трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Автор |
Съобщение |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Данчо Петков пред Novsport.com: С Венци се разбрахме да бъда помощник-треньор на Славия
Бившият капитан на Славия Йордан Петков остана доста учуден от информациите, че новата му длъжност ще бъде скаут.
Екс-бранителят бе освободен от треньора на "белите" Емил Велев и от ръководството му предложиха да стане помощник на Кокала и той в крайна сметка прие.
Нашата медия бе първата, която съобщи новината, че Данчо е новият помощник-треньор на Славия, а тя ни бе оповестена от президента на столичния тим Венцеслав Стефанов.
Днес обаче излезе информация, че всъщност той ще изпълнява скаутски функции.
"Ще бъда скаут? Честно казано незнам точно какви функции ще изпълнявам. Говорихме с Венци Стефанов да бъда помощник-треньор в отбора и аз знам, че ще бъда такъв, но вече дали ще изпълнявам и някакви други функции, още не мога да ви кажа", лаконичен бе Петков, който се съгласи да говори пред Novsport.com.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Дек 16, 2010 12:22 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Кокала: На Галин му е добре в Славия
Трансфер няма да има, категоричен е треньорът на Славия
Треньорът на Славия Емил Велев беше категоричен, че трансферът на Галин Иванов в ЦСКА не стои на дневен ред.
"Галин няма да ходи никъде, остава си при нас. Говорил съм с Венци Стефанов по този въпрос и сме се разбрали. Кажете ми защо му е на Иванов да отиде в ЦСКА? Те вече приключиха в Европа, така че с тях сме на равни начала. Със сигурност той няма да играе при червените. Ако постъпи предложение от чужбина, ще говорим допълнително за Галин", коментира Велев.
|
Чет Дек 16, 2010 11:27 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нищо няма да стане от този трансфер а само размътиха главата на малкия.Чорбарите и техния журналистически слугинаж са гадни копелете и правят "медийни трансфери".За такова нещо в Европа налагат солидни глоби.
|
Чет Дек 16, 2010 11:38 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
риля Советов привлече 24-годишния вратар на Славия Райс Мболи, съобщава официалния сайт на клуба.
Мболи ще играе през следващите три години и половина в руския Криля Советов.
При подписването на договора в Самара присъства президентът на Славия Венци Стефанов и агентът на играча Мирчо Димитров.
Алжирският национален вратар, който през последните месеци игра под наем в ЦСКА, ще се присъедини към новия си клуб в началото на следващата година.
Агентът на играча Мирчо Димитров обаче заяви, че Мболи ще пристигне в Самара още през следващата седмица, за да се запознае с обстановката в отбора и града, а след това отново ще пътува до Франция.
Отборът на Криля Советов успя да се спаси от изпадане, като завърши 13-ти във Висшата лига. Той играе
|
Чет Дек 16, 2010 3:09 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
http://www.championat.ru/football/news-682648.html
Новината е потвърдена от най авторитетния руски сайт.Прецакахме чорбата.
|
Чет Дек 16, 2010 3:10 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
за кви пари ? 
Чет Дек 16, 2010 3:15 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
бат венци каза за няколко милиона долара 
Чет Дек 16, 2010 3:22 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Дебелия отново е култов:
Президентът на Славия Венцислав Стефанов призна за продажбата на вратаря Райс Мболи, който преминава в руския Криля Советов.
Стефанов заяви, че се е разделил с вратаря за “няколко милиона”.
“Мъчно ми е за Райс, защото го обичам като син, но знам, че тук ще се чувства добре, знам, че тук ще се изяви и ще играе добър футбол. Знам, че ще бъде най-силният вратар в Русия”, коментира по телефона президентът на Славия.
“Криля Советов беше най-удачният вариант за продължаване на кариерата му. Убеден съм, че той ще се чувства много добре в Русия. Много е важно за един футболист да има сигурност и гаранции. За мен футболът в Русия е с много голямо бъдеще и му предстои развитие. Тук е мястото на Райс, а не в Турция, мурция и подобни”, каза още Стефанов.
“Става дума за няколко милиона долара. Не искам да конкретизирам нищо. Условията са добри и за Славия и за Райс. Доволни са и двете страни. Мболи идва тук (в Русия) в понеделник за медицински прегледи. Надявам се, че ще се развива с всеки следващ мач”, каза още босът на Славия.
“За какво да уведомявам шефовете на ЦСКА? Имам си договор според който на 15 декември договорът за преотстъпване завършва. Какво да ги уведомявам, той е футболист на Славия.”
“Райс Мболи е жив човек. Райс Мболи не е предмет. Райс Мболи иска да играе в Русия. След като той иска да играе в Русия мен не ме интересува нито ЦСКА, нито ПСЖ, нито който и да е друг отбор. Аз съм се договорил с президента на Криля Советов, че Райс ще играе в Русия. Не ме интересува нищо друго”, сподели Стефанов.
|
Чет Дек 16, 2010 3:36 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
saract написа: http://www.championat.ru/football/news-682648.html Новината е потвърдена от най авторитетния руски сайт.Прецакахме чорбата.
Това, че Райс нямаше да играе при тях, беше много ясно. Славия му плащаше заплатата докато беше при чорбата. Целта беше да му се направи реклама в Европа
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Чет Дек 16, 2010 3:46 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Советов не са от силните отбори, но пък така Райс ще има възможност да изпъкне и да го забележат в някой от грандовете/Успех му желая.Въпроса е от тия пари Венци колко ще вложи са постиганее на "целите"
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Дек 16, 2010 3:50 pm |
|
 |
|