Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 9:10 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
През сасъда ми е къде ще ходи, имаше шанса да каже ясно и категорично - оставам в Славия и в само в чужбина бих отишъл , и по този начин да спечели уважението ни . А той хънка, мънка, ама не съм казал че не искам в ЦСКА, ама не съм и казал,че ще отида, ама искам в чужбина, ама на тоя етап не знам ... Лигльо :evil:

Абсолютно си прав :!:

Пет Яну 07, 2011 5:41 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Наставникът на Славия Емил Велев заяви преди първата тренировка на отбора за новата година, че темата „Галин Иванов в ЦСКА” е приключена и той остава футболист на Славия.
„Много се предъвка този случай. Галин остава в отбора и само при много добра оферта от чужбина сме склонни да се разделим с него, но за сега такава няма. Не ми се струва редно футболисти на Славия да преминават в други български отбори”.
„Треньорът на белите сподели и пред присъстващите фенове, че ще направи всичко възможно неговият отбор да стигне до последния мач в турнира за Купата на България. „Не съм доволен от мястото, на което се намираме в момента и след една добра подготовка ще се стремим да подобрим класирането си. Ще разчитам много на тези футболисти, които представихме днес, но никой не е абониран за титулярното място. Всеки ще трябва да се бори за да играе”.
По отношение на провалилия се лагер в Израел. наставникът сподели, че в последния момент са се разминали договорките с организаторите на подготовката и за това „белите” ще се подготвят в Сандански от 12-ти до 26-ти януари.

Кокала е сто процента прав в случая.

Пет Яну 07, 2011 8:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Том финтира Славия, ще играе в Бразилия

Смятаният за сигурно ново попълнение на Славия Евертон Джилио-Том изигра белите. Халфът на Локо (Пд) се бе разбрал с тима от Овча купел и остана само да финализира договора си. При престоя си в Бразилия около празниците футболистът обаче е променил решението си, след като получава оферта от местен клуб.
Драмата с трансфера на халфа стана пълна снощи, когато той кацна в София. Бразилецът бе очакван от администратора на Славия Георги Мидилев. Изненадващо обаче Том подминал човека на белите и отказал да се качи в автомобила му. Вместо това бразилецът избягал с друга кола директно към Пловдив. Там халфът ще поддържа форма с Локо няколко дни и ще уреди взаимоотношенията си с президента Коко Динев. След това Том се прибира в Бразилия, където ще се присъедини към новия си отбор.
- Не е станало нищо страшно, няма да се моля на никого да играе в Славия. Том отказал да дойде при нас, голяма работа. Изобщо не ме интересува, да играе където иска. Разбирам това да се случи с Роналдиньо, да ме е яд. А то става с някакъв си Том. Ще намерим друг, който иска да играе за Славия. А и имаме достатъчно добри футболисти - заяви за "7 дни спорт" треньорът на Славия Емил Велев.

доволен съм,че не го взехме тоя,много тъпи номера прави...

Съб Яну 08, 2011 1:07 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Toва не знам дали е вярно, ама ако е така, говори за абсолютно аматьорство от наша страна - ще чакаме ние и ще се молим на някакъв бразилски недоказал се цървул да играе за нас, още повече че веднъж вече ни е отрязвал... Ако ще идва - да идва, а като не ще - много му здраве и да ходи на майце си до Копакабана :wink: Прав е много Кокала, който почва да ми допада с изказванията си, дано и със селекцията е така :roll:

Последна промяна Viktor4o_Rs на Съб Яну 08, 2011 1:41 am, променена общо 1 път

Съб Яну 08, 2011 1:17 am
Профил ICQ
Луд за връзване

Мнение 
Аз също мисля. че Том нямаше с какво толкова да обогати играта ни и да помогне на отбора! Щом не ще, прав му път. Важното е сега да се направи хубава пдготовка и напролет да мачкаме!
Дай Боже и да шибаме животинските отбори :twisted:

Съб Яну 08, 2011 1:40 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Какво ще правим сега без този бразилски магьосник :lol:

Изображение

Съб Яну 08, 2011 10:31 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Как какво? Имаме си Коконов! :lol:
Иначе, щом Галин остава, халфовата линия няма да бъде проблематична, дори без да закупим нов футболист за там.
Притеснява ме защитата, а и атаката. В офанзивен план се разделихме с Колев, който все пак е доказал, че може да бележи доста. Сега разчитаме на Ники Божов, който е на 33 и нататък Георги Христов, Коконов и т.н., т.е. нищо. А и в халфовата линия не личат топреализатори.

Съб Яну 08, 2011 11:02 am
Профил WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение ха
Е, как да нямаме нападатели Божов, Метъла, Ради Василев, Юруков, атакуващи халхове: Галин, Меси, Пеев, Колко още да са тоя Том играеше дефанзивен халф къвто ни играе и другия Том!

Съб Яну 08, 2011 1:44 pm
Профил ICQ YIM WWW
Администратор
Аватар

Мнение Re: ха
koko_sl написа:
Е, как да нямаме нападатели Божов, Метъла, Ради Василев, Юруков, атакуващи халхове: Галин, Меси, Пеев, Колко още да са тоя Том играеше дефанзивен халф къвто ни играе и другия Том!

Аз говоря за нападението по принцип, а не, че том е щял да ни реши проблемите. Иначе всички, които си изброил за съпорт на Божов, взети заедно са отбелязали голове колкото са пръстите на едната ръка. Ако не броим автоголовете. :lol:

Съб Яну 08, 2011 1:56 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В халфовата линия мисля, че няма да имаме проблеми толкова - и Юруков, и Попара бележат, а Маншаров се връща - ако намерим още един класен дефанзивен играч ще е добре, иначе офанзивни полузащитници си имаме достатъчно.
За защитата и особено за нападението съм съгласен със seth - при недай си Боже контузия на Божов едва ли ще вкараме гол на някой :lol: :lol: :lol:

Съб Яну 08, 2011 4:31 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 84  Следваща