Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 8:26 am

Отговори на тема  [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 130  Следваща
 Венци в атака... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Венци в атака...
Стефанов: Кунчев говори много с приятелката си, затова му взех лаптопа

Пожелал на Кокала за ЧРД евротурнир

Президентът на Славия Венци Стефанов следи отблизо подготовката на своите подопечни в Турция. Босът на "белите" сподели, че се надява през лятото тимът да играе в Европа. Специално за Topsport.bg Стефанов разкри и някои любопитни подробности от кухнята на тима.

"Знам, че ще ме питате защото съм взел лаптопите на вратарите. Защото искам да се концентрират върху тренировките. Стефано Кунчев много се разсейва, като говори дълго с приятелката си. Вярно е, че през есента показа много добро ниво, ама искам и през пролетта да е постоянен в изявите си", наблегна пред Topsport.bg Венци Стефанов. :lol: :lol: :lol:

"По време на честването на рождения ден на Емо Велев му отправих много футболни пожелания. Най-важното бе да направи така, че Славия да се класира в евротурнирите", сподели Стефанов.

"Доволен съм от мача с Партизан. Това си е отбор, който в исторически план е бил на финал за КЕШ, игра преди няколко години в Шампионската лига. Сега също този тим е много добър. Моите момчета показаха характер. Така искам да играят в пролетния дял на първенството и смятам, че тогава целта да влезем в евротурнирите няма да ни убегне", заяви Венци Стефанов.

"Какво да кажа за новите попълнения. Бразилецът Баяно се вписва добре в отбора. А за Кушев просто няма какво да кажа. Когато и да си тръгне от "Овча Купел" и после пак да се върне при нас, все едно не е напускал Славия", сподели Стефанов.

Пон Фев 07, 2011 5:43 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Президентът на Славия Венци Стефанов бе бесен на съдията на мача с Амкар, който свири дузпа в 90-та минута за руския отбор.

“Съдията е играл мача някъде. Момчетата нямат нищо общо. Тези боклуци съдиите с това се занимават”, коментира босът на “белите”.

“Може би сбърках, че не позволих на Емил Велев да извади отбора. Момчетата казаха, че съдията е викал на руснаците падайте, падайте”, добави президентът на Славия.

“Ние сме дошли да играем футбол, а не да участваме в нечии тото интереси”, каза още Венци Стефанов.

http://slavia.gong.bg/view_article.php? ... _id=185383

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пет Фев 11, 2011 10:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Венци Стефанов: Сигурен съм, че моят отбор е чист, вярвам на момчетата и Емил Велев

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви в предаването "Зона Спорт" по БиТиВи Екшън, че на 23-и този месец ще трябва да стане окончателно ясно, дали трансферът на Даниел Пеев в Амкар ще се осъществи.

Той допълни, че е сигурен, че има отбори, които са уреждали своите мачове и даде за пример "Марек" и Локомотив (Мездра).

В същото време ексцентричният футболен бос е категоричен в мнението си, че неговият отбор не спада към онези, които са свързани с "черното тото".

"Мога да ви кажа на 23-и, дали Даниел ще премина в Амкар, защото тогава трябва да приключат всички тестове, на които ще го подложат", коментира Стефанов.

"Някои ваши колеги се обаждат там, разпитват. Правят неща, които не им влизат в работата", допълни президентът на Славия.

Той коментира и черното тото, както и това, дали някой отбор от България може да бъде на печалба.

"Хората, които се интересуват от футбол, те си знаят кои мачове могат да бъдат уговорени и т.н. Аз казвам това, което мисля винаги. Мога да ви кажа, че има два-три клуба. Ако сложат техните ръководители и играчи на детектор на лъжата, всичко ще излезне. Отнася се това нещо както за Мездра, така и за "Марек". Аз лично в моя клуб не се съмнявам, вярвам и в играчите ми, и в треньора Емил Велев", заяви той.

