Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 10:37 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща
 "Славия" - "Миньор" 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Миньор"
kober_5bb написа:
...В нападения нещата вървят много добре. Притеснява ме само защитата”, каза още Божов.

И нас :lol:

Изображение

Сря Мар 02, 2011 1:11 pm
Профил
Луд за връзване

нема да се плуашите :lol:

Сря Мар 02, 2011 1:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И все пак, не помня скоро да сме имали толкова конкуренция по постове и да сме махнали на практика само 1 важен играч (Галин Иванов) :roll: Нека все пак не бързаме да се радваме де, защото до затварянето на трансферния прозорец в Русия на 12 март има време :lol:
Искам с перничаните да видя в игра Кушев и Жу, супер че Ники е здрав :D

Сря Мар 02, 2011 1:29 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Чудно защо не пусна Кушев във Каварна ,той е играл в Русия на страшни минусови температури ,а за ония терен беше идеално да го пусне..Oще от първото полувреме той загряваше ,ама не го пусна :shock:

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Мар 02, 2011 1:44 pm
Профил
Току що регистриран

venci_1913 написа:
Чудно защо не пусна Кушев във Каварна ,той е играл в Русия на страшни минусови температури ,а за ония терен беше идеално да го пусне..Oще от първото полувреме той загряваше ,ама не го пусна :shock:

+1

Сря Мар 02, 2011 5:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Кокала се развихри в дискотека със зетя на Гигов

Треньорът на Славия показа завидни умения на дансинга

Треньорът на Славия Емил Велев привлече вниманието в столична дискотека, която е собственост на зетя на боса на Локомотив (София) Николай Гигов - Петко Димитров. Кокала заедно с няколко от футболистите си поляха победата с 1:0 над Калиакра. Велев и играчите бяха поздравени за успеха от собственика на нощния клуб и половинката му Ели Гигова.

Купонът продължил до ранни зори, а Велев показал завидни умения на дансинга. В нощният клуб обаче този път не звучали обичайните чалга ритни, а диско хитове от миналото. На гости в дискотеката били легендарните "Hot Chocolate", на които Кокала бил голям фен.

В лагера на "белите" обаче бързо забравиха за купона и запретнаха ръкави. Велев подготвя футболистите си за предстоящото домакинство на Миньор.

"На всяка цена трябва да вземем и този мач. Ако го сторим, ще скочим още в класирането и вече започваме да мечтаем за евротурнирите", коментираха на "Овча Купел".

http://www.youtube.com/watch?v=MkQgm9cwt3w :lol: :lol: :lol:

Сря Мар 02, 2011 6:15 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Николай Божов готов за Миньор

„Получих схващане заради студа, но вече съм наред. Ако не беше толкова лошо времето, щяхме да отнесем каварненци с три-четири гола. Съжалявам, че изпуснах сам срещу Цветан Димитров, но ще се реванширам в следващите срещи. Срещу Миньор ще ни е доста трудно. Наистина паднаха с 0:3 от Литекс, но през първото полувреме създадоха доста чисти положения и резултатът можеше да е друг. Все пак са притиснати заради липсата на точки и ще ни се хвърлят здраво", сподели Божов.

Той изтъкна, че е уверен в класирането на Славия в евротурнирите. „Ако имаме достатъчно късмет, ще изпълним целта си. В нападение нещата ни вървят много добре. Притеснява ме единствено защитата - все пак Генев и Сечков са нова двойка и трябва по-бързо да се сработят, защото не е нормално отбор като Калиакра да стига до 4 чисти положения", коментира Божов.

Това е същото интервю, ама по-подробно.

Изображение

Сря Мар 02, 2011 6:26 pm
Профил
Луд за връзване

Жоро Христов и Божов са си идеална двойка. Все пак на тях ще се разчита за по-дълъг период от време. Няма лошо, че Кушев е резерва. Трябва да има силни смени, пък и той е на възраст все пак, а и е нов в отбора. Божов е постоянен, а Христов показа страхотна игра миналия мач, дано да задържи тази форма.

Защитата трябва да е наистина малко по-сигурна. Фен съм на Дениранчо, мисля, че той е много добър и играе модерно, влючва се напред. Бих го сложил него титуляр.

Нашите трябва да натиснат и да победят. Би било страхотен старт преди по-тежките мачове.

Сря Мар 02, 2011 8:31 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

venci_1913 написа:

Защото пазехме резултата, и ни трябваше бърз нападател за контри (какъвто е Метъла, но не и Кушев) + халф за заздравяване на халфовата линия ( Илиев ) ..

Сря Мар 02, 2011 8:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Георги Христов: Важно е Славия да смачка Миньор

- Жоро, свърши ли лошият период в кариерата ви? Започнахте отлично годината и се разписахте още в първия си официален мач за Славия срещу Калиакра.
- Хубаво е, че започнахме с победа и аз отбелязах гол. Попадението ме радва, но по-важното е Славия да мачка.
- Забравихте ли периода в "Левски"?
- Щастлив съм, че бях част от такъв голям клуб. Не съжалявам за нищо, защото съдбата си знае работата.
- Знам, че сте левскар. Изненада ли ви загубата от ЦСКА?
- Честно казано, да. Мислех, че "Левски" ще победи. На Герена имам доста приятели и дано по-бързо да се вдигнат. Желая им успех. Сега ме интересува само Славия, но от личен опит знам, че след тази загуба в "Левски" предстои много труден период.
- Как се чувствате след зимната подготовка? Г-н Велев измори ли ви от тичане?
- Едва изтърпяхме. Шегувам се, всичко беше в рамките на нормалното. Нямам търпение да играя.
- През паузата в отбора се завърна Мартин Кушев, с който ще се конкурирате за титулярно място.
- Какво по-хубаво от това да се конкурирам с играч като Мартин Кушев? Това трябва само да ме радва. Той е много добър играч, Николай Божов също е класа. Знам какво мога и ще се постарая да се докажа пред г-н Велев. Нашата задача е да го затрудним в избора му за титулярния състав. Аз нямам на кого да се доказвам.
- Идва мач с Миньор (Перник). В миналия кръг паднаха с 0:3 от Литекс. Мислите ли, че тази загуба ще окаже влияние върху подготовката им за мача срещу Славия?
- Няма да е лесно. Миньор е добър отбор, въпреки че загуби от Литекс като домакин. Това не е от значение. За нас е важно да изпълним указанията на нашия треньор и да вземем трите точки. Ще ги търсим от първата минута.
- Ако продължите да вкарвате за Славия, мислите ли, че имате шанс за националния отбор?
- Нормално е. Всеки играч трябва да има такива амбиции и цели. Да играеш за България, е върхът в кариерата. От малък мечтаеш да успееш. Аз не съм изключение. Искам да съм жив и здрав, а пък другото ще стане рано или късно.

ФИЛИП ЗУБЕРСКИ

Чет Мар 03, 2011 1:28 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща