо вярно в тези информации, не знам от къде ги черпите. Дали бихме се разделили с Галин? За това си говорете с треньора Емил Велев, защото аз не съм по спортно-техническата част. Той решава кой да продаваме и кой да привличаме", заяви пред Novsport.com. босът на "Белите" Венцеслав Стефанов.
Нашата медия успя да се свърже и с Кокала, който остана доста учуден от поредната глупост, която са написали нашите колеги журналисти.
"Какво? Галин Иванов в ЦСКА? Категорично няма такова нещо, Галин си остава при нас и няма да ходим там", лаконичен бе в мнението си бившият наставник на "Левски".
Самият Иванов пък отказа да коментира, дали би заиграл на "Българска Армия" и каза, че все още не е наясно с бъдещето си.
"Трансфер в ЦСКА? Не знам за подобно нещо", не скри учудването си младокът.
"Честно казано не мога да коментирам подобни неща и не знам от къде ги четете. Колкото до това, къде ще бъда след Нова година, не мога също да коментирам. Изчакайте, има време. Засега съм футболист на Славия", добави Галин.
Чет Дек 16, 2010 12:21 am |
|
 |
|