Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 6:02 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 365 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Следваща
 Зимна подготовка 2011 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Зимна подготовка 2011
Футболист на Славия ляга под ножа

Сръбският футболист на Славия Павле Попара ще трябва да се оперира в следващите дни, след като в края на днешната тренировка счупи кост на лявото ходило.

След края на следобедното занимание той посети болницата в Петрич, където му бе направена снимка на левия крак.

Рентгенът потвърди опасенията на медицинския щаб на Славия, че има счупване на кост на крака на футболиста.

Това означава, че Попара ще бъде опериран в близките дни и повече от месец ще трябва да бъде обездвижен, за да може да се възстанови напълно.

Попара ще пропусне мачовете по време на лагера на „белите” в Анталия, а Емил Велев остана със само един здрав дефанзивен халф в лицето на израелеца Том.

Това е вторият сериозно контузен футболист в лагера на Славия, след като преди три дни централният бранител Рафаел Барбоса се прибра в София заради разкъсани влакна на прасеца.

Попара остана много разочарован от поредната контузия, която го сполетява. Сърбинът с български паспорт пропусна миналата зимна подготовка на „белите”, тъй като бе опериран от херния.

По-добрият вариант за Попара е да се оперира, тъй като ако му бъде сложена само шина, костта може отново да се счупи.

Еби му майката :evil: :evil: :evil:

Съб Яну 22, 2011 7:27 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение Старата слабост
Проявява се старата слабост на "Славия" - в зимната подготовка да губим ключови играчи заради контузии. първо Барбоса, сега и Попара... Дано сърбинът да спре каръка.

Съб Яну 22, 2011 8:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Вратар на Славия отстранен от отбора

Младият вратар на Славия Стефано Кунчев бе отстранен от лагера на отбора в Сандански, научи Гонг. Причината е неспазване на вечерния час определен от треньорското ръководство.

След проверка по стаите е установено, че Кунчев не се намира в хотела след 23 часа, какъвто е вечерният час на тима.

Отстраняването на вратаря е за неопределен период, като единствено старши треньорът Емил Велев ще реши кога да го върне.

Кунчев се прибира в София днес и ще тренира с юношите старша възраст на Славия до завръщането на отбора в столицата.

Младият вратар пропусна няколко тренировки на „белите”, както и контролата с Банско, но от вчера поднови тренировки с основната група.

След напускането на Райс Мболи в посока ЦСКА, Кунчев стана първи вратар в Славия, но сегашната му постъпка може да разклати позициите му.

Одобрявам решението на Кокала, Стефано не стига че ни дъни в сума ти мачове, ами не спазва и дисциплина ... Повече от наложително става връщането на Марио Кирев, дано стане :wink:

Стефано Кунчев: Наруших вечерния час, ще понеса наказанието мъжки

Вратарят на Славия Стефано Кунчев, който бе отстранен от лагера на „белите” в Сандански за неспазване на вечерния час призна, че ще си понесе наказанието мъжки.

„Наруших вечерния час. Не си бях в стаята след 23 часа и треньорите ме наказаха и аз приемам тяхното решение, защото аз съм виновен и разбирам това. Поднасям извинения на Венци Стефанов, на Валентин Захариев и всички треньори”, коментира младият вратар.

„Сгреших и си го признавам. Няма какво друго да направя освен да приема това тяхно решение. Сега отивам да тренирам с юношите и ще понеса наказанието мъжки”, добави стражът на Славия.

„За санкция не мога да коментирам. Когато отборът ще се прибере в Сандански, ще разговаряме, но не знам нищо конкретно. Надявам се те да са по-благосклонни”, каза още Стефано Кунчев.

Нед Яну 23, 2011 12:06 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Viktor4o_Rs написа:
Стефано Кунчев: Наруших вечерния час, ще понеса наказанието мъжки

Дано е искрен и знае какво е направил. Има бъдеще момчето, но и аз мисля че идеалният вариант е да бъде резерва ни Кирев пролетта.

Последна промяна MCMXIII на Нед Яну 23, 2011 1:50 pm, променена общо 1 път

Нед Яну 23, 2011 1:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

много се радвам,че са го отстранили от отбора,дано да е за постоянно
много набеден играч,които типично като другите "футболистчета" не спазва режимите
гола срещу "Левски" никога няма да му бъде простен,дано се намери отбор да го вземе,че ми е писнало вече от такива лекета

Нед Яну 23, 2011 1:22 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

В 24 часа пише, че Дани Пеев отива някъде в Германия!

Нед Яну 23, 2011 1:42 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

koko_sl написа:
В 24 часа пише, че Дани Пеев отива някъде в Германия!

Май че става въпрос за интерес от Ерцгебирге Ауе, но все пак не вярвам да стане, прекалено ще е ...

Емил Велев пред Livesport.bg: Глобявам Стефано Кунчев за постъпката му

Няма да взимаме Марио Кирев, това са спекулации, каза треньорът на белите

Треньорът на Славия Емил Велев-Кокала заяви пред Livesport.bg, че ще глоби вратаря Стефано Кунчев. Младокът бе отстранен временно от отбора заради нарушаване на дисциплината.

“Най-вероятно санкцията, която ще му наложим, ще е финансова. Аз обичам дисциплината и не ми харесва тя да се нарушава. Навремето също съм бягал от лагери и не е хубаво. Но знаете, че аз много държа на това. Спомняте си и какво стана с Рабех, когато бях в "Левски". Тогава дойде при мен лично, извини се за постъпката си и видяхте как заигра след това. Надявам се същото да направи и Кунчев“, каза Велев.

„Вратарят винаги трябва да бъде по-съсредоточен върху подготовката си и мачовете, защото знаете, какво следва след всяка грешка. Идва другият. Не е вярно, че ще взимаме Марио Кирев. Това са спекулации и не отговаря на истината. Ние си имаме резервен вратар и това е Емил Петров. Доволен съм от подготовката му и формата, в която се намира. Това ме радва, защото за вратарския пост е добре да има конкуренция“, заяви още наставникът на Славия.

Нед Яну 23, 2011 2:10 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Емил Велев върна Кунчев в Сандански

Старши треньорът на Славия Емил Велев е отменил наказанието, което вчера наложи на Стефано Кунчев.

След нарушаване на вечерния час младият вратар бе пратен да си ходи в София с автобуса от автогарата в Сандански. Тази сутрин обаче Кунчев се върна в лагера на Славия и ще продължи да тренира с отбора.

Младият вратар заяви вчера за Гонг, че осъзнава грешката си и ще понесе наказанието си мъжки, и по всичко личи разкаянието на вратаря е размекнало треньорското ръководство.
http://slavia.gong.bg/view_article.php? ... _id=181791

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Яну 24, 2011 10:39 am
Профил
Луд за връзване

venci_1913 написа:
Емил Велев върна Кунчев в Сандански

То се очакваше да го отмени! Дано само на Кунчев му е увряла тиквата, защото си имаме светъл пример като Орлинов! Или онзи даже бе и луд :wink:
Сега остава, да си налага парцалите и да не ни къса нервите през пролетта :!: :!: :!:

Пон Яну 24, 2011 11:45 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Ръководството на ПФК Славия разпространи протестна декларация, адресирана на вниманието на българските медии. Целта й е да се запознае обществеността със скандала между ПФК Славия и израелската Авиокомпания Ел Ал, който набира скорост. Както е известно, белите очакват да им бъдат възстановени средства заради пропаднал не по тяхна вина лагер в Израел.

Ето декларацията (публикувана без редакторска намеса):

"Ръководството на ПФК Славия настоява обществеността у нас да бъде информирана за безпрецедентното отношение на израелската авиокомпания ЕЛ АЛ Еърлайнс към нашия клуб. Служители на посочената авиокомпания грубо пренебрегват международната практика и нагло ни ощетяват, като отказват да възстановяват платената от нас сума за самолетни билети от София до Израел и обратно.

Напомняме пред българските медии, че в края на 2010 година закупихме от ЕЛ АЛ билети на стойност 19 726 лева за пътуване на 35-членна група - футболисти, треньори и ръководители на представителния ни отбор, за подготвителен лагер през януари

2011 г. в израелска спортна база. Девет дни преди пътуването уведомихме авиокомпанията, че по вина на израелска агенция лагерът на нашия отбор пропада и помолихме да ни бъде възстановена сумата, която заплатихме. Очаквахме от ЕЛ АЛ да постъпят коректно и да приспаднат от 19 726 лв парите, които в такива случай се удържат като санкция за отказано пътуване. Вместо това от ЕЛ АЛ безцеремонно ни заявиха, че няма въобще да ни връщат пари, а едва след намесата на посланика на Израел в Република България обявиха, че ни санкционират с 50 на сто от посочената сума.

ПФК Славия остро протестира срещу отношението на компанията ЕЛ АЛ и обявява, че ще търси докрай правата си. Чувстваме се задължени да предупредим всички български отбори и граждани, които възнамеряват да ползват услугите на ЕЛ АЛ Еърлайнс да са наясно, че служителите от тази компания въобще не се придържат към установената практика и са склонни грубо да ощетяват своите клиенти".

24 януари 2011, ПФК СЛАВИЯ АД

Пон Яну 24, 2011 2:01 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 365 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 37  Следваща