Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 23, 2025 7:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 84  Следваща
 трансфери,селекция,кражби и продажби 4 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: трансфери,селекция,кражби и продажби 4
Абе аз недоумявам защо толкова се радвате, че ще продаваме Генев :?:
Верно, че дойде от представителите на селскостопанската фауна, но започна да се вписва в отбора и според мен има всички качества за централен защитник.
И като се махне, с кой ше спираме набезите на четата на Цонко още в първи кръг? Де не би с Кирчо Огнянов (мойте уважения, защото го харесвам много като футболист...но няма опит) или с оня пират Барбоса, дето незнам колко игра за нас досега, ама вече два пъти се счупи. Според мен неможе да разчитаме само на Сечков, в чийто умения още не сме убедени.

Изображение

Сря Яну 26, 2011 11:00 am
Профил
Луд за връзване

Аз също мисля, че не трябва да се маха Генев. Та той до 13- ят кръг играеше в тандем с Данчо и на мен всяка атака на противниковия отбор, ми докарваше нервна криза. По никой начин не твърдя, че е бил нещо невиждано, но има бъдеще. Ако пък с новият човек (който и да е той) в отбрана се сработят, ще бъде чудесно!
Глупавото също е, че на всеки полусезон сменяме по половин отбор, мамка му :x

Сря Яну 26, 2011 11:35 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз също не вярвам да го продадем толкова скоро, но ако дойде пък такава оферта, ние не можем да спираме развитието на футболиста, все пак е важно какво има в хладилника :lol: :lol: :lol: Генев е много противоречив защитник - с "Левски" и ЦСКА перфектен, с по-слабите отбори - трагичен :roll: Аз лично не бих съжалявал, ако си тръгне, а иначе сте прави, че не е хубаво текучеството, защото по привлечени и махнали се играчи сме май на едно от първите места в А група ...
Ако продадем Генев, трябва да си върнем Галин Богданов :!: :!: :!:

Сря Яну 26, 2011 12:02 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мартин Кушев под въпрос за Славия

По-късно днес предстои среща между треньора на Славия - Емил Велев, и Мартин Кушев, на която ветеранът ще съобщи окончателното си решение

Преминаването на Мартин Кушев в Славия е под въпрос, разкриха за Livesport.bg от клуба.

Смятаното за сигурно ново попълнение на белите все още се колебае, а причината е оставането на досегашният му клуб Амкар в руската Висша лига. Както е известно, в договора на Кушев с тима от Перм има опция за удължаването му с още една година, като играчът не е смятал да играе в по-долната дивизия на Русия. Сега обаче ситуацията е различна.

Възможно е Кушев да получи и оферта да остане на работа в Амкар.

По-късно днес предстои среща между треньора на Славия - Емил Велев, и Мартин Кушев, на която ветеранът ще съобщи окончателното си решение.

Кушев е най-добрият голмайстор на Амкар в Премиер лигата с 35 гола и втори сред чужденците в Русия след бразилеца Вагнер Лав, който има 55 гола.

Сря Яну 26, 2011 12:07 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Всъщност аз все повече си мисля, че Славия Е мениджърска агенция, а не футболен клуб... :?

Сря Яну 26, 2011 10:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Ради Рангелов е освободен от Сливен?!?! Явно съм го пуснал покрай ушите кога сме го освободили ние...беше вечна надежда, но ако не се лъжа няколко контузии го извадиха от игра...кога сме го разкарали?

Сря Яну 26, 2011 10:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Aми доста отдавна, още в началото на зимната подготовка . Щом и плешивия наркоман не го взема, определено правилно сме го махнали :wink:

Сря Яну 26, 2011 10:23 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Славия с атака на 70 години и с над 200 гола

Славия привлече Мартин Кушев, който напуска Амкар след шест сезона в руското първенство. 37-годишният нападател, който стигна и до националния отбор, има 124 гола в професионалния футбол. Вкарал ги е в България, Русия и Германия. Кушев ще застане в атаката на Славия до есенния терминатор Николай Божов, който е на 33 години.

В кариерата си за Вихрен, Академик и “белите” нападателят е забил 83 гола. Така двойката се гордее не само със солиден опит, но и с отличен актив от 207 попадения. Славия вероятно ще предложи договор на бразилеца Едсон Баяно, който изкара двуседмични проби в отбора и изигра две контроли. Треньорът Емил Велев е одобрил дефанзивния полузащитник и той ще пътува за лагера на Славия в Анталия. “Белите” продължават да търсят още един централен защитник, но засега не се очаква нов футболист на проби.

(party)

Чет Яну 27, 2011 11:05 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

ACAB написа:
Славия с атака на 70 години и с над 200 гола

Само да не плачат некои чорбарски журналистчета, когато белите динозаври Божов и Кушев им напълнят кошницата :lol:

Изображение

Чет Яну 27, 2011 12:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия с още две нови попълнения

Тази сутрин двама нови футболисти се обвързаха с договори с отбора на Славия. Върналият се от Русия Мартин Кушев и бразилецът Баяно вече играчи на “белите”, след като сложиха подписите си под договори с клуба.

Бразилецът Баяно изкара десетдневни проби и бе харесан от наставника Емил Велев, докато Мартин Кушев е познат в България, като и преди е обличал фланелката на Славия.

Така новите попълнения в отбора на Славия през зимата станаха точно пет, след привличането на Сечков, Филипов и Юруков преди началото на подготовката.

Кушев & Божов, зад тях Дани "Комунистоубиец" Пеев, Йордан Юруков, Дениран "Синът на вятъра" Ортега, израелският командос от Мосад Том и истинският Меси, Славия прегази планетата :twisted: :twisted: :twisted:

Чет Яну 27, 2011 1:07 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 84  Следваща