"Не може един футболен клуб в България да излезе на печалба. Освен "Левски", когато играха в Шампионската лига, няма други изключения. Причините за това са много. Телевизията не дава достатъчно пари, това е истината", каза Стефанов.

"Аз лично мисля, че футболът в Румъния или Гърция не е кой знае колко по-добър от нашия, но там нещата във финансов план са съвсем различни", завърши босът на Славия.

Нед Фев 20, 2011 1:19 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нарече бившия треньор на "Левски", Литекс и националния отбор по футбол на България Станимир Стоилов - некадърник. Босът на белите разкри и защо толкова мрази Мъри и Наско Сираков. "Това са лоши хора. Не ги обичам, защото те, пред двама президенти, заявиха, че докато са в националния отбор, няма да вземат футболист на Славия и си изпълниха обещанието. А и Мъри е некадърен. Сега единият се развива в Кипър, а другият - някъде другаде. Времето ще покаже дали съм прав", коментира Стефанов, който говори и за отвлеченото си дете, което все още не е открито.

"Разбира се, че ме е страх. Всеки човек го е страх за живота му. Аз не правя изключение. Единственото нещо, за което живея, е, да намеря детето си. За нищо друго", каза Стефанов пред бТВ.

http://football.sportal.bg/news.php?news=288347

Нед Фев 20, 2011 4:08 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Президентът нa Славия Венци Стефанов разкри, че е бил под прицела на Алексей Петров.

Бизнесменът говори пред Мартин Карбовски, пред който заяви, че вероятно Петров е свързан с арестуваната група на "Наглите" и с отвличането на сина му.

"Шест месеца преди да се случи това, една бизнес дама, Ваня Червенкова, се залепи за семейството ми и допреди една година беше до бившата ми съпруга. Предлагала е заедно с бившия зет на Фатик да дадат пари да ме убиват", заяви Стефанов.

"Алексей Петров е кръстник на нейната дъщеря. Тя не може да няма връзка с детето ми, тя беше изпратена като проводник", добави президентът на Славия.

http://www.gol.bg/footballbulgaria/2011 ... ubie.98473

Нед Фев 20, 2011 4:09 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Силни думи.Не че му е мястото тук да се коментира но дали има благосовията на Маджо за ези изявления?

Нед Фев 20, 2011 4:33 pm
Профил
Администратор
Аватар

Венци Стефанов: Класираме се в тройката, Кушев ще им скъса мрежите

Венци Стефанов бе ядосан след мача. Но не от резултата, а от решенията на съдията през първото полувреме.

- Г-н Стефанов, доволeн ли сте от това, което видяхте?
- Мачът беше много тежък. Трудно може да се говори, че е имало някакъв сериозен футбол.
- Според вас добре ли мина подготовката и готов ли е отборът на Славия за втория полусезон?
- Аз не съм този, който трябва да дава оценките. За това говорете с Велев. Според мен
добре мина подготовката
а доколко е готова Славия, вие сами може да видите. Но е най-добре да питате Велев.
- Да очакваме ли нови попълнения? Защитникът с италиански паспорт Жосиас Басо ще остане ли и има ли напускащи?
- По този въпрос ви казвам да питате Велев. Дали ще остане момчето, най-добре може да ви каже треньорът.
- Тежък мач в първия кръг във Варна. Какво очаквате?
- Няма да има леки мачове до края на първенството. Ако някой смята, че ще има, се лъже.
- Очаквате ли по-добро съдийство спрямо есента?
- Ами, като гледах първото полувреме тук, ми става смешно. Вие не знам какво видяхте. Аз виждам просто, че някои се забавляват да свирят против Славия. Така поне аз виждам. Аз му казах и на съдията, не искам нищо да крия, че мачът се записва и ще го пусна на Костадин Костадинов да види какви хора свирят и как се подиграват с футбола. В края на краищата допускам, че може да има една грешка и втора, и пета, и десета, но когато всичко в първото полувреме се свиреше тенденциозно...
- Вашият любимец Мартин Кушев вкара гол.
- Всички са ми любимци. Мартин Кушев може да вкара много голове, не само един.
- Той ли ще направи разликата през втория полусезон спрямо другите отбори?
- Това ще кажете вие, като го наблюдавате. Аз мога само да кажа какво ми се иска и какво му пожелавам. А дали ще направи, оценката ще я дадете накрая вие. Защото вие сте тези, които оценявате.
- Къде виждате Славия в края на сезона?
- В челната тройка.
- Реално ли е това?
- Като гледате играта на другите отбори и на Славия.
- Защото има и други фактори, сега говорихме за един от тях.
- Ами, факторът съдийство за съжаление може да изиграе лоша шега на всеки. Но дано Борислав Михайлов и Костадинов сложат ред малко.

