Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 4:57 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Венци Стефанов: Галин Иванов не иска в ЦСКА

Президентът на Славия Венци Стефанов заяви за Гонг, че проблемът с трансфера на Галин Иванов в ЦСКА е липсата на желание у самия играч да играе при „червените”.

Имахме първоначална договорка за трансферна сума от 150 000 евро и 50% от бъдещ трансфер или 300 000 евро и 30% от бъдещ трансфер. Те избраха първия вариант 150 и 50% обаче, вече две дни вие журналистите ми скъсвате телефона. Вече сте ми навъртели 20-30 хил. евро, ама ще си ги взема от Титан. Това е в рамките на шегата. Иначе ние искахме в крайна сметка те да платят 200 хиляди евро и 50% от бъдещия трансфер, като после тези 50-те хиляди ще ги приспаднем от бъдещите вземания, както направихме с Райс Мболи. Ако причината са тези 50 000 евро, къде са тръгнали да купуват Галин Иванов”, каза Венци Стефанов.

Той обаче разкри истинската причина за протакането на трансфера. „Истината е друга. Галин не иска да ходи в ЦСКА. Ако могат да го убедят да отиде в ЦСКА, от моя страна няма да има проблеми. Разбирам се с ЦСКА не е проблем и сега да се разберем стига футболиста да пожелае”, допълни Стефанов.

Галинчо показва, че има мозък в главата, ама Венци въобще не си прави труда да го задържи :evil:

Сря Яну 05, 2011 5:08 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Като има мозък в главата защо ходи по срещи и праща малини, капини и ягоди на такива....за ПАРИ!! Това е, Галично е лакомия както всички останали...

Сря Яну 05, 2011 5:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
момчето знае ,че ако отиде при прасетата с кариерата му е свършено :D

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Сря Яну 05, 2011 6:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Академик ще съди Сечков и Мишо Александров

Ръководството на Академик София ще си търси правата в съда за неправомерно разтрогнатите договори на новите попълнения на Славия и Лудогорец Мартин Сечков и Михайл Александров, твърди Гонг.

Двамата играха с фланелката на “студентите” през есенния полусезон. След зимната пауза обаче смениха клубната си принадлежност без знанието на ръководството на столичния тим, заради не навреме изплатени възнаграждения. От клуба претендират, че по коледните и новогодишните празници сумите са били преведени по техните карти.

Аре да не се повтаря историята с Илия Илиев, а :x

Сря Яну 05, 2011 6:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Галин Иванов пред Sportal.bg: Искам в ЦСКА

Трансферната цел №1 на ЦСКА Галин Иванов заяви пред Sportal.bg, че има желание да премине в тима на червените, но все още неговият мениджър не е договорил личните му условия.

"Малина не успя да договори личните ми условия с ЦСКА. Това се случи, тъй като ръководството на Славия и ЦСКА не са се разбрали за цената по преминаването ми на "Армията". Преди малко четох вашия сайт. Вие много точно сте описали ситуацията около преговорите. Все пак моето желание е да играя в ЦСКА, но всичко е въпрос на преговори", заяви един от най-добрите млади футболисти в родното първенство.

Aйде сега ново 20! Успяха да му размътят главата. Но и ние мн добре знаем покрай ДесиСлава, че на тоя не е трудно да му се размъти... Значи Венци казва, че не иска в чорбата, са тоя вече вика, че иска. Което както венци казва е било 1 от пречките, значи вече я няма. Общо взето може да се каже че ще играе при чорбата. Въобще не ми харесват тия вътрешни трансфери и колко почнахме да им даваме на свинете честно казано. Тъпинчо да се оправя са в кочината тогава. Сам ще си се пльосне там!

Последна промяна C/\ABuCTA на Сря Яну 05, 2011 8:34 pm, променена общо 1 път

Сря Яну 05, 2011 7:27 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Продължавам да съм на мнение, че Галин няма да мине в ЦСКА. Може и да греша, но според мен сме свидетели на поредния медиен водевил на наш гръб. Винаги, когато разполагаме с качествен играч, медиите си запълват паузата в шампионата с "трансфери".
Не ми се вярва Галин да е толкова тъп да отиде във фалирал отбор, който при това ще завърши след нас в класирането. Та те не можаха да платят коледния банкет на ветераните си и там са събирали стотинки като прошляци. Играчите им се разбягаха, за какви "лични условия" могат да преговарят те.
Моля колеги, нека си спестяваме тези тежки думи по отношение на Иванов (поне засега), при положение, че самите "източници на информация" така са се оплели, че не е ясно какво става и какво не става.

Сря Яну 05, 2011 8:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Спортал са чорбарска медия, така че не им вярвам,пък ако Галин действително иска да ходи при свинете и да си проваля кариерата - прав му път :wink: Писна ми вече от тая сага, и Дебелия много ме дразни - за 150 000 евро и висок процент веднага е готов да им го даде, а някои хора му повярваха, че ще бъде различно, Венци и майка си ще продаде за пари ...

Сря Яну 05, 2011 8:06 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Галин Иванов пред Novsport: Трансферът ми в ЦСКА е замразен, от Славия вдигнаха цената ми, а и не се разбрахме за личните ми условия

Една от големите звезди на Славия Галин Иванов заяви пред Novsport.com, че неговият трансфер в ЦСКА за момента е замразен, но въпреки това той не изключи възможността да премине на "Армията" до края на прозореца.

От доста време насам младокът е спряган за "червените", а днес дори неговият личен мениджър - фолк дивата Малина, се срещна със собствениците на "армейците", за да договори личните му условия.

В крайна сметка обаче нито личните условия бяха договорени, нито двата клуба са се разбрали за цената на перспективния играч.

"Ами вижте, то днес доста се изписа и честно казано аз нямам какво повече да кажа. Исках да видя какви условия ще ми предложат, ако премина там. В крайна сметка обаче не се разбрахме за тях, а освен това от Славия вдигнаха цената ми, така че в момента трансферът е замразен", заяви Иванов.

"Дали има шанс да заиграя в ЦСКА през новия полусезон? Не изключвам нито един вариант - може да стане, може и да не стане. Това обаче не зависи само от мен, както ви казах", добави младокът.

Попитахме Иванов все пак какво повече предпочита той - трансфер на "Армията" или трансфер в чужбина.

"Бих предпочел трансфер в чужбина, но ще видим. В момента съм футболист на Славия. Със сигурност обаче не бих карал проби в някой чужд отбор. Ако изляза зад граница, искам направо да си подписвам договор, без да карам каквито и да е проби", завърши Галин.

Сря Яну 05, 2011 8:11 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Да, от "Ерцгебирге Ауе"(отборът, в който премина Рангелов от "Страсбург") го взе на проби лятото и сега пак го канят. Галин не е играч за проби, а и едва ли точно тимчето от Ауе си заслужава.

Сря Яну 05, 2011 8:19 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
seth написа:
Да, от "Ерцгебирге Ауе"(отборът, в който премина Рангелов от "Страсбург") го взе на проби лятото и сега пак го канят. Галин не е играч за проби, а и едва ли точно тимчето от Ауе си заслужава.

ами не мисля, че е въобще за там...още има къде да расте и като футболист и като акъл дори и за там

Сря Яну 05, 2011 9:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 84  Следваща