Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 1:26 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 На прага на футболната пролет 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: На прага на футболната пролет
Сигурен ли си?...
... имаш още време да си помислиш... :)

Чет Фев 17, 2011 12:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

C/\ABuCTA написа:
И защо мислиш, че е така , бе?! Щото както винаги не се борим за нищо! Ако има за какво да се борят голяма част от играчите можеше и да кажат подобно нещо. След като няма борба, а единствената им битка е да са титуляри и да бъдат продадени от брокерската агенция логично, че искат да се махнат. Жалка работа...

:!: :!: :!:

Чет Фев 17, 2011 12:22 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Деба, писах писах и накрая си изтрих поста.

Както и да е, не ми се повтаря всичко отначало. Надявайте се (и аз ще се надявам) на нещо запомнящо се. Но това не ми пречи да се радвам за Пеев и да знам, че това е правилното решение.

Покажете ми Цска кого е задържала последните 2-3 години и да става за играч...или "Левски". Не вярвайте на Гонзо, че са отказали оферта от 2 милиона евро за Дембеле...няма такъв филм. Просто няма!!!

Ние продаваме в Русия и Германия, животните продават в Турция и Румъния. Само гледай ако дойде някой от Германия дали няма да продават веднага...защото и играчите ще го искат! Цска имаха един Гранден и го продадоха моментално.

Венци вече не е в силните на БФС и може да не може да се бори за Европа...всички знаем къде се уреждат квотите...на маса, не на футболното игрище.

Въпреки всичко ще ми е кеф да ги видя наще какво ще направят и как ще се партнират Божов и Кушев :D

Чет Фев 17, 2011 12:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

А ако продадат и Божов, как ще реагираш :roll:
Никой не казва, че не желае доброто на Дани и на другите наши момчета в чужбина. Обаче мен много слабо ме интересува къде сме продавали ние и къде животните, при условие че те играят в Европа и печелят трофеи ... И не си прав съвсем - Маркиньос и Делев за чорбата и Тасевски и Жоазиньо (който чак сега го продадоха) се заседяха няколко сезона при тях . А нашите най-добри седят по 1 сезон макс - и не е проблем, че продаваме, а че искаме с трици да ловим маймуни - не се вземат качествени заместници, а разни смешковци юноши, прогонени говеда или играчи от Б група :roll:
Венци може да се бори за Европа, но не иска - на него сега му е перфектно, продава си добре, няма много публика, която да го запсува както си заслужава, пуши си пурите, пътува си из екзотични кътчета и не му пука въобще за нас ...

Чет Фев 17, 2011 12:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Малко засрахме хубавите думи в началото на темата ама.... за Тасевски до момента не е имало конкретна оферта. Жоазиньо ако помните беше смъртна резерва. Играеха другите две мангалчета и чак след като ги продадоха взеха да го пускат. Продадоха го при първата по-сериозна оферта. Той не искаше да отива, но нямаше избор защото Батков искаше да вземе едни пари.
Делев ходи на проби, но никъде не го харесаха. Маркиньос има един силен сезон за Цска (последния просто защото на фона на лебедите той понеспираше топката), а и още не е сигурно, че няма да го шитнат.
За многото публика и за спуването - Глейзерите все едно се трогват от протестите на над 70 хиляди човека всеки мач на Олд Трафорд...ти искаш Венци да се трогне от нас... :D

Ако Божов си отиде пак няма да ме е яд....нито е перспективен нито нищо. Ще ме е яд, че няма да го гледам защото само той може да минава така по 3-4 наведнъж ама кво да се прави...ние миналата година не стигнахме до Европа когато бяхме на полуфинал и нямаше кой да ни спре...сега ще стигнем когато имаме мач с Черноморец там, а и "грандовете" са в играта още...или в шампионата където са 7-8 маймуни на клона за две места...

Въпреки всичко аз ще си се надявам и ще ходя да ги гледам... :D :mrgreen:

Чет Фев 17, 2011 1:19 pm
Профил
Луд за връзване

makaveli написа:
Въпреки всичко аз ще си се надявам и ще ходя да ги гледам... :D :mrgreen:

Това е важното! Мисля и аз да ги посещавам, когато имам възможност, да заведа и детето на Белия Дом! Да видя, дали ще се радва и става ли от него СЛАВИСТ :)

Последна промяна MCMXIII на Чет Фев 17, 2011 10:49 pm, променена общо 1 път

Чет Фев 17, 2011 2:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Да Ви кажа честно, мен думите "евро турнири" ми звучат смешно. Ще се обоснова защо - ок класираме се и какво ще последва? Май титаничен сбълъсък в първия или втория кръг и отпадане.
Не Славия, нито един БГ отбор не е за там и това всички го виждате.
За мен най-важно е Славия да показва добър футбол, да побеждава силните отбори, да радва публиката - ДА - КОГАТО РАДВА ПУБЛИКАТА ИМА И ПУБЛИКА! Защото и когато бяхме на гол от изпадане и играхме бараж за оставане в групата, когато св. Чаво вкара гол от аут линията на стадиона имаше повече публика отколкото когато станахме шампиони.
Искам да ходя, на красив и уреден стадион, да виждам усмихнати лица, детето ми да ме пита "тате кога пак ще идем на мач на Славия" както правех аз едно време , да рисуваме знамена , когато някое от Вашите деца иска да "порита" Вие да знаете, че ако е добър то той ще играе, а не ще играе, ако бутнеш на някой и т.н.
Искам си Радичковата Славия!
за другото .... се иска друго.

Чет Фев 17, 2011 3:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Аз нямам големи очаквания, а само една надежда - този път по изключение да не ставаме кръводарител на отборите, които се борят за оцеляване, особено в края на полусезона. Ако Славия си иргае мачовете и не лягаме пред никой, аз лично ще съм доволен независимо от класирането накрая. Само това искам, нищо повече.

Пет Фев 18, 2011 1:57 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2