http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d6020_17.htm

Нед Фев 20, 2011 6:50 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Босът на Славия: Дано вечното дерби има победител, иначе печели Литекс

Победител във вечното дерби поиска президентът на Славия Венцислав Стефанов, за да не се възползва от това Литекс, демонстрирайки омразата си към шампионите. „Хубаво ще е мачът да не завърши наравно, защото при това положение облагодетелстван ще е Литекс. В такива дербита по-фаворизирания отбор, по-често е тъжен накрая. Досетете се сами каква ми е прогнозата”, обърна се към журналистите белият бос.

Той добави, че ако има вариант би поискал чуждестранни съдии за мача с Литекс, но бързо се поправи: „Всъщност той е на Овча Купел, няма да съм облагодетелстван. Но за следващото ни гостуване обезателно ще поискам”, каза още борецът за правда в българския футбол.

„Дани Пеев е харесан и от спортния директор, и от треньора на Амкар. Но засега не могат да го вземат, защото имат проблем с бройката на чужденците”, опита се да замаже проваления трансфер на своя футболист Венци.

Според него Емил Велев си върши добре работата щом все още е треньор на най-стария столичен клуб. „Състоянието на Славия не е плачевно, издържаме още. Най-лесно е да седнеш да плачеш, както правят някои наши президенти, вместо да се хванат да работят”, сподели Стефанов.

„Искам единна Б група и А група с 10, максимум 12 отбора. И тимове като "Марек", Беласица и Локо Мездра нямат място в българския футбол. Около тях се въртят едни хора с малки компютърчета, букмейкъри, мукмейкъри”, завърши президентът на Славия.

Пет Фев 25, 2011 3:02 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Венци: Без Маркович БФС ще се превърне в механа

„Някои хора в Българския футболен съюз въобще не знаят за какво са там. Те са едни недоразумения”, заяви президентът на Славия Венцислав Стефанов на пресконференция. „Ако го няма там Весо Маркович и още няколко души, спокойно могат да заключат централата на БФС и да я превърнат в механа”, продължи в типичния си стил белият бос.

Стефанов бе крайно недоволен от вчерашното решение за телевизионните права: „Явно тези, които са чели договора с телевизията, са го чели както дявола чете евангелието. Футболните клубови имат само задължения, а нямат права. Професионалната футболна лига трябва да държи правата на първенството и сама да преговаря за тях с телевизиите. Не е нормално ПФЛ да не е страна по договора с телевизиите”, категоричен бе президентът на Славия.

„Ако от БФС продължават да игнорират ПФЛ, добрите намерения на футболните президенти към футболната ни централа ще се стопят. Михайлов и хората му не разбират, че така вредят основно на себе си”, продължи със заплахите Венци.

На въпрос защо не е предявил претенции към ЦСКА за сумата, която му дължат за Райс Мболи, Стефанов отговори: „Не смятам, че ще ми свършат работа. Когато поисках помощ от тях за случая с Илия Илиев, един прохождащ юрист – Борислав Попов ми наговори такива глупости... По-добре да чакам да се стопи ланския сняг”, завърши шефът на най-стария столичен клуб.

Изображение

Пет Фев 25, 2011 3:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

http://www.livesport.bg/news/bgfootball ... AUDIO.html

:lol:

Сря Мар 02, 2011 11:47 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1295 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 130  Следваща